Originele ideeën voor de zomertuin

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Originele ideeën voor de zomertuin

Stoa. Stoa.
Mason Jars: de meest populaire glazen potten uit Amerika om o.a. uit te drinken en te eten!:   door Mason Jar Kitchen
Loading admin actions …

De zomer biedt volop kansen om buiten te genieten van het heerlijke zachte weer. Vooral in de avond horen we de kurken nog wel eens knallen en ruiken de gezellige geur van de barbecue in de lucht. Deze fijne dingen zijn het best te genieten in een zomerse, leuk ingerichte tuin. Vandaag gaan we je een aantal voorbeelden laten zien waarmee jij je tuin op een eenvoudige wijze zomers kunt inrichten. Kijk snel met ons mee naar deze  trendy ideeën voor de zomerse  tuin!

Verkoelende versnapering

Mason jar bekers met dispenser:  Keuken door Mason Jar Kitchen
Mason Jar Kitchen

Mason jar bekers met dispenser

Mason Jar Kitchen

Als het in de zomer warm is snak je soms naar een verkoelende versnapering. Vaak staat een koele limonade dan op het menu. Deze drank is eenvoudig te bereiden en lest de dorst op onnavolgbare wijze. Een goede hulp bij het maken van limonade is deze leuke pot. Met een beetje ijs, water en verse limoen heb je zo een zalige verse limonade met natuurlijke ingrediënten. Citroen en limoen hebben een zuiverende werking, waardoor je naast een fijne verkoeling jezelf ook trakteert op een flinke dosis ontgiftende stoffen die puur natuur zijn. Dit idee is al enkele jaren populair in de Verenigde Staten maar heeft nu ook zijn weg naar Europa gevonden. Het mooie van deze pot is dat er een kraantje aan vast zit, waardoor de limonade eenvoudig in je drinkglas te brengen is.

Oud en nieuw

Loungebank pallets 240x200cm met kussen:  Tuin door Meubelen van pallets
Meubelen van pallets

Loungebank pallets 240x200cm met kussen

Meubelen van pallets

Oud design krijgt tegenwoordig een nieuw leven. Oude industriële objecten zien we steeds vaker in huiselijke interieurs. Met deze pallets is het niet anders, zag je ze vroeger alleen in de pakhuizen en fabrieken, nu zijn ze een gewild materiaal voor ontwerpers. Dit is upcycling op z'n best, een object blijft hierbij intact en wordt, in tegenstelling tot recycling, niet tot ruwe grondstof gereduceerd. Tegenwoordig doen pallets dienst als meubilair, we komen ze tegen als tafel, boekenkast, bankjes en krukken. Met deze robuuste objecten is je interieur in een mum van tijd getransformeerd in een hedendaags design. Zo maak je direct een bijzonder design statement. Ook in de tuin staan palletmeubels geweldig, zoals te zien is op het voorbeeld. Het witte hout vormt een mooie symbiose met de grijze kussens die het geheel een moderne twist geven. Als geheel kenschetsen we deze set als industrieel design.

Vuurplaats

Buitenhaarden:  Tuin door De Vuurtafel
De Vuurtafel

Buitenhaarden

De Vuurtafel

We houden er allemaal van, maar we willen het wel controleren, want alleen dan is het mooi. We hebben het natuurlijk over vuur. Voor een zomertuin is een vuurplaats een onmisbaar element. Zo'n vuurplaats zorgt voor veel plezier, warmte en geeft je tevens de mogelijkheid om kleine gerechten te bereiden. Soms noemen we deze vuurplaatsen ook wel sfeerhaarden, niet verwonderlijk natuurlijk. Een haard is letterlijk een warm welkom voor je gasten, met een goed glas wijn en wat hapjes creëer je zo een fijne sfeer.

Open haard

Buitenhaarden:  Tuin door De Vuurtafel
De Vuurtafel

Buitenhaarden

De Vuurtafel

Deze vuurplaats heeft een prachtige omkasting, losse stenen in een metalen hekwerk. De warmte verlaat de haard via de stijlvolle schoorsteen. De meubels en accessoires in de tuin passen precies bij deze haard. Alles is op elkaar uitgezocht, waardoor een mooie eenheid ontstaat. Het brandhout ligt opgeslagen in een luxe vormgegeven bak, waar het eenvoudig te pakken is. Deze open haard zorgt direct voor een romantische sfeer, waarin je kunt genieten van de avond en elkaar. Een ontmoeting tussen twee geliefden wordt hier onvergetelijk. Een zomertuin waarin het liefdesvuur oplaait!

Tot zover deze prachtige ideeën voor de zomertuin. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Vinkeveen is een nieuw landhuis rijker! Kijk hier naar de excellente vormgeving!

NokNok maakt slim en sfeervol design. Kijk hier naar hun mooie werk.

Heb jij al een tuin die zomerproof is? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!