Prachtige villa in Soest: door Building Design Architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige villa in Soest: door Building Design Architectuur

Stoa. Stoa.
Landelijk wonen in Soest Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Loading admin actions …

Vandaag gaan we je rondleiden in een huis in Soest, waar de nieuwe bewoners met recht trots op mogen zijn. De moderne façade spreekt tot de verbeelding en laat je fantasie op hol slaan. Het rieten dak neemt ons mee naar de sfeer van de oude boerderijen die ons land rijk is, de dagdromen over het landelijke boerenleven vullen onze verbeelding. Het is een supermooi vrijstaand huis dat alle mogelijkheden van het vrijstaand wonen heeft. De strakke vormgeving en stijlvolle afwerking overtuigen direct, terwijl de omgeving door zijn design een erg goede indruk maakt. Een bespreking voor een netwerkgesprek of zakelijk lunch kun je heel goed in dit huis organiseren, want je klanten of collega's zullen direct onder de indruk zijn. Het is een prachtig modern huis dat de komende decennia de woonstee van de familie is. Kijk met ons mee naar de schitterende vormgeving.

Prachtige villa

Landelijk wonen in Soest 001 Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Building Design Architectuur

Landelijk wonen in Soest 001

Building Design Architectuur

Deze villa is modern ingericht, maar heeft een landelijke look. Het gebouw is statig, met veel charme en een mysterieuze uitstraling. Aan de achterzijde is het beeld geheel anders, zoals we zullen zien. De bakstenen die voor de bouw van het huis gebruikt zijn hebben een houten ombouw, zodat het huis landelijk oogt. Voor de buitenkant werd gekozen voor een antracietkleur, maar de kozijnen kregen een witte kleur. De villa moest een traditionele vormgeving krijgen, waardoor deze goed in het landschap zou passen. Daarom zijn er ook veel traditionele materialen gebruikt, deze contrasteren met de moderne kleuren, waardoor dit mooie huis zowel traditioneel als modern oogt. Het is een huis met een energiebewust label, erg milieuvriendelijk en ecologisch.

Veel ruimte

Landelijk wonen in Soest 002 Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Building Design Architectuur

Landelijk wonen in Soest 002

Building Design Architectuur

Op het terrein groeit een prachtige boom, die heeft een duidelijke functie in het totaalconcept van deze buitenruimte. Als bewoner wordt je zo herinnert aan de schoonheid van de natuur, waardoor er een fijne sfeer heerst rond het huis. De open ruimte wordt verlicht met behulp van led-verlichting zodat ook dit aspect van het moderne wonen in overeenstemming is met de ecologische criteria. De tuin is als het ware een tegenwicht voor de strakke vormen en kleuren van de villa, maar haakt juist aan bij het landelijke thema van het gebouw. Het gebouw gaat mooi op in de omgeving en maakt zo direct een schitterende indruk.

Lekker buiten genieten

Landelijk wonen in Soest 003 Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Building Design Architectuur

Landelijk wonen in Soest 003

Building Design Architectuur

Deze buitenruimte vormt een plek waar je kunt genieten van het goede leven. Het groen aan de linkerkant zorgt voor de nodige beschutte van deze lounge-area, nu, maar zeker ook in de toekomst als de heggen groter zijn. Er zijn al een aantal jonge bomen geplant. Het ontwerp is vrij modern en herbergt veel ruimte om te ontspannen. Aan alles is gedacht om het jou gemakkelijk te maken. De setting heeft een minimalistische vormtaal en daardoor een overzichtelijke en esthetische aanblik. De ruimte word gekenmerkt door relatief open gebieden, met een heerlijke transparantie.

Entree

Landelijk wonen in Soest 004 Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Building Design Architectuur

Landelijk wonen in Soest 004

Building Design Architectuur

De entree van de villa is imposant maar vriendelijk, de zwarte gevel en de blanke deur roepen dit op. De zwarte gevel in combinatie met de blanke deur vormt een schitterend contrast! Achter deze hoge entree bevindt zich de entreehal van het huis, een goede binnenkomer voor de gasten. Deze ingang heeft een mooie visuele dialoog met de omgeving, oprit en gevel zorgen voor een moderne statige totaalbeleving. 

Tot zover deze prachtige villa in Goest. We hopen dat je enthousiast bent en supergeïnspireerd. Blijf ons volgen voor de nieuwste trends en producten. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Intermat is een expert in hoogwaardig design. Bekijk hier hun mooie ontwerp voor de wellness voor thuis.

Gepassioneerde architecten vind je hier!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!