Top 5 van de week: Van gietvloeren tot taatsdeuren | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Van gietvloeren tot taatsdeuren

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Loft in oude textielfabriek Minimalistische keukens van Archivice Architektenburo Minimalistisch
Loading admin actions …

Wat zijn de meest gelezen artikelen van de afgelopen week? Waar waren jullie het meest geïnteresseerd in? Dat zijn de vragen die we elke zondag proberen te beantwoorden. Ook deze week hebben we gekeken naar de populariteit van onze artikelen. Een bonte verzameling van onderwerpen was het resultaat. We komen moderne loftwoningen tegen, maar ook gietvloeren en keukeneilanden. In de fotoserie hieronder hebben we de vijf meest gelezen artikelen voor u op een rijtje gezet.

Voor & Na: Van versleten woning naar modern droomhuis

Het meest gelezen artikel van de afgelopen week was dit artikel over de verbouwing van een woning uit 1990. Op de foto kunnen we zien hoe het gebouw er na voltooiing van de renovatie en verbouwing uitziet. De architecten plaatsten een nieuwe aanbouw, renoveerde de huidige gevels en veranderde de organisatie van de woning.

Moderne keukeneilanden

Aanbouw en renovatie van 2-onder-1-kapper met ruime woonkeuken met kookeiland, gietvloer en luxe aluminium vouwschuifpui Moderne keukens van Joep van Os Architectenbureau Modern
Joep van Os Architectenbureau

Aanbouw en renovatie van 2-onder-1-kapper met ruime woonkeuken met kookeiland, gietvloer en luxe aluminium vouwschuifpui

Joep van Os Architectenbureau

Op de tweede plaats vinden we deze vijf moderne keukeneilanden. Hierin leest u wat de voordelen zijn van keukeneilanden, in welke vormen zij voorkomen en op welke manier zij kunnen bijdragen aan het interieur van uw woning.

homify 360º: Een loft in een fabriekshal

Loft in oude textielfabriek Minimalistische keukens van Archivice Architektenburo Minimalistisch
Archivice Architektenburo

Loft in oude textielfabriek

Archivice Architektenburo

Iets heel anders dan. Hier zien we de woonkamer en keuken van een loft gerealiseerd in een oude textielfabriek in Loosdrecht. Het architectenbureau verantwoordelijk voor de realisatie van de loft ontwikkelde zowel het exterieur als het interieur. Men koos voor een stijlvolle vormgeving en hield daarbij rekening met de authentieke sfeer van het oude pand. Hoe dat er uitziet, dat leest u hier.

Gietvloeren

Leefkeuken met een gietvloer Moderne keukens van Design Gietvloer Modern
Design Gietvloer

Leefkeuken met een gietvloer

Design Gietvloer

We blijven op de moderne tour, want met deze gietvloeren creëert u gemakkelijk een moderne en minimale uitstraling in uw woning. Niet alleen heel erg fraai, ook nog eens heel erg praktisch. In deze keuken is het bijvoorbeeld makkelijk schoonmaken op het gladde oppervlakte van de gietvloer. Voor nog veel meer voorbeelden kunt u de rest van het artikel lezen.

Kozijnloze deuren

FritsJurgens taatsdeuren Industriële woonkamers van FritsJurgens BV Industrieel
FritsJurgens BV

FritsJurgens taatsdeuren

FritsJurgens BV

Op de vijfde plaats vinden we ons artikel over de stijlvolle en kozijnloze duren van ontwerper Frits Jurgens. Deze taatsdeuren, of pivotdeuren, draaien om hun as waardoor ze sierlijk openzwaaien. De voorbeelden vindt u hier.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!