Een mooie verbouwde woning in Heiloo | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een mooie verbouwde woning in Heiloo

Johan van Dijk Johan van Dijk
Gerenoveerde villa Heiloo: modern  door Atelier09, Modern
Loading admin actions …

Een vrijstaande woning in het Noord-Hollandse Heiloo. Op zich misschien niet zo heel veel bijzonders zou je misschien denken. De buitenkant geeft je misschien wel de indruk dat de woning niet zo heel erg uniek is, maar dan ben je zeker weten nog niet binnen geweest. Zodra je over de drempel stapt, zie je namelijk een prachtig en inspirerend interieur dat is vormgegeven door de Amsterdamse interieurontwerpers van Atelier09 uit Amsterdam. De creativiteit spat van het scherm als je afbeeldingen van dit huis bekijkt. De hoogste tijd dus om lekker inspiratie op te gaan doen.

Buitenaanzicht

Gerenoveerde villa Heiloo Moderne huizen van Atelier09 Modern
Atelier09

Gerenoveerde villa Heiloo

Atelier09

We hadden het er net al even over dat de buitenkant van dit huis misschien niet zo heel erg bijzonder is. Maar dat neemt niet weg dat het buitenaanzicht van de woning een fraai plaatje oplevert. Je kunt overduidelijk zien dat er met een flinke moderne inslag een en ander aan het bouwwerk is opgeknapt. Vooral de lijsten die rond de ramen zijn aangebracht, voegen duidelijk iets aan het beeld toe. Ook de tuin is mooi en geordend aangelegd. Alles bij elkaar zorgt het voor een aantrekkelijk geheel. En dat nodigt zeker uit om naar binnen te gaan!

Kleur

Gerenoveerde villa Heiloo Moderne eetkamers van Atelier09 Modern
Atelier09

Gerenoveerde villa Heiloo

Atelier09

Kleuren in huis zijn heel erg bepalend voor het beeld. Het kiezen van een verkeerde kleur kan je hele interieur dan ook verpesten. Gelukkig is dat hier zeker niet het geval! De leidende kleur die mintgroen hier gekregen heeft, zorgt heel duidelijk voor een stevig fundament onder de inrichting, zonder heel erg overheersend te zijn. En qua stijl zie je hier een erg charmante eetkamer met eclectische trekjes. Een heerlijke plek om lekker met het gezin van een maaltijd te genieten of om ’s avonds met vrienden een borrel te drinken.

Crème in de keuken

Gerenoveerde villa Heiloo Moderne keukens van Atelier09 Modern
Atelier09

Gerenoveerde villa Heiloo

Atelier09

De crèmekleurige kastjes in de keuken zijn op deze manier ook opvallend. Je zou namelijk helder wit verwachten, maar misschien had je ondertussen ook wel een vaag vermoeden dat het hier een beetje anders zou zijn. En dat zorgt ook tijdens het koken voor een prachtige uitgebalanceerde sfeer. Ondertussen heb je ook een fraai uitzicht naar de tuin en dat stimuleert het landelijke gevoel in deze eclectische omgeving ook weer op een hele fraaie manier.

Stijlvol met speelgoed

Gerenoveerde villa Heiloo: modern  door Atelier09, Modern
Atelier09

Gerenoveerde villa Heiloo

Atelier09

Kinderen moeten naar hartenlust kunnen spelen. Dat vindt toch iedere ouder? Maar ondertussen kun je wel eens helemaal zat zijn van die uitpuilende berg met speelgoed van de kids. Gelukkig zijn er altijd oplossingen te bedenken die zowel aan de wensen van jou als aan van die van je kinderen kunnen voldoen. Zoals deze zeer stijlvolle manier! De speelauto’s worden kleine kunstwerken in plaats van storende objecten. Een heel erg goed idee om ook in jouw huis toe te passen. En de rest van het speelgoed daar is vast wel een kast voor te vinden om het in op te bergen.

Oud en nieuw

Gerenoveerde villa Heiloo Moderne muren & vloeren van Atelier09 Modern
Atelier09

Gerenoveerde villa Heiloo

Atelier09

Oude kasten toevoegen aan een nieuw interieur? Je ziet hier hoe je dat op een hele inspirerende wijze kunt doen! Oud en nieuw komen op een prachtige manier bij elkaar en aan het geeft extra diepte aan de ruimte die overwegend met moderne spullen is ingericht.

Oud tapijt

Gerenoveerde villa Heiloo Moderne woonkamers van Atelier09 Modern
Atelier09

Gerenoveerde villa Heiloo

Atelier09

De oude kast is niet het enige vintage element dat je in dit huis kunt vinden. Neem nou dit oude tapijt in de woonkamer! Door de mintgroene kleur hier ook weer terug te laten komen wordt de eclectische balans in het huis perfect in stand gehouden. Ook al weer zo’n idee om te onthouden!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door dit interieur en wil je nog meer creatieve oplossingen zien? Neem dan ook zeker hier even een kijkje!

Wat vind jij het mooiste van dit huis? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!