Superstrakke, duurzame woning in Argentinië | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Superstrakke, duurzame woning in Argentinië

Stoa. Stoa.
Casa NR Moderne woonkamers van gatarqs Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een exclusieve buurt in Buenos Aires, waar we een superstrakke woning aantroffen. Het pand is gebouwd op een perceel met veel onregelmatigheden en atypische afmetingen, dat was een leuke uitdaging voor de architect. De bouw van het huis ging overigens zeer voorspoedig, en al snel ontstond het hedendaagse woonpaleis dat we vandaag gaan bewonderen. De woning heeft een eenvoudig indeling, enerzijds is er een ruimte voor studie en recreatie en anderzijds is er een woongedeelte, waar het gezinsleven zich hoofdzakelijk voltrekt. In zekere zin speelt de architectonisch vormgeving in op de concrete behoeften van de eigenaren. De woning is te kenschetsen als eigentijds, eenvoudig en behoorlijk functioneel. Een duurzame toevoeging aan het familiehuis vinden we in de vorm van de zonnepanelen, zo wordt de ecologische foot print gereduceerd tot vrijwel nul. Een mooi en inspirerend huis waar we nu even onze ogen de kost aan geven. Heb je daar zin in? Kom dan snel met ons mee naar Buenos Aires.

Privacy

Casa NR Moderne huizen van gatarqs Modern
gatarqs

Casa NR

gatarqs

Als dit huis één ding uitstraalt dan is het wel de veiligheid en de privacy die het pand herbergt. Vanaf de straatkant hebt je als nieuwsgierig aagje absoluut geen kans. Er zijn enkele openingen in de gevel aangebracht die voor het nodige daglicht zorgen, maar deze zijn schaars en langwerpig, je kunt er nauwelijks een blik in werpen. De architectonische taal is eenvoudig en compact. De sterke horizontale lijnen zijn erg geliefd door de bewoners. Toch heeft de woning door de warme houten voordeur iets uitnodigends. Meer mooie ideeën voor je droomhuis doe je hier op.

Garage

Casa NR Moderne huizen van gatarqs Modern
gatarqs

Casa NR

gatarqs

Als autobezitter kun je eigenlijk niet zonder een garage om je bolide veilig in op te brengen. Zeker als het een auto betreft die een behoorlijk waarde vertegenwoordigt. Dan is het fijn om te weten dat je een eigen ruimte tot je beschikking hebt waar hij veilig staat. Deze garage gaat op in de stijl van de woning, let bijvoorbeeld eens op de garagedeur, precies dezelfde looks als de voordeur. Je kunt zien dat er bij de realisatie van deze woning goed nagedacht is over de details. Het mooie van deze garage is dat hij zo natuurlijk opgaat in de omgeving. Met de bomen aan weerskanten van het gebouw wordt een bijzondere sfeer gecreëerd. Echt een fijne manier om thuis te komen. 

Kleur

Casa NR Moderne woonkamers van gatarqs Modern
gatarqs

Casa NR

gatarqs

Bij binnenkomst worden we verrast door de knusheid en het fleurige van het interieur. De gevel van de woning oogde vrij minimalistisch, maar deze woonkamer heeft huiselijke chique stijl, waardoor een leuk contrast met buiten ontstaat. Het kleurenpalet van de kamer is vrij ingetogen (veel grijs, bruin en wit), maar enkele kleurige accessoires en meubels springen eruit. De basis tinten van deze woonkamer vragen dan ook om een subtiel spel met kleuren. In een gezellige woonkamer als deze kunnen we de haard natuurlijk niet missen, deze geeft de warmte waar we in de winter naar verlangen. Daarbij is het natuurlijk een absolute sfeermaker. Ga lekker zitten of liggen en geniet van het gezinsleven. Vooral in de laatste dagen van het jaar is het hier supergezellig!

Zwembad

Casa NR Moderne zwembaden van gatarqs Modern
gatarqs

Casa NR

gatarqs

In een heet land als Argentinië kun je als inwoner van Buenos Aires een zwembad in de tuin niet ontberen. Het geeft je de verkoeling als je deze het hardst nodig hebt. Rond om het bad vinden de een mooie steiger/vlonder en een sfeervol gazon. Vooral dat laatste is uiterst prettig om op te zonnen. Deze tuin met bad sluit nauw aan op de woning en is via de deur op de achtergrond eenvoudig bereikbaar. Echt een goede plek om met je vrienden een cocktail te doen. Maar dit is niet de enige geschikte plek waar dit kan… .

Veranda

Casa NR Moderne zwembaden van gatarqs Modern
gatarqs

Casa NR

gatarqs

Na het zwemmen, meestal als de avond al enige tijd gevallen is, kun je heerlijk ontspannen op je eigen veranda. De comfortabele meubels staan al gereed en vormen het decor voor schitterende momenten met je familie of vrienden. Het leven begint hier vaak pas echt in de avonduren, omdat het dan koeler is. Een gezellig avond kan tot diep in de nacht duren, dus zorg ervoor dat er genoeg drankjes en lekkernijen voor handen zijn. Je gasten zullen dit zeker waarderen. Voor wie het zwemmen nog niet beu is, kan natuurlijk altijd een avondduik nemen. Deze woning heeft ons volkomen geïnspireerd. Realiseer je droomhuis samen met een expert

Voor de decoratie van je tuin of woonkamer kies je voor natuurlijk groen. Hier vind je de leukste tips!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!