Woningaanbouw in Vleuten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woningaanbouw in Vleuten

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Uitbreiding Vleuten Moderne huizen van CORPA Modern
Loading admin actions …

We zien op homify van alles voorbijkomen. Van de meest luxueuze villa's tot containerwoningen. Unieke gebouwen die het vermelden waard zijn. Maar toch, voor de meeste mensen staan dit soort gebouwen ver af van de realiteit. Daarom richten we ons ditmaal op één van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om uw woning uit te breiden en te completeren. Door het plaatsen van een aanbouw maakt u uw woning in één klap een stuk completer. zo worden plattegronden logischer, wordt het woonoppervlak vergroot en zal de woning voorzien worden van meer daglicht. Om maar een aantal voordelen op te noemen.

De oude situatie

Uitbreiding Vleuten: modern  door CORPA, Modern
CORPA

Uitbreiding Vleuten

CORPA

Het Utrechtse Corpa ging aan de slag met deze woning in het Utrechtse Vleuten. Een op het oog goed onderhouden en eigentijdse woning. Toch zaten de bewoners met een aantal wensen. Zo droomden zij bijvoorbeeld van een grote, moderne woonkeuken, waar zij op dat moment niet de ruimte voor hadden. 

De nieuwe aanbouw

Uitbreiding Vleuten Moderne huizen van CORPA Modern
CORPA

Uitbreiding Vleuten

CORPA

De experts van Corpa creëerden deze aanbouw en kozen tevens voor de bouw van een dakkapel. Het mag geen verrassing zijn dat het totale woonoppervlak van de woning aanzienlijk verhoogd werd door deze ingrepen. De aanbouw is bekleed met houten, verduurzaamde WRC-latten. De witte kozijnen vormen een fraai contrast met deze houten latten en geven de aanbouw een frisse en eigentijdse uitstraling.

Veranda

Uitbreiding Vleuten Moderne balkons, veranda's en terrassen van CORPA Modern
CORPA

Uitbreiding Vleuten

CORPA

Een deel van de aanbouw werd gereserveerd voor het creëren van een veranda, die we hier op de foto kunnen zien. De bewoners van dit huis hebben nu de mogelijkheid om buiten te ontbijten of dineren. De aanbouw zorgt ervoor dat de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Het transparante karakter van de aanbouw zorgt ervoor dat het uitzicht vanuit de woning sterk vergroot is en de woning binnen veel lichter is geworden. De overdekking die we hier zien is bovendien voorzien van een dakraam.

Woonkeuken

Uitbreiding Vleuten Moderne keukens van CORPA Modern
CORPA

Uitbreiding Vleuten

CORPA

De aanleg van de aanbouw stelde de bewoners in staat om een geheel nieuwe, moderne keuken te plaatsen. Voorheen was daar geen ruimte voor. Een strakke, moderne woonkeuken siert nu dit gedeelte van het huis. 

Licht

Uitbreiding Vleuten Moderne eetkamers van CORPA Modern
CORPA

Uitbreiding Vleuten

CORPA

Ruimte, licht en uitzicht. Hier was het natuurlijk allemaal om te doen. Vanuit deze hoek krijgen we een goede indruk van het woonoppervlak dat werd toegevoegd alsmede de uitzichten die de nieuwe aanbouw bieden. De aanbouw kent een groot oppervlakte aan glas waardoor de woonkamer baadt in het daglicht. Hierdoor ontstond een aangename, ruime leefkeuken. Vergelijk het nog eens met de eerste foto in deze serie. De verbinding tussen de woning en de tuin is op indrukwekkende wijze verbeterd. Binnen kan men nu van buiten genieten en vice versa. Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op het homify-profiel van Corpa

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!