Met deze dingen in je keuken wordt je leven zoveel beter! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Met deze dingen in je keuken wordt je leven zoveel beter!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
NEW! 2015 Kitchen: PORTLAND + ARCOS Scandinavische keukens van Schmidt Palmers Green Scandinavisch
Loading admin actions …

Hou je van koken? Dan weet je hoe handig allerlei praktische hulpmiddelen en extra werkruimte kunnen zijn. En dat je in een greep al je spullen vindt. Maar ook wanneer je niet echt een kookfanaat bent dan is een praktische keuken belangrijk om in een handomdraai iets gezonds voor jezelf te bereiden. Het idee van de keuken is niet dat deze alleen maar mooi is maar vooral ook dat deze je leven een stuk gemakkelijker maakt. Kortom dat hij praktisch en functioneel is. Vandaag laten we je een aantal van die praktische toevoegingen zien die je keuken zoveel functioneler maken. Echt waar, je leven word er een stuk beter door!

Extra functioneel aanrecht

Los van een ruim werkblad kun je tegenwoordig ook kiezen voor allerlei toevoegingen aan je werkblad zoals deze handige ingebouwde standaard voor je afwas. Dit is natuurlijk een minder praktische toevoeging wanneer je al een vaatwasser hebt maar gelukkig zijn er ook allerlei andere soorten toevoegingen voor je werkblad. Vraag even naar de mogelijkheden wanneer je een nieuwe keuken koopt.

​Eenvoudige en functionele accessoires

Moderne keukens van J.Design Modern

Op het werkblad zelf plaats je bij voorkeur accessoires die zowel functioneel en praktisch zijn maar die je ook visueel kunt bewonderen. Die dus zowel decoratief als ook een nuttig gebruiksvoorwerp zijn. Zo kun je deze flessenhouder tevens gebruiken al handvat, de fraaie metalen schaal gebruiken voor het plaatsen van je fruit (zo vergeet je je dagelijkse vitamines ook niet) en uiteraard mag ook een goed kwalitatief messenblok niet ontbreken in de keuken.

Kastontwerp

modern  door Urban Myth, Modern
Urban Myth

Magic Corner Solution

Urban Myth

Met functionele kastontwerpen kun je de lagere kasten op praktische wijze transformeren tot zeer ruime opslagplek. Met een meer-assige opslagruimte kun je een zee aan opslagruimte creëren. En hoe handig is het om al je pannen in een kast op te bergen? De pannenset is vaak de grootste uitdaging qua opslag in je keuken en met deze slimme constructie past hij volledig in een kast!

Opslagruimte tot op de vloer

Een nieuwe trend die zeer veel extra opslagruimte biedt, is het gebruiken van de ruimte onder de keukenkastjes door deze te laten doorlopen tot op de vloer. Dat zorgt al voor een grote hoeveelheid extra opslagruimte. Wanneer je de keuken en soorten kasten uitzoekt is het handig om de hoeveelheid en indeling van je kastruimte af te stemmen op je behoeften. Hou je van wijn? Dan zul je misschien een handig ingebouwd wijnrek willen in je keuken zoals we hier in dit voorbeeld zien.

Ladeverdelers

The Classic Kitchen in Surrey Klassieke keukens van Simon Benjamin Furniture Klassiek
Simon Benjamin Furniture

The Classic Kitchen in Surrey

Simon Benjamin Furniture

De droom van iedere kookfanaat: je kruiden goed gesorteerd en grijpklaar in je la. En ook een lade waarin alle olijfolie, azijn en grotere flessen kunnen staan, is zeer praktisch. Klaar om je te laten inspireren tot nieuwe gerechten en met plezier te koken! Wil je je keuken verfraaien? Dan bevelen we ook dit artikel aan: fleur je keuken op met deze 10 creatieve tips!

​Bibliotheek en keuken werkblad

Old-Meets-New Moderne keukens van Krantz Designs Modern
Krantz Designs

Old-Meets-New

Krantz Designs

Een andere trend die we steeds vaker zien zijn nissen of planken in of langs het keukeneiland waarin decoratieve voorwerpen worden geplaatst al dan niet voorzien van verlichting. Plaats er je kookboeken, wat fraaie decoratieve voorwerpen of wat mooie voorraadpotten met pasta of rijst.

Extra werkruimte

NEW! 2015 Kitchen: PORTLAND + ARCOS Scandinavische keukens van Schmidt Palmers Green Scandinavisch
Schmidt Palmers Green

NEW! 2015 Kitchen: PORTLAND + ARCOS

Schmidt Palmers Green

Werkruimte hebben we nooit genoeg in de keuken dus deze oplossing is een absolute aanrader in elke keuken. En wanneer je hem niet meer nodig hebt, schuif je hem in een handomdraai weer in. Bijkomend voordeel: zo is er een extra werkplek voor je schoonmoeder, kind of partner om even mee te helpen met het snijwerk!

Functionele kraan

En ook zeer belangrijk voor een prettig leven in de keuken: een praktische en functionele kraan. Deze is hoog gemonteerd en heeft een slang en spuitmond waardoor je hem naar alle kanten kunt richten en heel snel even je gootsteen kunt schoonspoelen. En dat is echt een stuk makkelijker dan met je hand het water rond verdelen om de gootsteen te reinigen.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!