Prachtige uitbouw voor een historische Schotse woning

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Prachtige uitbouw voor een historische Schotse woning

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
{:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Chris Humphreys Photography Ltd,
Loading admin actions …

In het zuidwesten van Edinburgh, in de wijk Morningside treffen we dit klassieke stenen huis. De architecten van Wiszniewski Thomson Architects voegden een glazen uitbouw toe aan de achterzijde van het gebouw. Hierdoor ontstond niet alleen een nieuwe, verbeterde lay-out voor de bewoners, maar werd ook de relatie tussen de tuin en het interieur verbeterd. Het schort oude huizen zoals deze vaak aan voldoende daglicht, door de aanleg van de uitbouw werd ook dit probleem aangepakt. De foto's hieronder zijn gemaakt door Chris Humphreys Photography en geven ons een goede indruk van de woning met zijn nieuwe uitbouw.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!