Prachtige meubels van BINDD

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Prachtige meubels van BINDD

Stoa. Stoa.
8-luik-Wandmeubel:   door BINDD,
Loading admin actions …

BINDD is een studio waar unieke design met een geheel eigen karakter wordt gemaakt. Deze producten zijn een stevig tegenwicht tegen de massaproductie die elke individualiteit teniet doet. Marzena Rusyn is de oprichtster van BINDD en gaat uit van het idee dat design alleen succesvol is wanneer het een volstrekt eigen persoonlijkheid heeft. De studio gebruikt een schat aan materialen, bijzondere patronen en ambachtelijke technieken, zo ontwerpt ze unieke meubels voor haar klanten. De passie en toewijding van Rusyn spreken dan ook uit de meubels, en de interieurs waar deze in te vinden zijn. Ambachtelijke kennis en kunde worden door BINDD gevat in een hedendaagse vormgeving, waardoor deze een geheel eigen identiteit laten zien. Vandaag laten we je een aantal prachtige ontwerpen zien, gewoon om je te inspireren. Kijk met ons mee: be creative!

Rustiek

Old-in-New:  Woonkamer door BINDD,
BINDD

Old-in-New

BINDD

Deze prachtige kast is op en top uniek. De vormgeving is zowel ingetogen als conceptueel sterk. Dit is een werk op de grens van kunst en design. De kast heeft schitterende natuurlijk ogende deuren die bestaan uit oud hout, dat dus al een heel leven achter de rug heeft. Verder heeft de kast een witte look waardoor deze op visuele wijze in de wand opgaat. Het meubelstuk heeft een historische, authentieke en mysterieuze sfeer over zich. Ook op het praktische vlak is de kast een topper, want hij herbergt voldoende opbergruimte. De warme kleuren en de witte wanden creëren een schitterende sfeer, die precies past bij het totaalconcept van de woning. Als je het niet zou weten zou je denken dat we te maken hebben met abstracte wandkunst.

Eetkamer

8-luik-Wandmeubel:  Keuken door BINDD,
BINDD

8-luik-Wandmeubel

BINDD

Als je eens een bijzonder ontworpen kast in je eetkamer wilt, niet de geijkte staande kast, dan is dit ontwerp echt iets voor jou. Door het ingetogen kleurenschema past deze inbouwkast in vrijwel elk modern interieur. Natuurlijk kun je de kleuren uitzoeken, want het ambachtelijke handwerk van BINDD maakt dit mogelijk. De studio denkt graag met je mee over de juiste keuze voor je interieur. Op deze manier krijgt je eetkamer een totaalconcept van een unieke snit, die de eigen stijl van BINDD vertolkt en perfect aansluit op je wensen. Deze kast is eenvoudig te openen, greeploos en past qua kleur precies bij de industriële lampen en de basic ogende tafel met moderne stoelen.

Makkelijk te openen

8-luik-Wandmeubel:  Keuken door BINDD,
BINDD

8-luik-Wandmeubel

BINDD

De deuren van deze kast, grenen planken, zijn op een speciale manier bewerkt, waardoor ze hun bijzondere look krijgen.  Elke deur bestaat uit drie naast elkaar gemonteerde houten planken van ongeveer twintig centimeter. Als je een ontwerp wilt van BINDD, dan wordt er eerst een proefdeur gemaakt, waardoor je de kast en het interieur met elkaar kunt vergelijken, zodat eventuele finetuning van het ontwerp mogelijk is! Deze designkast heeft een strak design en sluit naadloos op de wand aan. De greeploze deuren hebben hier een groot aandeel in.

Twee in één

Two-in-One:  Woonkamer door BINDD,
BINDD

Two-in-One

BINDD

Hier zien we een totaal ander ontwerp van BINDD. De zogenaamde 'Two-in-one', deze kast kan op twee manieren gebruikt worden: als dressoir of als hoge staande kast voor de badkamer, keuken of woonkamer. Het is een ontwerp dat bijzonder eenvoudig qua houding te veranderen is. De strakke vormgeving en het monochrome design leent zich goed voor interieurs met uiteenlopende designs, zoals we op het voorbeeld kunnen zien staat de kast goed bij een strakke witte of juist levendige bakstenen muur. Het is maar net wat je smaak is. BINDD kijkt graag samen met jou naar de juiste kleur en setting. Door een persoonlijke relatie met haar klanten staat de studio garant voor een persoonlijk en excellent design dat tegemoet komt aan je wensen. 

Tot zover deze prachtige ontwerpen van BINDD. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je woonkamer? Kijk dan hier voor de nodige inspiratie!

Intermat is een expert op het gebied van hoogwaardige interieurs. Kijk hier voor een mooie ideeën voor de inrichting!

DIY is een begrip in meubelland. Hier vind je schitterende voorbeelden voor je eigen ontwerp!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!