Bijzonder prefab huis met een expressieve look | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bijzonder prefab huis met een expressieve look

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van ELK Fertighaus GmbH Modern
Loading admin actions …

Elke familie heeft zijn eigen wensen voor hun droomhuis. Veel mensen betrekken daarbij ook een ecologische ontwerptrant, gewoon omdat ze de aarde een beetje beter willen doorgeven aan hun kinderen. We laten je in dit artikel een woning zien met een zeer laag energieverbruik, de architecten van UCK Ferighaus hebben er alles aan gedaan om de bouw tot in de details te perfectioneren, waarbij er veel aandacht besteed werd aan de duurzame aspecten die de familie voor ogen had. Het gaat hier om een prefab huis, waarvan een groot deel dus al in de fabriek gemaakt is. Op de locatie hoeft het dan alleen maar vakkundig in elkaar gezet te worden. Dit bespaard bijzonder veel energie en tijd. Snel een huis laten bouwen is met deze technologie binnen handbereik gekomen. Vandaag laten we je een ELK Comfort 164 Trenline model zien, een hele mond vol, maar in feite is het dus een prefab huis met een expressieve look. Dit model is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de bewoners, zo kan er te gemoed gekomen worden aan de behoeften van ieder individueel gezinslid. Klinkt dat goed in de oren? Kijk dan snel met ons mee naar dit prachtige project!

Expressief

Om dit huis kunnen we niet heen, want het valt nogal op in de omgeving. Deze is er overigens zeer geschikt voor, want door de leegheid van het landschap is deze woning precies op zijn plek. We werpen hier en blik op de voorgevel van de woning, deze komt vrij gesloten over, en dat is ook zo, want de privacy van de bewoners dient gewaarborgd te blijven. Geen enkele nieuwsgierige blik krijgt hier een kans. Het twee kleuren design zorgt samen met de minimalistische vormgeving voor een uiterst hedendaagse look, precies degene die de bewoners al zolang voor hun huis wilden realiseren. Het uiterlijk van de woning geef misschien niet veel prijs over het interieur, maar maakt ons wel bijzonder nieuwsgierig.

De tuin

Voor dat we toegeven aan onze nieuwsgierigheid nemen we eerst nog even een kijkje in de tuin van de woning. Je loopt rond in de sfeervolle tuin met prachtig vormgeven terras én dakterras (wat een luxe) en het valt je geen enkel moment op dat het hier gaat om een prefab woning. Het unieke design, de vloeiende beweging waarin het terras en de tuin in elkaar over gaan en de schitterende beplanting, veroveren ons hart onmiddellijk.
Dit is echt een hedendaags woonpaleis. Laten we nu dan eindelijk even binnen gaan kijken.

De eetkamer annex keuken

In deze eetkamer annex keuken zien we de luxe en de gezellige sfeer waar we met z´n allen zo van houden. Het strakke design dat we zojuist buiten zagen is wel behouden, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. De flessen boven de tafel, het kleed op de vloer en de kleurig gordijnen zijn hiervan een voorbeeld. Het is erg handig dat de keuken zo dichtbij, op deze manier heb je als kok een connectie met de gasten waarvoor je aan het koken bent. Mocht je deze inrichting zelf net even anders voor ogen hebben, dan kan dat ook. Want ook het interieur van een prefab woning is geheel aan te passen aan je eigen behoeften en ideeën. Praat er eens over met een expert.

Master bedroom

De woning heeft op de bovenste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. We bevinden ons hier in de master bedroom. Met nadruk op master, want wat heeft deze kamer een schitterende inrichting. Het rood-wit van de gevel komt terug in deze kamer, evenals de houtvloer die we ook in de eetkamer annex keuken zagen. Een mooie toevoeging aan de ruimte is de donkere kast, deze geeft net even meer luxe en huiselijkheid aan de kamer. Daarbij voegt de kast een beetje temperament toe. Een ander belangrijk aspect in de kamer is de verlichting, deze wordt voortreffelijk gerealiseerd door middel van spotjes. Maar de mooiste lichtbron blijft natuurlijk het zonlicht, door de grote ramen heeft het daglicht vrij spel in dit interieur.

Kinderkamer

De familie die in dit prachtig prefab huis woont heeft twee jonge leden, zei brengen een hoop plezier aan in het gezinsleven. Deze slaapkamer is ingericht voor een van de kinderen, er is er nog één, maar die heeft een vrijwel identiek uiterlijk. De sfeer in de ruimte is prettig voor een kind, vooral het overvloedige daglicht dat door het grote raam naar binnenvalt. In de ochtend schuift hij de gordijnen aan de kant en kijkt direct de wereld, die open ligt om ontdekt te worden. Het is een gezellige kinderkamer met een piraten-thema, dit laatste was eens speciaal verzoek van de jonge eigenaar van deze kamer. Meer mooie ideeën voor de slaapkamer vind je hier.

De badkamer

Tot slot nemen we je nog even mee naar de ontspanningsruimte par excellence, namelijk de badkamer van de woning. Net als in de rest van de woning treffen we hier een overvloed aan natuurlijk licht aan. Precies hetgeen je nodig hebt om in de ochtend goed wakker te kunnen worden. De dubbele wastafel geeft de bewoners de mogelijkheid om met meerdere mensen te gelijk van de badkamer gebruik te maken, dat scheelt weer een wachtrij in de ochtend. Het moderne design maakt deze kamer tot een rustgevend en ordelijk oord van ontspanning, zodat je hier graag je schoonheidsrituelen uitvoert. Het rood en wit  is ook hier weer een belangrijke factor in het kleurenpalet. De bruine tegels op de vloer en de muren, zijn een mooi tegenwicht voor het rood en het zuivere wit op het plafond. Deze woning bewijst dat een prefab huis een bijzonder persoonlijke touch kan hebben. 

Een oude schuur werd een moderne woning. Klik hier voor de ins en outs!

Wat vind je van een prefab woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!