Binnenbeplanting: haal de natuur in huis

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Binnenbeplanting: haal de natuur in huis

Stoa. Stoa.
Monstera Magnifica & Monstera Fugiens:   door Tim van de Weerd
Loading admin actions …

Vandaag gaan we je een aantal bijzondere voorbeelden laten zien van binnenplanting. Planten zorgen voor een fijne, unieke sfeer in huis. Kamerplanten worden geroemd om hun huiselijke en vriendelijke uitstraling. Naast de visuele effecten voor je interieur hebben deze groene kameraden ook een ander voordeel, ze zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit in je huis goed is! Zo wordt mooi wonen direct gezond wonen. Een design plantenbak in huis is een mooie toevoeging aan je interieur, daarom hebben we speciaal voor jou hieronder een aantal bijzondere voorbeelden op een rij gezet. Zodat je een ruime keuze hebt, er zit echt iets voor jou bij! Kijk met ons mee naar de voorbeelden en laat je inspireren!

Chic

Begeleiden verbouwing,  interieur-voorstel en levering van de meubels:  Binnenbeplanting door Mood Interieur
Mood Interieur

Begeleiden verbouwing, interieur-voorstel en levering van de meubels

Mood Interieur

Planten zijn goede vrienden van de mens, ze fleuren ons op en brengen de flora bij ons thuis. Het leefcomfort van je huis wordt merkbaar beter. Een excellente plek om de planten neer te zetten is dan ook geen overbodige luxe.
Twee schitterende planten staan in twee excellente vazen in de woonkamer. De schuifdeuren geven deze woning een jaren dertig look en zorgen voor een prachtige sfeer in de kamer. De parketvloer past er door zijn natuurlijk uitstraling helemaal bij.

Rustiek

Familiehuis, Amsterdam Zuid:  Binnenbeplanting door Binnenvorm
Binnenvorm

Familiehuis, Amsterdam Zuid

Binnenvorm

Deze rustieke vaas heeft een ingetogen vorm en kleurenschema. Een geschuurde uitvoering als deze zorgt voor een levendige sfeer, het object lijkt al honderden jaren oud te zijn. Dit genereert natuurlijk een bijzondere ambiance in je woning. Het plaatje wordt compleet door de mooie plant, die voor een vitale omgeving zorgt. Elke ochtend voel jij je helemaal op je gemak in je frisse interieur, het kan dan gaan om de woonkamer, maar ook om de slaapkamer. Vooral de laatste ruimte is gebaat bij een verfrissende plant. Door de natuurlijke zuivering van de lucht zul je de slaap veel beter vatten, een goede nachtrust hebben en 's ochtends eerder verkwikt op staan. Sweet dreams!

Oudhollands meets modern

Mason Jar planten:  Binnenbeplanting door Mason Jar Kitchen
Mason Jar Kitchen

Mason Jar planten

Mason Jar Kitchen

Planten zijn prachtig en hebben subtiele vormen, zoals deze voorbeelden. Als je de natuur dichtbij wilt ervaren zijn potten als deze een uitkomst. Door hun kleurige uiterlijk zorgen ze voor een positieve sfeer in huis. Deze potten doen denken aan de oude weckpotten, maar hebben natuurlijk een moderne twist. Het etiket en het touwtje dragen bij aan deze retro sfeer. Zo worden deze potten echt leuke objecten om cadeau te doen en om te krijgen. Deze planten behoeven maar weinig water en zien er natuurlijk fantastische uit in hun blitse huis. Echt een design dat hip & happening is!

Sculptuur

Monstera Magnifica detail:  Binnenbeplanting door Tim van de Weerd
Tim van de Weerd

Monstera Magnifica detail

Tim van de Weerd

Deze pot/vaas is een ware sculptuur. Door zijn bijzondere vormen worden de planten op een bijzondere wijze naar voren gebracht. De vaas lijkt wel een dier, door zijn lange dunnen poten doet het werk ons denken aan de wezens uit de schilderijen van Salvador Dali. Het zijn met name de sculpturale vormen die dit ontwerp zo hip maken. Stel je voor dat deze pot/vaas je favoriete planten mooi presenteert. Het is echt een subtiele en vooral delicate toevoeging aan je interieur. Juist de combinatie tussen de gladde kunstmatige vorm en de natuurlijke vorm van de plant maakt dit ontwerp zo bijzonder. Het is mooi design dat samen met de plant zorgt voor een goede leefomgeving, zo haal je het beste van twee werelden in huis!

Een fitnessruimte thuis is een gezonde keuze! Kijk hier voor een inspirerend voorbeeld!

Een multimediakamer is voor relaxen en zingeving. Kijk hier voor een mooi voorbeeld!

Schitterende ideeën voor de decoratie voor je muren en vloeren vindt je hier.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!