Wonderschoon verbouwd en ingericht herenhuis in Utrecht!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Wonderschoon verbouwd en ingericht herenhuis in Utrecht!

TILL BEHNE TILL BEHNE
Loading admin actions …

Dit prachtige riante herenhuis staat aan een van de mooiste singels van Utrecht. Nu is de buitenkant een plaatje, met de toren en het vele groen in de nabije omgeving. Maar dankzij de interieurarchitecten van Strand NL is ook de binnenkant om je vingers bij af te likken. Het is vanbinnen helemaal gerenoveerd en ziet er dan ook superstrak uit. Maar dat is nog niet alles. Want ook de inrichting is compleet gedaan. Aan elk detail is gedacht. Van bankstel tot stoel en van boekenkast tot kunst. Dit huis is echt helemaal af. Een combinatie van een prachtige buitenkant en een interieur waar goed over na is gedacht. Zo zie je maar, iemand laten meedenken over de inrichting van je huis kan geweldig uitpakken.

Statige aanblik

Het herenhuis heeft vier woonlagen en heeft dankzij het torentje een hele statige uitstraling. Tegenover de woning zie je een park met een watertje waar je lekker kan wandelen, de hond uitlaten of kan hardlopen. Een fijn stukje groen midden in de stad.

Fijne binnenkomer

Deze hal is echt fantastisch! Ruim en strak maar door de prachtige glas-in-lood-ramen ook heel licht en sfeervol. De hal is zo mooi dat je bijna zou vergeten dat er nog een huis aan vastzit.

Zithoek

Je zou verwachten dat we hier te maken hebben met de woonkamer. Maar dat is niet het geval, die vinden we een verdieping hoger. Deze fijne zithoek grenst aan de keuken en is bedoeld om contact te houden met degene die kookt. Dankzij het geweldige uitzicht naar buiten of de televisie kan het echter ook op zichzelf staand gebruikt worden.

Keuken

Een geweldige strakke keuken met alle moderne gemakken van dien. Vind je de zithoek wat te ver weg, kan je aanschuiven aan de bar. De ornamenten aan het plafond bieden een mooi contrast met de hedendaagse inrichting. 

Blik op de tuin

De keuken is de centrale plek in het huis. Kijk je naar links heb je contact met de zithoek. Rechts van de keuken staat de eettafel, is een speelruimte voor de kinderen en kijk je uit op de tuin. In de zomer gaan de tuindeuren open en verleng je zo de toch al indrukwekkende ruimte.

Speelhoek

Wat is er leuker als wanneer papa en mama in de keuken staan te kokkerellen en de kinderen zich zelf kunnen vermaken. Niks televisiekijken. Gewoon lekker spelen in deze 'natuurlijke' en groene speelkamer. En bij mooi weer betrek je de tuin in het spel.

Woonkamer

Op de eerste verdieping vinden we dan de woonkamer. Een reusachtige ruimte met een heerlijke zithoek bij de grote ramen, met uitzicht op het park. In de roze kast is een wasbak en een vaatwasser ingebouwd voor het geval er boven gedineerd wordt.

Badkamer

De badkamer heeft net als de rest van het huis een hele luxe uitstraling. Er is alleen met de beste materialen gewerkt. Door de grote ramen is het licht en door de enorme spiegel en het gebruik van een glazen douchewand krijgt de badkamer een heel ruimtelijk effect. Wil je meer weten over hoe je een badkamer kan inrichten? Bekijk dan dit Ideabook eens.

Kinderkamer

Vaak zijn kinderkamers klein. Meer dan geslapen wordt er immers toch niet. Maar niet in dit huis. Deze kinderkamer is op zijn zachtst gezegd riant. Genoeg ruimte om te spelen, slapen en dingen op te bergen. Door de fraaie houten vloer krijgt de kamer nog meer karakter. Andere mooie kinderkamers kan je hier bekijken.

Slaapkamer

Een van de vele andere slaapkamers vinden we op de bovenste verdieping van het huis. De kamer heeft dezelfde houten vloer als de kinderkamer en omdat deze boven in het huis ligt, zien we aan het plafond fraaie houten balken. Door de grote ramen komt er extra veel licht naar binnen. En omdat je zo hoog zit, kijkt niemand bij je naar binnen.

Wil je ook zo'n mooi ingericht huis? Deze professionals kunnen je daar bij helpen.

Als jij één kamer in je huis compleet mocht laten restylen, welke zou dat zijn? Laat een comment achter wat er dan precies zou mogen gebeuren.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!