Van pompoen naar designlamp | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van pompoen naar designlamp

Stoa. Stoa.
Jeplights in de tuin. van Jeplights Mediterraan
Loading admin actions …

Jeplights maakt innovatief design op basis van natuurlijke vormen. Deze lampen bestaan uit polyester en hebben een echte pompoen als mal. Het is een unieke wijze van productie die deze lampen hun bijzondere présence geeft. In het najaar worden de pompoenen geoogst, waarna de mal gemaakt kan worden. Als de pompoen nog aan de plant zit wordt er al een selectie gemaakt van welke een pompoen een staande of een hangende lamp gemaakt wordt. Naast polyester worden ook glas en hout gebruikt om de moderne lampen te maken. Dit pas wat je noemt organisch design! De unieke lampen hebben allemaal een eigen nummer, een bewijs dat je met een unieke Jeplights te maken hebt. Jeplights maakt lampen voor binnen en buiten. Al nieuwsgierig? Kijk dan snel met ons mee. naar de voorbeelden!

Natuurlijke sfeer

JEP.1409.B van Jeplights Mediterraan
Jeplights

JEP.1409.B

Jeplights

In de boom hangt een Jeplights en deze zorgt voor een prachtige poëtische sfeer tussen de bomen van de tuin. Deze lamp is de ideale combinatie van elegantie en praktisch nut. Het esthetische design is niet bedacht, maar een product van moeder natuur. Een echte eye-catcher in je woning. Je kunt er met hetzelfde gemak een onderwaterwezen in zien, het is wat je noemt een universele vorm. Welke vorm je er ook in ziet altijd heeft het een zachte, natuurlijke sfeer. In de avond, als je in de tuin geniet van een zomerse avond, is deze lamp met zijn gezellige licht het ideale gezelschap.

Hanglamp binnen

JEP.1301.H van Jeplights Mediterraan
Jeplights

JEP.1301.H

Jeplights

Deze mooie Jeplights is bedoeld om boven de tafel te hangen, het is een lichtbron die door zijn zachte licht elke interieur opvrolijkt. De sfeer van de lamp is ongekend en is duidelijk het resultaat van een natuurlijk productieproces. Het koord aan de lamp kan wel tien meter lang zijn, dat geeft je de nodige ruimte bij het inrichten. Kijken we nu naar een pompoen of een hemellichaam? Jij mag het zeggen.

Tafellampje

JEP.1302.T van Jeplights Landelijk
Jeplights

JEP.1302.T

Jeplights

Tijdens het lezen kun je wel wat extra licht gebruiken, zeker als je geen grote lampen aan wilt doen die de sfeer in de kamer te niet doen. Dan is deze pompoenlamp van Jeplights een goede optie. Het subtiel vormgegeven lampje biedt je voldoende licht waarbij je heerlijk kunt lezen. De vormgeving spreekt van de inspiratiebron van deze lamp, het koord lijkt zeer veel op de stengel die aan de originele pompoen zat, deze gaan tijdens het productieproces verloren, waardoor de lampen uniek zijn. De lamp is met zijn grijsbruine kleur geschikt voor vele interieurs, met name de studiekamer is een goede plek voor deze lichtbron.

Sierlijk

JEP.1201.T van Jeplights Mediterraan
Jeplights

JEP.1201.T

Jeplights

Deze sierlijke lamp zorgt in elke kamer voor een vrolijke sfeer. Niet alleen in de kamer van een volwassene staat deze goed, ook in de kinder- of tienerkamer staat deze goed. De lamp heeft zowaar een pittige uitstraling, een attitude gevat in een uitdagende vorm. Ook deze lamp ontstond uit een mal gemaakt van een pompoen, waardoor dit design toch wel eclectisch genoemd mag worden. De lampen van Jetlights hebben een eigenzinnig karakter dat je interieur direct een conceptuele look geeft. Geschikt als leeslamp, maar ook als sfeerlamp. Dit design is een voorbeeld van wat er mogelijk is als je innovatief denkt. 

Tot zover de prachtige ontwerpen van Jetlights. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Tinnemans Keukens heeft excellente ontwerpen voor je in petto. Kijk hier voor mooie ideeën!

Heb jij al eclectisch design in huis? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!