Top 5: fantastische trucs om je huis altijd schoon en netjes te houden | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5: fantastische trucs om je huis altijd schoon en netjes te houden

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Renovatie Woonhuis M Moderne huizen van WillemsenU Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over schoonmaaktrucs, zodat je meer tijd overhebt voor leuke dingen; kijk meteen of je er nog iets van kan opsteken. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, deze gaan over een verbouwing, twee prachtige Hollandse woningen en de kleurtrends voor je muren in 2017!           

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Trucs om je woning makkelijk schoon te houden

modern  door Boscolo, Modern
Boscolo

Upper Park, Loughton

Boscolo

Zou het niet mooi zijn als het huishouden eenvoudig was, zodat we meer uren overhouden voor onze vrije tijd? Thuiskomen na het werk, meestal 40 uur per week, en daarna nog hard aan het werk in de huishouding… Klinkt als een topidee, nietwaar? Nee, niet echt! Je zult zien dat als je regelmatig schoonmaakt dat het vuil niet hardnekkig is, en dat alles een stuk sneller gaat. In dit artikel vind je 6 trucs om je woning makkelijk schoon te kunnen maken. Kijk met ons mee naar deze tips en laat je verrassen!

2. De bouw van een pergola

Eiken overkapping met glazen lichtstraten Klassieke huizen van WE-Maatdesign Klassiek Hout Hout
WE-Maatdesign

Eiken overkapping met glazen lichtstraten

WE-Maatdesign

Natuurlijk hout is perfect voor de bouw van een rustieke pergola. En dat is precies wat de bewoners waar de bewoners voor gekozen hebben. 

Kijk met ons mee naar de bouw van deze schitterende rustieke pergola.

3. Een prachtige gezinswoning

Renovatie Woonhuis M Moderne huizen van WillemsenU Modern
WillemsenU

Renovatie Woonhuis M

WillemsenU

Dit traditionele woonhuis heeft een drastische gedaantewisseling ondergaan. De professionals van WillemsenU Architecten hebben alle overbodige toevoegingen van de oude woning verwijderd en het geheel is bekleed met een nieuwe geïsoleerde gevel zodat een heldere, herkenbare vorm overblijft. De bestaande, enigszins onlogische indeling van het huis is veranderd tot een open en ruimtelijke geheel. De woonkamer is van de voorzijde naar de achterzijde verhuist, waar grote ramen een prachtig uitzicht bieden op de natuur. Door de verbouwing is er op de begane grond extra leefruimte ontstaan die plek biedt aan een thuiskantoor, een garage en een carport. Op de bovenverdieping zijn grotere slaapkamers voor de kinderen ontstaan. Lees verder en bewonder het interieur!

4. De kleurtrends voor je muur van 2017

Je wilt de ruimtes in je huis graag een frisse nieuwe look geven, maar twijfelt over de kleur? Wacht dan niet langer en kijk even mee naar de prachtige trendkleuren voor 2017. En we zetten deze kleuren niet alleen maar even op een rij, we laten je gelijk ook een aantal voorbeelden zien! Elk jaar zijn er natuurlijk weer nieuwe modekleuren en zo ook voor 2017. Dit jaar zijn de kleuren wel erg fraai! 

Laat je dus alvast inspireren en kijk mee…

5. Een schitterende Hollandse woning

Woonhuis P Moderne balkons, veranda's en terrassen van WillemsenU Modern Hout Hout
WillemsenU

Woonhuis P

WillemsenU

We nemen je vandaag mee op tour naar een bijzondere, duurzame familiewoning die gedeeltelijk verzonken is een beschermd landschap. Een prachtig landschap om precies te zijn! Om het landschap ook prachtig en natuurlijk te houden is er gekozen voor gedeeltelijk ondergrondse architectuur, het slaapgedeelte van de woning bevindt zich letterlijk onder de grond. Met dit project of concept worden bouwkunde en de natuur (lees: de aarde en het groen) één. Kijk met ons naar de bijzondere gevel, verzonken patio's en ruime woonvolumes. Typisch weer zo'n woning die je tegenkomt bij homify! Laat je inspireren!

En? Heb je wat gehad aan de schoonmaaktips? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!