Een wit droomhuis…

Stoa. Stoa.
Maison moderniste à la décoration colorée, Pierre Bernard Création Pierre Bernard Création Moderne huizen
Loading admin actions …

De kubistische stijl is populair. Niet geheel verwonderlijk want de lichte lay-out die we erin herkennen spreekt tot de verbeelding. Vandaag nemen we je mee naar een gave woning voor het hele gezin. Deze stijl draagt de sporen van de Bauhaus, een opleidingscentrum voor kunstenaars, designes en andere creatievelingen. Ook is het een Bouwstijl die destijds in de oude Weimar republiek ontwikkeld is. Vandaag de dag is deze minimalistische stijl heel erg populair. We krijgen er een rustig gevoel van. Onze woning is tegenwoordig meer dan een plek om te wonen, want we ontspannen en leren er allerlei nieuwe dingen via social media. Kijk met ons mee naar deze schitterende woning.

Gevel met oprit en garage

De eerste indruk is geweldig, een plek om te genieten, om te wonen en lief te hebben. Een zuivere lay-out met een praktische inrichting, precies wat we allemaal nodig hebben, niet waar. Kijk eens naar de garage, daarin kun je de bolide stallen: dat geeft een veilig gevoel. Een expert helpt je om je woning te bouwen. Deze heldere look past prachtig in de natuurlijke setting. Architectuur en natuur komen hier op een heel speciale wijze samen! 

Moderne keuken

In deze moderne keuken kom je op culinair gebied helemaal uit de verf. De inrichting is gezellig, helemaal gericht op sociale interactie en praktisch gemak. We vinden het palet erg leuk hier: paars, zwart en wit. Let op de gietvloer: die heeft een beton look waardoor de keuken een industriële look krijgt. Ook de barkrukken werken mee aan de vibe. Laat je inspireren door een expert bij het inrichten van je keuken. 

De hal met een strakke look

De hal van je woning moet er natuurlijk ook supertof uit zien, niet waar? Hier zien we een hal waarmee je voor de dag kunt komen. Vooral de stalen trapleuning, de houten treden en de relaxten tinten vormen een totaal plaatje waar je uitstekend mee voor de dag kunt komen bij vrienden en collega’s. Wat verder opvalt is de open look van de hal en de schitterende lichtval. Dat is ook erg belangrijk, naast de strakke inrichting en de rustgevende tinten, dat je hal licht en stralend is!

Werkkamer

Thuiswerken is hartstikke fijn en wordt ook steeds normaler. Hier zien we een voorbeeld van een sfeervol thuiskantoor. Als je thuiswerk is niets fijner dan een persoonlijk ingerichte werkkamer waarin de juiste sfeer heerst om heerlijk in te kunnen werken. Meubels en kleuren zijn daarbij de belangrijke punten, ook het licht doet ertoe! Dit is een mooi voorbeeld van hoe mooi een werkkamer kan zijn.

Minimalisme met roots

Hier staan we nogmaals buiten, gewoon om je ook even het mooie balkon en de ingang daaronder te laten zien. Het gazon is de plek om in de zomer een BBQ te houden. Het zuivere huis straalt ons in het zonlicht te gemoed. Natuurlijk vergt zo’n witte woning het nodige onderhoud. Wit laat snel regen aanslag etc zien, daarom is een al dan niet professionele reiniging van de gevel zo nu en dan noodzakelijk is. We zijn erg enthousiast over deze mooie woning omdat de looks en de inrichting ons inspireren. Ben je enthousiast over deze woning, laat je dan inspireren door onze experts!

Het is een woning met de wortels in een belangrijke traditie binnen de architectuur, namelijk de Bauhaus. Een wonderlijk gegeven dat deze stijl, die bijna 100 jaar oud is, nog steeds relevant is. 

We nemen je ook graag mee naar deze schitterende woning!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine