homify 360º: Modern landhuis in Vinkeveen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

homify 360º: Modern landhuis in Vinkeveen

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Modern landhuis te Vinkeveen van Building Design Architectuur Modern
Loading admin actions …

De experts van Building Design Architectuur werken in opdracht van particulieren, aannemers, ontwikkelaars, woningstichtingen en gemeenten door heel Nederland. De projecten die zij uitvoeren variëren in moeilijkheidsgraad, van kleine verbouwingen tot grote nieuwbouwprojecten. Building Design Architectuur is thuis in verschillende architectuurstijlen, van klassiek tot modern. In Vinkeveen realiseerden zij dit bijzondere landhuis, die we middels een fotoserie aan jullie gaan laten zien. 

De voorgevel

Entree Voorgevel- modern landhuis te Vinkeveen van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Entree Voorgevel- modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

Precies tussen Amsterdam en Utrecht, in Vinkeveen, vinden we dit moderne landhuis terug. De villa weet zich gesitueerd in een prachtige omgeving, nabij de Vinkeveense Plassen, bekend om zijn recreatieve mogelijkheden. Bij het betreden van de villa valt meteen op dat de architecten hier een hedendaags landhuis hebben gerealiseerd, moderne trekken worden gecombineerd met wat meer klassieke elementen, zoals het rieten dak. 

Entree en de hal

Entree en hal - modern landhuis te Vinkeveen Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Entree en hal – modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

De entree van de woning ligt ietwat verzonken in de voorgevel. We krijgen hier een voorproefje van de inrichting die we in de overige vertrekken van de woning zullen aantreffen. Merk op hoe we vanaf de entree zicht hebben op de tuin die achter de woning ligt. De lange hal, geflankeerd door strakke witte wanden en moderne, sierlijke deuren doorsnijdt de woning en roept een bijzonder ruimtelijke gevoel op. 

De woonkamer

Interieur - Woonkamer - modern landhuis te Vinkeveen Moderne woonkamers van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Interieur – Woonkamer – modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

De woonkamer wordt gedomineerd door strakke, witte oppervlakken. De raampartijen en deuren die we vanuit deze hoek kunnen zien zorgen ervoor dat de kamer goed verlicht is, de witte wanden en plafonds maken de ruimte nog helderder. In de avond zorgen de verzonken spotjes in het plafond voor de nodige verlichting. Het meubilair is uitgevoerd in rustgevende, zachte kleuren en verschillende donkere accessoires en decoratieve elementen geven de woonkamer een aangename sfeer. 

Eethoek

Eetkamer - Keuken - modern landhuis te Vinkeveen Moderne eetkamers van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Eetkamer – Keuken – modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

De woonkamer bevindt zich in één vloeiende ruimte met de keuken en de eethoek. Door het ontbreken van binnenmuren ervaart men hier een groot gevoel van ruimtelijkheid. Vanuit deze hoek kunnen we goed zien hoeveel ramen en deuren er zich in deze ruimte bevinden en hoe men van binnen altijd uitzicht heeft op de omgeving buiten. Rechts ontwaren wij de moderne, zwarte keuken en links treffen we de eethoek. De kroonluchter roept een subtiele, klassieke ambiance op, die perfect in dit eigentijdse landhuis past. 

Badruimte

Badruimte - modern landhuis te Vinkeveen Moderne badkamers van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Badruimte – modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

Als dit er niet uitnodigend uitziet? Deze badkamer schittert in symmetrie en ruimtelijkheid, de spiegels op de achterwand laten deze ruimte bijna oneindig lijken. Geflankeerd door zwarte wanden en liggend onder een helderwit plafond moet het hier heerlijk badderen zijn. In deze ruimte is niets aan het toeval overgelaten. Strak en modern zijn de toverwoorden. 

Tuinzijde

Tuinzijde - modern landhuis te Vinkeveen Moderne tuinen van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Tuinzijde – modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

Daar blijft het echter niet bij. Wat te denken van deze gigantische tuin? Of de privésteiger met aanlegplaats die we elders treffen? Of het overdekte terras? De exclusieve klasse van dit landhuis valt niet te ontkennen. Mocht u nog niet genoeg gekregen hebben van al deze luxe, neem dan ook eens een kijkje op het homify-profiel van Building Design Architectuur, daar vindt u nog veel meer foto's en projecten.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!