Eenvoudig Duits huis met een fantastisch interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eenvoudig Duits huis met een fantastisch interieur

Stoa. Stoa.
Minimalistische huizen van Skandella Architektur Innenarchitektur Minimalistisch
Loading admin actions …

Ruime kamers, veel ramen, subtiele kleuren en vormen, dat is duidelijk de trend binnen de architectuur van  vandaag de dag. Daarbij staat het functionele en het essentiële voorop, de rest kan weggelaten worden. Het schitterende project dat wij je vandaag tonen heeft alle minimalistische trekken, maar toch doet het huiselijk en gastvrij aan. Dat komt omdat de Duitse architecten van Skandella Interieurarchitectuur het best van zichzelf in deze woning hebben gelegd. Een andere factor die meespeelt is de prachtige bosrijke omgeving waarin de woning gelegen is. Dit is toch wel een van de meest pittoreske delen van het zuiden van Duitsland. Kom met ons mee voor een wandeling in en om het huis en laat je inspireren door de hedendaagse vormgeving.

Modern

Deze moderne woning is volledig geïnspireerd door de Bauhaus, dus hij zal zeker de aandacht trekken met zijn uitzonderlijks strakke gevel. Het zijn in feit twee kubussen die het woonvolume vormen, het huis wordt zo twee verdiepingen hoog. De woning heeft een look alsof we te maken hebben met een sculptuur, want hij ziet eruit alsof hij uit steen gehouwen is. Let ook op de schitterende afwerking van de parkeergarage en de hoofdingang. En wat dacht je van het terras op de tweede verdieping! Het is echt een modernistische woning geworden (functioneel en zuiver van vorm), maar toch is er ook gedacht aan een stukje comfort, vooral binnen gaan we dat ervaren.

Sfeer

We bevinden ons hier aan de achterzijde van de moderne woning. Het huis heeft een open karakter aan deze zij en we zien nu ook goed hoeveel raampartijen het heeft. Door de grote ramen stroomt er veel daglicht naar binnen en ervaren we een gevoel van ruimtelijkheid. Het dakterras is de ideale plek om in de lente en zomer te genieten van het buiten zijn, samen of met je vrienden. Een van de mooiste dingen van deze gevel is dat hij voor het grootste gedeelte wit is, maar dat de kozijnen juist zwart zijn, waardoor er een prachtig contrast ontstaat. Zo ontstaat er variatie én eenheid! Mooie ideeën voor de tuin vind je hier.

Variatie

Vanuit een iets ander hoek zien we des te beter hoeveel variatie en diepte er in de gevel schuilt, zowel de hoeken als de open ruimtes geven een zekere dynamiek aan de woning. De basis structuur van de woning, de kubus, geeft deze een moderne look, maar de verschillende uitsneden in dit vorm (zoals het dakterras) ogen juist weer zeer hedendaags. Het is een huis dat ons veel te bieden heeft. Vanaf het terras hen je natuurlijk een fantastisch uitzicht over de omgeving, een ideale plek om met een verre kijker de natuur te bewonderen of wellicht een landschap te schilderen. Verzin het maar en het is mogelijk. Samen met een expert kun jij je ideale woning realiseren. Laten we nu binnen gaan kijken.

Het interieur

Dit huis heeft een flink aantal vierkante meters tot zijn beschikking, namelijk ruim 283 m². Een leefruimte waar je u tegen zegt. We staan hier op de begane grond en worden direct gegrepen door de ruimtelijkheid van de kamers. De grote ramen laten het natuurlijke licht naar binnenstromen waardoor de lichtsfeer hier uitstekend is. We zien een absolute sfeermaker in de gestalte van een haard op bio-ethanol, een milieuvriendelijk alternatief voor de kolenhaard. Deze is niet alleen een warmte bron of sfeermaker, maar tevens een room divider, zo creëer je een zekere orde en intimiteit in de woonkamer. 

Keuken

Wie kan er nee zeggen tegen een keuken als deze. Koken wordt steeds meer gezien als hobby of ontspanningsritueel, dus een moderne keuken helpt je dan om deze activiteit nog leuker te maken. Geheel in stijl met de rest van de woning heeft deze keuken ook een puristisch of minimalistisch design, alleen de essentie is hier van belang. Het stralende wit, de heldere lijnen en de functionele inrichting spreken boekdelen, deze keuken is helemaal klaar voor jouw culinaire kunsten. Er is genoeg opbergruimte achter de strakke keukenkastjes en daarbij beschik je hier over de meest moderne keukenapparatuur. Deze keuken is een lust voor het oog.

Badkamer

We naderen het einde van de tour, maar we laten je niet gaan zonder dat we je deze schitterende badkamer hebben laten zien. Het kan niet anders dan dat deze badkamer de strakke stijl van de woning volgt, maar ook is er in deze kamer ruimte voor de nodige details. Wat dacht je van de schitterende lampen en de spectaculaire spiegel, je kunt hierin niet alleen jezelf bewonderen, maar deze laat de badkamer ook meer ruimtelijk lijken. Daarbij wordt het licht op een aangename wijze weerkaats, waardoor de ambiance hier optimaal is. Echt een plek waar je in de ochtend en avond even helemaal tot jezelf komt. 

Hoe hou je je boodschappen langer vers? Dat is een kwestie van het grootste belang. Klik hier voor de tips en tricks!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!