Een schitterende woning in Nieuwveen die je niet mag missen! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een schitterende woning in Nieuwveen die je niet mag missen!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische woonkamers van homify Minimalistisch
Loading admin actions …

Als je een flinke verandering in je interieur aan wilt brengen, dan is het niet altijd noodzakelijk om een grote verbouwing uit te voeren. Dit project vormt daarvan het levende bewijs! Met een kleine ingreep is namelijk een groot resultaat bereikt. Erg inspirerend is het om te zien hoe de werkzaamheden van de specialisten van CG Interior Architecture uit Diemen een jaren 20/30-woning een hele mooie nieuwe uitstraling hebben gegeven. De authentieke elementen zijn gebleven, maar er is op subtiele wijze iets extra’s aan toegevoegd. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uit is komen te zien? Neem met ons een kijkje in dit leuke huis!

Authentieke hal

Woonhuis Nieuwveen Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van homify Minimalistisch
homify

Woonhuis Nieuwveen

homify

Als je hier door de voordeur naar binnen bent gestapt, dan zie je gelijk een authentieke hal. Lekker fris geschilderd, een prachtige ouderwetse vloer en het totaalplaatje laat de woning zien zoals die oorspronkelijk bedoeld is. Maar een klein eigentijds tintje is toegevoegd door middel van de prachtige lamp. Daarmee heeft deze klassieke ruimte een hele leuke eigentijdse toevoeging gekregen. Alvast een voorproefje op de rest van het huis!

Charme

Woonhuis Nieuwveen Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van homify Minimalistisch
homify

Woonhuis Nieuwveen

homify

Voor we in de woonkamer gaan kijken, willen we je nog heel even de charme van de gang laten zien. Je ziet nog meer authentieke elementen en uiteraard weer de moderne lamp. Wat een plaatje! En misschien is dit stiekem wel jouw droomhuis.

Nieuwe meubels

Woonkamer Nieuwveen Minimalistische woonkamers van homify Minimalistisch
homify

Woonkamer Nieuwveen

homify

Een eerste blik in de woonkamer en eetkamer en suite laat gelijk zien dat de oude sfeer hier ook heel erg goed bewaard is gebleven. Maar er is wel voor gekozen voor nieuwe en moderne meubels. Een ruimte in deze stijl leent zich daar dan ook heel erg goed voor. Een heerlijke eclectische balans laat zien dat de mooie jaren 20/30-stijl eigenlijk nog steeds heel hip en vooruitstrevend is.

Moderne verlichting

Woonhuis Nieuwveen Minimalistische woonkamers van homify Minimalistisch
homify

Woonhuis Nieuwveen

homify

De moderne lamp in de hal was nog maar de eerste eigentijdse lamp die je hier tegen kunt komen. Er is namelijk overal in het huis voor gekozen om moderne verlichting aan te brengen. En moet je eens zien hoe mooi dat lijkt in combinatie met de authentieke ornamenten van het plafond! ’s Avonds geeft dit een prachtig effect met die mooie witte muren. Let trouwens ook even op die schitterende originele glas-in-loodramen. Je zou er bijna jaloers van worden…

Kleine uitbouw

Woonhuis Nieuwveen Minimalistische woonkamers van homify Minimalistisch
homify

Woonhuis Nieuwveen

homify

Dat dit huis opnieuw is ingericht, mag duidelijk zijn. Maar de beloofde kleine ingreep hebben we je nog niet laten zien. De kleine verbouwing bestond namelijk uit het aanbrengen van een kleine uitbouw. Niet in de stijl van het huis zelf, maar op een moderne manier. Door echter de vormen van het huis te volgen past het er fantastisch bij. Het grote voordeel is vooral dat de woonkamer nu net iets groter is, dat er meer licht naar binnen kan komen en vooral dat je nu zo de tuin in kunt lopen.

Tuin en uitzicht

Woonhuis Nieuwveen Minimalistische woonkamers van homify Minimalistisch
homify

Woonhuis Nieuwveen

homify

Nog even een opname van de kleine uitbreiding. Wat natuurlijk vooral opvalt, is de schitterende tuin en het fantastische uitzicht dat je op deze plek hebt. Wat een feest om daar in de zomer heerlijk van te kunnen genieten! Verder kun je hier ook de moderne toevoegingen zien die voor de aangename eclectische sfeer zorgen.

Vanbuiten

Woonhuis Nieuwveen Minimalistische huizen van homify Minimalistisch
homify

Woonhuis Nieuwveen

homify

We willen je tot slot nog even de uitbouw vanbuiten laten zien. Het is een hele kleine toevoeging met een zeer groot resultaat. En ook al is het modern, het valt niet teveel op en past daardoor heel erg goed bij de oude stijl van het huis. Een heerlijk resultaat waar heel veel van genoten gaat worden.

Ben je lekker geïnspireerd geraakt en wil je meer combinaties van oud en nieuw bekijken? Dit huis is dan ook een absolute aanrader!

Wat vind jij van dit mooie geheel? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!