De ongelooflijke charme van een klein appartement | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De ongelooflijke charme van een klein appartement

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van Atelier Grey Modern
Loading admin actions …

Wonen in een grote stad betekent vaak dat we een relatief laag aantal vierkante meters woonruimte tot onze beschikking hebben. De appartementen in de stad zijn vaak klein en helaas niet altijd efficiënt ingericht. Vandaag gaan we je een appartement laten die je creativiteit op het gebied van een slimme inrichting zeker zal stimuleren. Het heeft alles wat de Parijzenaar nodig heeft om lekker te kunnen leven. De inrichting van dit schitterende appartement is warm en gastvrij, echt een omgeving waarin je je als gast welkom voelt. Deze woning was vroeger een kantoor, maar is omgetoverd tot een woning voor twee mensen. Vooral de lichtsfeer en de ambiance van de woning is prachtig. Kijk gewoon even met ons mee en vang de nodige inspiratie! 

Woonkamer

Een van de hoogtepunten van dit appartement is ongetwijfeld de keuze van de kleuren. De stijl is erg Frans, met een delicate shabby chic look.De kleuren zijn zeer helder, met een overwicht van wit. Ook vinden we hier en daar een vleugje delicate kleur, zoals te zien op de grijze kussens en het blauwe tapijt. Tevens is de houtkleur een graag geziene gast in deze kamer, waardoor een natuurlijk vibe tot stand komt. In deze woonkamer kun je heerlijk een boek lezen of even tv-kijken. De lichtval is prachtig en brengt je direct in een goed humeur.

Keuken annex eetkamer

In een appartement waar er relatief weinig extra meters voor handen zijn, moet je natuurlijk slim met de ruimte omgaan. Deze ruimte is dan ook multifunctioneel ingericht, zo is deze keuken en eetkamer op het zelfde moment. Gezellig, maar ook slim. De gastvrij inrichting en frisse kleuren maken deze ruimte tot het sociale hart van het Parijse appartement. We kunnen de stijl omschrijven als industrieel, maar met een elegante Franse twist. Het treft ons dat de kleuren hier expressiever in vergelijking met de woonkamer; zo creer je een mooie variatie in je appartment

Hippe keuken

Het schoolbord spreek tot de verbeelding, deze muur heeft verf waar je op kunt tekenen met krijt. Heel leuk als je tijdens de afwas een discussie hebt, dan kun je het een en ander uitteken. Maar vermoedelijk is het vooral een leuke decoratieve toevoeging aan dit hippe appartement. De ruimte krijgt door een wand als deze direct een uniek karakter. Het leuke is natuurlijk dat de wand steeds veranderd. Als je mooi kunt tekenen biedt deze wand ook veel opties. Tevens is het een handige geheugensteun: ´hoe zat het ook alweer met dat recept´? Meer ideeën voor de keuken ontwikkel je samen met een expert.

Slaapkamer

We genieten van de landelijke en industriële sfeer, deze stijlen zijn tegenwoordig mateloos populair. In deze slaapkamer zien we ze eigenlijk allemaal, de kop aan de muur heeft die landelijke look, terwijl het grijze hout links (een staal look) zorgt voor de industriële feel. Ook de bakstenen wand heeft die befaamde fabriek-esthetiek. Let ook even op de kozijnen links van het bed, deze zijn smal en ademen een industriële sfeer. Alles bij elkaar is deze kamer te typeren als hedendaags met een romantische, moderne twist. Meer mooie ideeën voor je slaapkamer vind je hier.

Badkamer

Zelfs de badkamer heeft een aantal originele elemeten. Wat direct in het oog springt is het bord, maar er zijn ook mooie foto´s en zorgvuldig gekozen detail die de ruimte zijn eigen sfeer geven. Want wat dacht je van de spiegel of het unieke bad? Laat het bad volstromen met heilzaam warm water en ga een therapeutisch uurtje te gemoed. Steek wat kaarsen aan en lees er een boek bij. Alles mag, het is aan jou. Deze badkamer is een luxe in de wereldstad Parijs, door zijn slimme en efficientie indeling is het maximale uit het beperkte aantal vierkante meters gehaald. Laat je vooral inspireren door dit schitterende appartment!

Lees hier over een schitterende historische woning in Mechelen!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!