Een klein huis met een grote persoonlijkheid | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een klein huis met een grote persoonlijkheid

TILL BEHNE TILL BEHNE
The Tiny House Project Eclectische slaapkamers van The Upcyclist Eclectisch
Loading admin actions …

Sommige kleine huizen zijn groots in al hun eenvoud. Daar is dit Tiny House een perfect voorbeeld van. Het huis is mobiel en kan dus overal neergezet worden. Daarnaast is het ook nog eens heel milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 95 procent gerecyclede materialen. Het enige 'nieuwe' aan dit huis zijn een aantal schroeven en het slot op de voordeur. Ook de meubels in het huis zijn van hergebruikte materialen. Hierdoor krijgt het huis nog meer persoonlijkheid.

Klein maar krachtig

The Tiny Eclectische slaapkamers van The Upcyclist Eclectisch

Het valt niet te ontkennen dat deze woning klein is. Maar je kunt ook niet ontkennen dat het stijl en persoonlijkheid heeft. Wat de architecten van The Upcyclist hier hebben bereikt is uniek en bijzonder. Het lijkt erop dat de materialen puur zijn gekozen voor hun esthetische waarde, maar niet is minder waar. Het resultaat is intrigerend en gezellig. Wil je zelf een milieuvriendelijker huis? Deze professionals kunnen je zeker helpen!

Volledig mobiel

The TIny Eclectische slaapkamers van The Upcyclist Eclectisch

Het leuke aan dit huis is bovendien dat het niet plaatsgebonden is. Het Tiny House is volledig mobiel en kan op een trailer gezet en vervolgens overal mee naar toe genomen worden. Stel je voor dat je een mooi plekje hebt gevonden om te overnachten en je kan dit huisje neerzetten! Dan worden alle hotelkamers overbodig.

Handige opbergplekken

Tiny flip down storage options Eclectische slaapkamers van The Upcyclist Eclectisch
The Upcyclist

Tiny flip down storage options

The Upcyclist

Je zou kunnen denken dat in zo'n klein huis geen opbergplek mogelijk is. Toch weten de ontwerpers je ook hier weer te verrassen. Op de planken in de hoeken van het huis kun je van alles kwijt. Van een leuke foto voor de persoonlijke touch tot spullen als kussens die je niet altijd nodig hebt. Dit is waar kleine huizen vaak de mist in gaan. Door de ruimte niet optimaal te benutten lijken huizen dan kleiner dan ze daadwerkelijk zijn. Hieris het wel gelukt om een bruikbaar, functioneel en huiselijke ruimte te creëren!

Perfect gevormd

Single fold down bed Eclectische slaapkamers van The Upcyclist Eclectisch
The Upcyclist

Single fold down bed

The Upcyclist

De warme en rijke tinten van de houten wanden creëren een perfecte plek voor een goede nachtrust of een diner en wat quality time. Deze ruimte is zowel woonkamer als slaapkamer! Klap de tafel weg en je hebt een comfortabel bed, groot genoeg voor een volwassene. Klap de tafel terug en je hebt een gezellige sofa en ruimte om te eten.

Slaap lekker

Tiny Interior Eclectische slaapkamers van The Upcyclist Eclectisch
The Upcyclist

Tiny Interior

The Upcyclist

Ondanks dat het een klein huis is, is het mooi en comfortabel. Het voorziet daarnaast ondanks het ontbreken van een badkamer in bijna alle behoeften. Het feit dat dit huis zo milieuvriendelijk is, is geweldig en iedere ontwerper die dat voor elkaar krijgt verdient een groot compliment. Een ander bijzonder klein huis vind je hier.

Zou jij hier je gasten laten slapen, of wil je het liever zelf gebruiken? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!