Mooi van buiten, fantastisch van binnen! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Mooi van buiten, fantastisch van binnen!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Isabela Canaan Arquitetos e Associados Modern
Loading admin actions …

Sommige mensen dromen van leven op het platteland, omgeven door bomen en dieren. Andere mensen willen wonen in het bos, afgezonderd van de hectische wereld en midden in de natuur. Daarnaast zijn er mensen die willen wonen op het strand, met een balkon met uitzicht op de zee of lekker in de schaduw van palmbomen. En dan zijn er natuurlijk mensen die het liefst leven in de stad en genieten van alle mogelijkheden die alleen een stad te bieden heeft. Daarbij hoort natuurlijk lekker uit eten gaan en vervolgens naar de bioscoop, een leuk café of een hippe club. Je huis in de stad moet dan natuurlijk ook een fijn toevluchtsoord zijn. En juist zo’n project gaan we vandaag bekijken! De architecten van Isabela Canaan Architects and Associates hebben een prachtig huis aan de rand van de stad ontworpen en dat zien we hier.

De voorkant

Het bijzondere van de voorkant van dit huis zijn de glazen wand en de twee poorten die bestaan uit een combinatie van hout en metaal. Daarachter staat het eigenlijke huis en daar komt de stijl van die poorten weer heel mooi terug.

De voordeur

Voor een stadshuis heeft deze woning een zeer royale ingang. Vooral de mooie trap geeft een extra dimensie als je op het punt staat dit huis te gaan betreden. De patioachtige ruimte bij de voordeur geeft nog eens extra allure.

Woonkamer

De woonkamer is een prachtig voorbeeld van een eclectisch ingerichte ruimte. En vooral de grote omvang en oppervlakte van de kamer vallen hier op. Zowel op het gebied van architectuur als op het gebied van interieurarchitectuur is er alles aan gedaan om met zeer veel verschillende materialen en stijlen een prachtig geheel te creëren.

Eetkamer

De architectuur van het huis heeft iets bijzonders. In één ruimte zijn door hoogteverschillen eigenlijk verschillende kamers gecreerd. De eetkamer is daar een van de mooiste voorbeelden van. Centraal gelegen tussen de woonkamer en de keuken ligt deze eetkamer. Aan de ene kant onderdeel van de woonkamer, maar doordat de tafel en stoelen een paar treden lager staan is dit toch echt een zelfstandig element in de grote ruimte.

Terug naar de woonkamer

Na het eten loop je het trapje op en dan kun je op deze prachtige meubels heerlijk bijkomen van je eten en een drukke dag. Het grote hoogpolige vloerkleed geeft een heel behaaglijk gevoel, maar doet zeker geen afbreuk aan de uitstraling van de rest van de ruimte.

Keuken

De halfopen keuken is ook een prachtige ruimte. De keuken ligt op een enigszins besloten plek, maar maakt zeker onderdeel uit van de rest van de ruimte in het huis. Waar wit heel vaak een belangrijke kleur is in een keuken is hier gekozen voor zwart. En dat geeft juist iets unieks aan deze keuken!

Veranda

Je zag op de foto van de keuken al een schuifraam zitten, maar pas als je naar buiten gaat dan begrijp je wat de functie daarvan is. Een prachtige bar in de buitenlucht zit namelijk aan de andere kant van de keuken. Hoe heerlijk is het om te kunnen koken terwijl je gasten buiten kunnen zitten en toch met jou kunnen praten!

Werkkamer

Ook een kantoor in bijpassende eclectische stijl maakt onderdeel uit van het huis. Ideaal als je vanuit huis werkt of als je de ruimte als studeerkamer wilt gebruiken.

Master bedroom

De grote slaapkamer van het huis is iets rustiger ingericht dan de rest van de woning. Een heerlijke plek om tot rust te komen en waar je ook voor je gaat slapen nog heerlijk televisie kunt kijken. En het doorkijkje naar de badkamer doet je verlangen naar een heerlijke douche!

Badkamer

Een heerlijk douche kun je hier zeker nemen. Of als je wat meer tijd kun je heerlijk ontspannen in het prachtige bad. Ook in deze ruimte zie je dezelfde, haast landelijk aandoende, rust die ook in slaapkamer heerst.

Kleine slaapkamer

Deze kleine slaapkamer kan prima als gastenverblijf of als kinderslaapkamer dienst doen. Hier zie je weer iets meer de wat drukkere stijl van de woonruimte terug.

Benieuwd geworden naar andere stadshuizen? Kijk dan ook hier!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!