Je huis betaalbaar maar indrukwekkend decoreren! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Je huis betaalbaar maar indrukwekkend decoreren!

Stoa. Stoa.
Loft Amsterdam Moderne badkamers van Piet-Jan van den Kommer Modern
Loading admin actions …

Kijk, iedereen die je probeert te verkopen dat het decoreren van je huis een dure aangelegenheid is zou je echt de link naar dit artikel moeten sturen. Vandaag laten we je namelijk een kleine selectie zien van welke ideeën er vandaag de dag in de wereld van design toe doen, qua duurzaamheid en eenvoud. Dit gewoon om je te inspireren bij het inrichten en decoreren van je woning. Zien om gave voorbeelden te zien? Kijk dan snel met ons mee!

Zuivere tint, natuurlijke kleuren

Een gave manier om je woning de juiste vibe te geven, om het huis echt op te laten vallen, kun je het beste voor een witte tint kiezen en deze mixen met natuurlijke kleuren, dan komt je woning pas echt naar voren in het rijtje. Laat je informeren door een expert!

Traditionele look

Front door Klassieke huizen van K-Tribe Studió Klassiek

In plaats van een moderne deur te repareren kun je ook kiezen om een oude deur in de ingang van je woning te plaatsen. Een oude deur ziet er gewoon een stuk gaver uit omdat er een levendigheid uitspreekt, een deur die geleefd heeft, zeg maar. Als je je liever laat inspireren door oud design bij het maken van nieuw design kan dat natuurlijk ook. Daarvan zien we hier een voorbeeld.

Kleurrijk

Open-plan living room with eclectic furnishings leading into kitchen Eclectische woonkamers van Timothy James Interiors Eclectisch Hout Hout
Timothy James Interiors

Open-plan living room with eclectic furnishings leading into kitchen

Timothy James Interiors

Plaats vooral kleurrijke accessoires in je witte woonkamer. Je hebt geen kleuren op de muren nodig om een kleurrijke kamer in te richten. Verf is duur, maar snuisterijen zijn dat vaak niet. Hier zien we een voorbeeld van een woonkamer waarin je veel plezier kunt beleven, het is er ook zo gezellig en kleurrijk. De kinderen van de bewoners van het huis zijn dol op deze vrolijke setting. Met een fleurig pallet zorg je voor een gezellige look in je woning, dat maakt dat de woonsfeer goed is en je humeur ook. Twee vliegen in een klap dus! Let ook even op de chique vloer, die houten look is erg populair tegenwoordig!

Ledlampen

van LEDS-C4 Scandinavisch

Het besparen van energie is een belangrijk aspect van het hedendaagse leven. Vandaag de dag zijn er veel alternatieven voor de ouderwetse gloeilamp, zoals ledlampen. In deze prachtige hanglampen, met een industrieel, kubistisch design, branden gezellige ledlampen en schenken een prettige gloed aan de kamer en de bewoners die erin vertoeven. Zo krijgt je woonkamer die conceptuele look waar veel mensen van dromen. Een portemonnee vriendelijke manier om je huis te decoreren! Let op de stoelen en de tafel: lekker Scandinavisch, niet waar?

Praktisch en esthetisch

Praktisch genoegen en esthetiek gaan echt heel goed samen. In deze moderne badkamer kun je eenvoudig je wasmachine in een fraai uitgevoerde kast verbergen. Is het niet wonderlijk hoe veel mooiere deze kamer er nu uitziet? We zijn erg fan van de lichte vloer, doet ons een beetje aan de jaren dertig denken. De kast en de wastafel passen er door hun minimalistische looks goed bij. Een expert helpt je de problemen in je woning aan te pakken zodat daaruit een persoonlijk interieur kan komen.

Duurzaamheid

De energie die je verbruik op een dag kan in de hand gehouden worden, in figuurlijke zin natuurlijk, met behulp van een energiemeter. Op deze manier houd je een vinger aan de pols als het gaat om je verbruik op een dag, gedurende week, de maanden het jaar. Overconsumptie is dan iets van het verleden. Tegenwoordig zijn duurzaamheid en eenvoud belangrijke begrippen, ook in de wereld van het design komen deze terug. Vandaag hebben we je laten zien hoe je met kleur, eenvoudig design en energiebesparende lampen een interieur en exterieur kunt maken dat echt een uitdrukking van je persoonlijkheid is. Laat je inspireren, durf te creëren. Ga ervoor! 

Deze woning maakt ons heel erg enthousiast!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!