Inspirerende gezinswoning in prachtig wit! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspirerende gezinswoning in prachtig wit!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Carsten Krafft Die Architektur Modern
Loading admin actions …

Vandaag laten we je een huis zien met een eenvoudige look die direct overtuigt. Het is een droom voor veel mensen om in een huis te wonen met een minimalistische look. Dat komt door de rust die zo’n design uitstraalt. De architect die deze woning ontworpen heeft, is erg geïnspireerd geraakt door de Bauhaus stijl, dit zie je terug in zijn schetsen en het uiteindelijke huis. Dit is een echte familiewoning waarin iedereen zijn of haar plek kan vinden. Ben je benieuwd naar het design van de woning? Ga dan met ons mee op tour door de wereld van deze woning.

Fris, helder en met wortels in traditie

We  beginnen deze tour op een heldere zomers dag. Het uitzicht op het huis, Bauhaus II genaamd, is spannend en een feest van herkenning. De Bauhaus force is sterk in dit huis! Juist de variatie in de gevel: verschillende blokken vormen een eenheid, daarmee oogt het huis kubistisch (niet te verwarren met de schilderstijl) en 20ste eeuws. Toch zijn de tinten bijzonder eigentijds en ook de ruimte rond de woning is helemaal bij te tijd. Een mooie contrast om te zien, die witte gevel met het groene gazon. Helemaal fris en helder. Een expert helpt je met de bouw van je droomwoning.

Eigentijdse woonkamer

Deze mooi ingerichte kamer is niet alleen erg comfortabel, maar ook innovatief en elegant. De open plattegrond zorgt voor het fijne gevoel dat we hier krijgen. Een kamer als deze is heerlijk vanwege het zonlicht dat de ruimte werkelijk overstroomt. In de wintermaanden zorgt de open haard voor veel gezellige uren. Let op het meubilair, dit heeft eenvoudige kleuren die perfect passen in deze eigentijdse woonkamer. Samen met een expert ontwerp je snel het interieur dat bij je past.

Achtertuin

Echt, vanuit alle hoeken ziet dit huis er geweldig uit. Fijn voor de bewoners zijn de vele ramen met rolluiken, zo heb je veel daglicht in huis en ook veel privacy. We kijken uit op de tuin achter het huis, dit is de plek waar de familie vaak bij elkaar komt om te genieten van het mooie weer en zo nu en dan een barbecue. Via de schuifdeuren loop je gemakkelijk de tuin in!

Achterkant, slaapkamers

De grote ramen van de woning staan privacy niet in de weg. Hier zien we waarom, de rolluiken houden nieuwsgierige blikken buiten. We staan hier aan de achterzijde van de woning, aan deze kant van de woning bevinden zicht de slaapkamers, wel zo rustig om ze hier aan de achterkant te realiseren. De bewoners krijgen zo telkens ene goede nachtrust.

Stijl en ontspanning

We zijn erg enthousiast over deze Bauhaus woning. Het huis heeft een simpele lay-out geïnspireerd door de Bauhaus, een stijl die toch al bijna 100 oud is.Toch wel gek dat deze nog zo modern oogt. Een reden daarvoor is de elementaire vormen die binnen de stijl in zwang zijn. Deze blijven door hun universele zeggingskracht eigenlijk altijd actueel. De architecten in de minimalistische stijlen van tegenwoordig hebben een grote schatplichtigheid aan de Bauhaus, iets dat ze ook graag beamen. Met deze laatste foto van de woning besluiten we onze tour, nog een keer kijken we naar de zuivere, heldere gevel die zo mooi opbloeit midden op het gazon. Ook de bomen achter de woning brengen deze witte parel naar voren. Er is zeker geen gebrek aan ontspanning voor de bewoners van dit huis. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën!  

Deze woning mag je vandaag absoluut niet missen!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!