Een hypermoderne woning om van te dromen! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een hypermoderne woning om van te dromen!

Stoa. Stoa.
Landrover huis Moderne huizen van Lab32 architecten Modern
Loading admin actions …

Het landrover huis is een woning dat net buiten Venlo, in een kindvriendelijke buurt ligt. Dat laatste was een belangrijk aspect voor de eigenaren van de woning. Vanuit het huis heb je een geweldig uitzicht over het landschap en dat is natuurlijk nooit vervelend! De woning heeft een stoere en robuuste look gekregen, precies zoals de bewoners het graag wilden! Kijk met ons mee naar de geweldige architectuur, dit is Nederlandse bouwkunst in de hoogste graad!

Voorzijde

De woning bestaat uit twee volumes die gescheiden worden door een centrale hal die overspoeld wordt door het daglicht. Ook hebben de bewoners beschikking over een prachtig terras met een wel heel industriële look! Het is een woning van twee verdiepingen, de slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping. In de kelder is er alle ruimte om bijvoorbeeld een privé gym in te richten. Precies wat je nodig hebt om lekker te trainen! Check deze gave ideeën! 

Unieke look

Landroverhuis Moderne huizen van Lab32 architecten Modern Steen
Lab32 architecten

Landroverhuis

Lab32 architecten

Het is het huis met de grote raampartijen, daar is het binnen lekker licht en genieten de bewoners van een uitstekende woonsfeer. Het is echt ongelooflijk origineel wat er met de realisatie van deze woning gepresteerd is: een van de meest gave elementen van het huis zijn de Barnwood balken, deze zijn afkomstig van oude Canadese schuren. Het gaat hier dus om hergebruik van bestaand materiaal, daardoor krijgt het huis een extra bijzondere betekenis. In de nieuwe context staan de balken prachtig, deze gevel scoort hoge ogen in de buurt!

Robuuste skinn, high-tech kern

Qua automatisering en energie loopt het huis voorop in de vaart der volkeren: het is een hypermoderne woning! Laat je niet misleiden door de robuuste looks, want dankzij allerlei technische snufjes is het erg verfijnd. Je hebt als bewoner de beschikking over de volgende handige gadgets: touchscreens, bedieningspanelen in verschillende ruimtes en mobiele apparaten om alle systemen in huis te bedienen. Een expert helpt je om je droomwoning te bouwen. 

Ecologisch verantwoord

Erg fijn om te weten dat deze woning ecologisch verantwoord is! Concreet betekent dit, dat het huis verwarmd wordt met een warmtepomp die werkt op aardwarmte, dit in combinatie met een luchtcirculatie met warmte terugwinning. Ook is er een fijne vloerverwarming, erg lekker in de winter, anders krijg je van die koude voeten! Natuurlijk zijn de ramen driedubbel, dan komt er wel warmte binnen (met het zonlicht) maar ontsnapt deze niet meer.

Bijzondere ingang

Hier stappen we zojuist de woning binnen. Een leuke binnenkomer zo met die deur! Je weet niet goed wat je van het interieur moet verwachten als je nog buiten staat. Echt een verrassing!

Een prachtige hal

We zijn betoverd door de prachtige lichtstraat die de twee volumes van de woning verbindt. De hal wordt zo overstroomt door het prachtige daglicht. Een mooi contrast die donkere stenen links en de zuivere wand rechts! Dit is een hal om je gasten te imponeren.

Industriële keuken

In deze keuken kun je lekker relaxen aan de bar en zalige gerechten maken met je beste vrienden of vriendinnen. Je hebt hier alle ruimte en de sfeer is prachtig. Het is duidelijk dat de bewoners houden van een industriële stijl. De grijze look die we buiten al zagen in de robuuste balken zien we nu ook in deze keuken. Wij vinden de vloer hier erg prachtig! Check ook even de lampen, lekker futuristisch!

Woonkamer

Even lekker onderuit zitten en genieten van een film, het kan in deze mooie woonkamer. Wat een comfortabele bank!

Terras

Overdekt terras met lamellendak Moderne balkons, veranda's en terrassen van Lab32 architecten Modern Beton
Lab32 architecten

Overdekt terras met lamellendak

Lab32 architecten

Het kan haast niet relaxter, dit unieke overdekte terras is de ideale plek om met elk weertype van het buitengevoel te genieten. In Nederland, kikkerland, is een overdekt terras echt een must!

Virtuele tour

Overdekt Terras Moderne balkons, veranda's en terrassen van Lab32 architecten Modern Beton
Lab32 architecten

Overdekt Terras

Lab32 architecten

We hervatten onze tour, maar stappen uit de fysieke wereld en gaan door in de virtuele. Je ziet nu direct welke mogelijkheden dit terras voor de bewoners in petto heeft. Via 3D-virtualisaties kunnen toekomstige eigenaren van een woning een glim van hun nieuwe thuis opvangen. Zo kun je snel elementen aan een ruimte, een terras of woonkamer toevoegen of juist weghalen. Spelen met design op een digitale manier. We zijn erg benieuwd hoelang het nog duurt voordat je echt met een VR-bril door je toekomstige huis kunt lopen.

Unieke woning

Landrover huis Moderne huizen van Lab32 architecten Modern
Lab32 architecten

Landrover huis

Lab32 architecten

Laten we afsluiten af met die mooie plaatje van de tuin. Zie jij jezelf al genieten in deze tuin, nee niet deze virtuele, maar de echte natuurlijk! Wij zijn erg onder de indruk van deze prachtige, Nederlandse woning!  Blijf ons volgen voor meer topdesign!

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!