Binnenbeplanting: haal de natuur in huis

Stoa. Stoa.
Monstera Magnifica & Monstera Fugiens, Tim van de Weerd Tim van de Weerd Binnentuin
Loading admin actions …

Vandaag gaan we je een aantal bijzondere voorbeelden laten zien van binnenplanting. Planten zorgen voor een fijne, unieke sfeer in huis. Kamerplanten worden geroemd om hun huiselijke en vriendelijke uitstraling. Naast de visuele effecten voor je interieur hebben deze groene kameraden ook een ander voordeel, ze zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit in je huis goed is! Zo wordt mooi wonen direct gezond wonen. Een design plantenbak in huis is een mooie toevoeging aan je interieur, daarom hebben we speciaal voor jou hieronder een aantal bijzondere voorbeelden op een rij gezet. Zodat je een ruime keuze hebt, er zit echt iets voor jou bij! Kijk met ons mee naar de voorbeelden en laat je inspireren!

Chic

Planten zijn goede vrienden van de mens, ze fleuren ons op en brengen de flora bij ons thuis. Het leefcomfort van je huis wordt merkbaar beter. Een excellente plek om de planten neer te zetten is dan ook geen overbodige luxe.
Twee schitterende planten staan in twee excellente vazen in de woonkamer. De schuifdeuren geven deze woning een jaren dertig look en zorgen voor een prachtige sfeer in de kamer. De parketvloer past er door zijn natuurlijk uitstraling helemaal bij.

Rustiek

Familiehuis, Amsterdam Zuid, Binnenvorm Binnenvorm Binnentuin Binnenbeplanting

Deze rustieke vaas heeft een ingetogen vorm en kleurenschema. Een geschuurde uitvoering als deze zorgt voor een levendige sfeer, het object lijkt al honderden jaren oud te zijn. Dit genereert natuurlijk een bijzondere ambiance in je woning. Het plaatje wordt compleet door de mooie plant, die voor een vitale omgeving zorgt. Elke ochtend voel jij je helemaal op je gemak in je frisse interieur, het kan dan gaan om de woonkamer, maar ook om de slaapkamer. Vooral de laatste ruimte is gebaat bij een verfrissende plant. Door de natuurlijke zuivering van de lucht zul je de slaap veel beter vatten, een goede nachtrust hebben en 's ochtends eerder verkwikt op staan. Sweet dreams!

Oudhollands meets modern

Planten zijn prachtig en hebben subtiele vormen, zoals deze voorbeelden. Als je de natuur dichtbij wilt ervaren zijn potten als deze een uitkomst. Door hun kleurige uiterlijk zorgen ze voor een positieve sfeer in huis. Deze potten doen denken aan de oude weckpotten, maar hebben natuurlijk een moderne twist. Het etiket en het touwtje dragen bij aan deze retro sfeer. Zo worden deze potten echt leuke objecten om cadeau te doen en om te krijgen. Deze planten behoeven maar weinig water en zien er natuurlijk fantastische uit in hun blitse huis. Echt een design dat hip & happening is!

Sculptuur

Deze pot/vaas is een ware sculptuur. Door zijn bijzondere vormen worden de planten op een bijzondere wijze naar voren gebracht. De vaas lijkt wel een dier, door zijn lange dunnen poten doet het werk ons denken aan de wezens uit de schilderijen van Salvador Dali. Het zijn met name de sculpturale vormen die dit ontwerp zo hip maken. Stel je voor dat deze pot/vaas je favoriete planten mooi presenteert. Het is echt een subtiele en vooral delicate toevoeging aan je interieur. Juist de combinatie tussen de gladde kunstmatige vorm en de natuurlijke vorm van de plant maakt dit ontwerp zo bijzonder. Het is mooi design dat samen met de plant zorgt voor een goede leefomgeving, zo haal je het beste van twee werelden in huis!

Een fitnessruimte thuis is een gezonde keuze! Kijk hier voor een inspirerend voorbeeld!

Een multimediakamer is voor relaxen en zingeving. Kijk hier voor een mooi voorbeeld!

Schitterende ideeën voor de decoratie voor je muren en vloeren vindt je hier.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine