Voor en Na: hip wonen in een oud huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: hip wonen in een oud huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Industriële eetkamers van homify Industrieel
Loading admin actions …

Een oud huis hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je ook een oud of klassiek interieur hoeft te hebben. Je kunt er namelijk iets heel erg hips van maken! Het oude kan daar dan op een hele elegante manier weer terug komen. En dat is precies wat de Franse interieurarchitecten van Conseil Déco et Création hebben gedaan. Het oude huis is helemaal gestript en voorzien van een schitterend nieuw interieur. Die leuke beelden laten we je uiteraard met heel veel plezier zien! En het kan ook een heel goed idee zijn voor iedereen die op het punt staat om een oud huis op te knappen.

Voor: gestripte ruimte

van homify Industrieel

Hoe het echt was, kunnen we je niet meer laten zien. Maar met een beetje fantasie heb je wel direct in de gaten dat er hier sprake is geweest van een sterk verouderd huis. Volledig strippen van de ruimte is dan vaak de beste oplossing om weer opnieuw te kunnen beginnen.

Voor: open haard in de chaos

van homify Industrieel

Van het nieuwe interieur is nog bar weinig te zien. Je ziet eigenlijk alleen maar een chaos. Maar opmerkelijk is daarin wel dat één element al staat, of kunnen we beter zeggen nog steeds staat? Deze mooie open haard staat namelijk al op de plek waar die ook zal blijven. De stijl lijkt misschien wel wat klassiek geïnspireerd, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat dit huis er heel erg klassiek uit gaat zien.

Na: eclectische woonkamer

Industriële woonkamers van homify Industrieel

Dat het hip en eclectisch zou zijn, had je misschien al wel verwacht. De prachtige woonkamer laat dat zien. Erg leuk hoe de open haard in dit nieuwe geheel is ingepast. En ook de gekozen kleuren mogen gerust even genoemd worden. Een perfect begin!

Na: doorkijkje

Industriële woonkamers van homify Industrieel

Dit doorkijkje laat op prachtige wijze zien hoe de ruimte is ingericht. Een hele leuke bonte mix van stijlen is direct te herkennen. Modern, een beetje minimalistisch, rustiek, landelijk, industrieel en ook klassiek. Wat een heerlijke mix hebben de interieurarchitecten er van gemaakt.

Na: gezelligheid

Industriële eetkamers van homify Industrieel

Gezelligheid lijkt wel een sleutelwoord te zijn geweest bij het inrichten. Vooral deze eetkamer is daar een prachtige getuige van. Wat een ontzettend gezellige hoek om te zitten! En deze plek is uiteraard voor veel meer dan een maaltijd geschikt. Een ideale tafel voor een borrel met vrienden of een gezellige zondagmiddag met het hele gezin. Vooral het hoekbankje maakt het zo intiem en leuk. Voor iedereen die een wat intieme en meer ongedwongen eethoek wil hebben, een prima idee. Reken maar dat zo’n plek een soort van tweede huiskamer kan worden.

Na: heerlijk onder de douche

Industriële badkamers van homify Industrieel

Oude huizen hebben meestal een vorm van sanitair waar je als moderne mens niet echt vrolijk van wordt. Daarom is de badkamer hier ook geheel opnieuw ingericht. En wat is er dan fijner dan een ruime stortdouche? Je kunt je hier letterlijk helemaal onderdompelen in de warme waterstralen. Zie dan nog maar weer eens snel de badkamer uit te komen!

Na: leuke wastafel

Industriële badkamers van homify Industrieel

Met deze leuke wastafel willen we de rondgang door dit huis afsluiten. Een erg leuk en inspirerend exemplaar om te zien. Een wastafel als deze kan elke badkamer en wc iets extra’s en unieks geven. Ook weer zoiets om zeker te onthouden als je zelf aan het verbouwen gaat! En we hopen dat je met alle suggesties iets kunt.

Voor meer wooninspiratie van Franse bodem kun je bij homify te kust en te keur gaan. Neus lekker rond, doe de leukste ideeën op en vergeet daarbij zeker niet om ook dit inspirerende project in Frankrijk even te bekijken!

Wat vind jij het leukste van dit huis? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!