Sfeervol design met een verhaal | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Sfeervol design met een verhaal

Stoa. Stoa.
Enkel Glas: modern  door Studio Ineke van der Werff, Modern
Loading admin actions …

Studio Ineke van der Werff gebruikt ambachtelijke technieken om schitterend hedendaags design te maken. De ontwerpen van deze studio passen goed in een modern interieur waarin authentiek handwerk welkom is. De oude productietechnieken herbergen een zekere authenticiteit en een hoge kwaliteit die massaproductie niet kan evenaren. Een amachtelijk werk is een grote investering in je interieur. Hoogwaardige woondecoraties maken een woning persoonlijk en gaan de homogenisering van onze leefomgeving tegen. Hieronder hebben we een aantal prachtige ontwerpen van Studio Ineke van der Werff voor je op een rijtje gezet. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan even met ons mee naar dit Nederlandse mooie design!

Een bijzonder verhaal

De eclectische stijl is momenteel zeer populair. Deze porseleinen objecten zijn een goed voorbeeld van eclectisch design met een verhaal. Let op de prachtige groene kleur! Hoe komt deze tot stand? Je interieur krijgt er een heldere frisse sfeer door. Dit is een object met een verhaal, want het is vervaardigd uit afval, gruis, dat overblijft nadat het glas dat wel geschikt is voor recycling tot een nieuwe grondstof is verwerkt. Dit gruis is vervuild waardoor het niet meer in ruwe grondstof veranderd kan worden. Dit materiaal is wel erg geschikt om er sprekend en uniek design mee te maken! De porseleinen objecten krijgen hun uiterlijk juist door het 'vervuilde' glasgruis. Dit is design met een verhaal! 

Eclectisch en sfeervol

Vazen en potjes in je interieur zorgen direct voor een huiselijke sfeer. De werken van Studio Ineke van der Werff zijn
natuurlijk helemaal bijzonder vanwege het unieke verhaal. Dit laatste wordt versterk door het diverse kleurenpalet van deze porseleinen objecten, waardoor een vaas altijd goed bij je interieur past. We zien de vaas tegen een grijze achtergrond, maar ook in een lichte witte kamer staat dit object kunstzinnig en mooi. De conceptuele lading van deze objecten en hun eclectische look maken ze de ideale toevoeging aan je woonkamer, deze heeft direct een sfeervolle ambiance. Deze werken hebben een zeer eigen sfeer en presence!

Eenvoud

Enkel glas #2 blauwgroen: modern  door Studio Ineke van der Werff, Modern
Studio Ineke van der Werff

Enkel glas #2 blauwgroen

Studio Ineke van der Werff

De objecten hebben allemaal een geheel eigen look, sfeer en verschillen subtiel in qua vormgeving. Dit object heeft een mooie donkergroene look en een mooi patroon op het witte gedeelte aan de onderkant. Dit laatste is op ambachtelijke wijze aangebracht en geeft dit object net dat beetje extra eigenheid. Dit object kan dienst doen als praktisch hulpmiddel, als vaasje of beker, maar is ook erg geschikt als autonoom kunstwerk, want door zijn kleurenschema heeft het een sprekende eigenheid.

Overzicht

Studio Ineke van der Werff durft te experimenten, daar leeft ze voor. Ten alle tijden is keramiek de basis van waaruit vertrokken wordt. De voortdurende zoektocht naar nieuwe technieken en toepassingen daarvan, resulteert steevast in adembenemend mooi design. Het is een spot voor de studio om eigenzinnige materialen te combineren en her te gebruiken, zoals we vandaag duidelijk hebben gezien. Het oude ambacht vormt het hart van het werk, maar ook op dit gebied blijft de studio innoveren. De ontwerpen van Studio Ineke van der Werff zijn strak en iconisch te noemen. Design met een verhaal!

Tot zover deze bijzondere ontwerpen van Studio Ineke van der Werff. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor de nodige inspiratie!

Een multimediakamer is de plek waar je helemaal tot rust komt!

DIY is erg origineel en sfeervol. Kijk hier voor sprekende voorbeelden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!