Helder huis met een prachtig interieur! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Helder huis met een prachtig interieur!

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van Ferreira | Verfürth Architekten Modern
Loading admin actions …

Soms kom je een huis tegen dat een paradijs van licht is. Vandaag hebben we weer zo’n schitterend woonpaleisje voor je in de aanbieding. Echt een bijzonder inspirerend huis. Naast een praktische inrichting heeft de woning ook een aantal kunstwerken die voor een mooie sfeer zorgen. Met moderne kunst weet je altijd een persoonlijke sfeer op te roepen in welke kamer dan ook! Ga met ons mee op tour!

Woonkamer

We beginnen in de woonkamer. Zie je de grote kast tegen de rechterwand, een goede plek voor de boeken van de eigenaren van het huis, het zijn echte leesfans! Links zien we de gezellige zithoek waar uitstekend gelezen kan worden, met goed daglicht ook! Dat leest wel net zo lekker! We hebben een mooie uitkijk in de diepte van de kamer. De eettafel voor het raam zien we staan. Deze verre uitkijkt zorgt voor een uitstekend gevoel van ruimtelijkheid in het huis. Alle grote ramen van de woning zorgen voor een overspoelende hoeveelheid daglicht, waardoor de woonsfeer uitstekend is en de bewoners zich helemaal goed voelen. Een expert helpt je om een goede inrichting voor je woonkamer te kiezen. 

Chillhoek

Dit is een uitstekende plek om thee te drinken op zondagmiddag. Het koeienvel op de vloer geeft een mooie look aan de kamer. Het is een gezellige hoek die door zijn omvang een intieme sfeer heeft.

Lekker film kijken

Een grote verrassing is het om ook deze grote tv aan de muur te zien hangen in deze hoek. Zo kun je echt gezellig genieten van een mooie film. De tafeltjes zijn geschikt om drinken en popcorn op te zetten!

Haard voor de sfeer

De grote sfeermaker in deze woning is de tijdloze haard. Het ding is al honderden jaren oud, niet deze maar zijn voorouders natuurlijk, waardoor een haard echt een betekenis heeft en sfeer oproept. In deze woning past deze minimalistisch haard uitstekend bij de lichte toets die overal in het interieur terugkomt. Een interieurexpert helpt je met het zoeken van de juiste inrichting voor je woning. 

Kunst

Kunst is erg belangrijk in deze woning. We zien hier een mooi schilderij in de hal van de minimalistische lichte woning. Met naïeve abstracte kunt, zoals dit schilderij, kun je al heel snel een coole sfeer oproepen. Dit is een schilderij met een figuur die een eenvoudig gebaar laat zien: een wijsvinger in de lucht. Wat wil de schilder hiermee zeggen? Een ander gaaf element in deze hal is zonder twijfel de nis in de modulaire wand, daarin ga je lekker zitten of je zet er een schitterende sculptuur in!

Contrasten maken een interieur

Contrasten zijn altijd een uitstekende manier om een mooie structuur aan je woning te geven. Hier zien we er een goed voorbeeld van: de antieke houten tafel voor het kale, robuuste beton. Warm en koud staan hier naast elkaar en zorgen voor een uitgesproken look! Het voorbeeld laat duidelijk zien dat oud en nieuw heel goed samengaan en uiteindelijk zelfs een nieuwe stijl (de eclectische) kunnen vormen. Wij zijn dol op dit eclectische design!

Eetkamer

Net zagen we dit gedeelte van het huis al, maar nu zoomen we er even op in, namelijk de prachtige eetkamer. De grote eettafel is het centrum van gezelligheid en culinair genieten. Het grote raam laat veel daglicht naar binnenstromen, zo ontstaat een echte familiekamer!

Kunst en design

In deze kamer, compleet met keukeneiland, vinden we schitterende kunstwerken met een native abstracte look (het is de favoriete stijl van de bewoners) die zorgen voor huiselijke en kunstzinnige sfeer! Het beste van twee werelden: kunst en design, komt hier samen!

Thuiswerken

Lekker thuiswerken? In deze minimalistische omgeving hebben je gedachten de ruimte om te zweven, je komt op creatieve ideeën en vindt de rust om tot je beste werk te komen. 

Kinderkamer

We sluiten af met een van de belangrijkste kamers van het huis: de prinsessenkamer. Een mooie muursticker op de wand maakt het hier een vrolijke boel. Het bedje ligt heerlijk, precies goed voor een prinses en het kleed is fijn om op te spelen. Kan het mooier en schattiger? Wij denken van niet! 

Laat je inspireren door deze gave huizen. 

Wat vind je van dit huis? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!