Zeg maar dag tegen je saaie achtertuin: 8 tips

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Zeg maar dag tegen je saaie achtertuin: 8 tips

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
 Tuin door LAS MARIAS casa & jardin,
Loading admin actions …

We delen 8 doordachte en creatieve manieren om ervoor te zorgen dat je achtertuin verandert van een saaie ruimte naar een tuin die opvalt. Of je nu houdt van weinig onderhoud of iemand bent met groene vingers bent. Dit Ideabook zal je helpen om het volledige potentieel van je achtertuin te gebruiken!

​​1. Laat het water stromen

Verander je saaie achtertuin naar een adembenemende ruimte met een waterpartij als deze vijver. Zelfs een kleine vijver kan een ontspannen sfeer dicht bij de natuur creëren.  En met waterlelies Er is wordt het helemaal idyllisch!

2. Verdeel de ruimte

Verdeel een saaie achtertuin in verschillende ruimten. Je kunt je tuin veilig houden voor kinderen door ruimtes af te bakenen. Met een muur zoals in deze tuin bijvoorbeeld. Het geeft de tuin een speelse en dynamische sfeer.

​​3. Maak een pad

 Tuin door Cowen Garden Design,
Cowen Garden Design

Mote Avenue, Maidstone

Cowen Garden Design

Maak een pad in je achtertuin om over het gras heen te lopen. Het voegt meteen charme toe aan je tuin. Gebruik keitjes, steentjes of grind.

4. Een explosie aan kleur

 Tuin door Gardenplan Design,
Gardenplan Design

Small Contemporary Courtyard

Gardenplan Design

Achtertuinen hebben de neiging om alleen maar groen en bruin te zijn. Fleur je achtertuin op met een explosie aan onverwachte kleuren, zoals deze lavendel plantenbakken. Het is een speelse manier om uw huis te personaliseren!

Nog meer behoefte aan zomerse ideeën? Kijk ook eens in dit Ideabook.

​5. Vergeet je terras niet

 Tuin door BLACKHAUS,
BLACKHAUS

Girl and the cat

BLACKHAUS

Veel mensen in de stad hebben een patio. Maar al te vaak zijn dit kale en ongezellige ruimtes! Geef je terras de liefde die het verdient en decoreer het met mooie planten en meubels.

6. Plaats een eyecather

Plaats een mooi element in de tuin. Als een steen of een beeld. Elke achtertuin heeft behoefte aan een centraal punt om je aandacht te trekken!

7. Warmte

Probeer een beetje meer warmte in je achtertuin te krijgen met behulp van een buitenhaard! Het is een mooie aanvulling op elke achtertuin.  Door de warmte die de haard geeft kun je langer buiten zitten dan normaal!

8. Verlichting

 Tuin door Robert Hughes Garden Design,
Robert Hughes Garden Design

A contemporary industrial garden

Robert Hughes Garden Design

We praten altijd over het belang van verlichting in een huis en in de tuin is het eigenlijk niet anders. Deze achtertuin nodig direct uit en oogt en romantische dankzij het lichtplan. Vind je het moeilijk om goede verlichting te kiezen? Raadpleeg een van onze profesionals.

Welk idee ga jij gebruiken? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!