Bekijk het appartement van je dromen... | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bekijk het appartement van je dromen…

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van ArchEnjoy Studio Modern
Loading admin actions …

Een prachtig eclectisch appartement in een eeuwenoude stad? Daar komt homify graag de deur voor uit! Zoals dit schitterende huis dat in Rome te vinden is. De architecten van Archenjoy uit de Italiaanse hoofdstad hebben een prachtig stukje werk geleverd dat je aan alle kanten kunt gaan analyseren, maar waar je vooral in de eerste plaats van moet genieten. En dat gaan we dan ook zeker doen! En als je zelf ook aan appartement bewoond, dan is het wel een erg leuk idee om dit huis als inspiratie te gebruiken.

Druk minimalisme

Bij de keuken spat het eclectische gehalte van deze woning al direct van het scherm. Druk minimalisme is de beste omschrijving. Want de basis van de keuken is namelijk heel erg minimalistisch, terwijl de aankleding met accessoires heel erg druk is. En die combinatie zie je niet zo heel erg vaak. Maar te druk wordt het ook weer niet door dat vrijwel alles wit is, op een paar zwarte elementen en de houten laminaatvloer na. Het ziet er in ieder geval aantrekkelijk uit om hier aan de bar plaats te nemen, een superleuk begin!

Industrieel tintje

In de keuken was het net niet zo goed te zien, maar er is naast een stevige portie minimalistische inspiratie ook een heel erg leuk industrieel tintje te vinden. Uiteraard hebben we het daarbij over de glazen wand die de keuken van de eetkamer scheidt. Hiermee heb je een keuken die afgesloten kan worden en is een extra dynamiek in de ruimte aangebracht. Erg leuk is trouwens ook de eettafel. De stoelen zien er hetzelfde uit als de barkrukken in de keuken en daardoor wordt een hele fraaie eenheid gecreëerd.

De deuren open

Voor de beeldvorming laten we je ook even zien hoe het geheel oogt als de deuren open staan. Je krijgt dan gelijk een heel ander beeld! Het ligt maar net aan de omstandigheden of je de deuren open zet of niet.

Simpele woonkamer

In tegenstelling tot de rijk gedecoreerde keuken, is er voor gekozen om de woonkamer relatief simpel in te richten. Een goed idee, omdat de ruimte niet heel erg groot is. Op deze manier blijft het wel lekker ruim aanvoelen en uiteraard is het zeer comfortabel gemaakt. En vergeet ook zeker niet even op de verlichting aan het plafond te letten. Dat ziet er ook erg leuk uit!

Authentieke elementjes

Je had misschien al wel een vaag vermoeden dat dit wel eens een oud appartement zou kunnen zijn. En dat heb je dan ook goed gegokt! Alhoewel de slaapkamer ook erg minimalistisch is ingericht, ontbreekt hier een eclectisch randje niet. Het authentieke van het gebouw zelf zorgt daar voor. De oude gietijzeren radiator en de klassieke tralies voor het raam laten dat duidelijk zien. Op hele subtiele wijze zie je trouwens dat hier een nis achter het bed is verwerkt. Wat een prachtige diepte geeft dat aan de verder zo kleine ruimte. Als je meer over zo’n nis wilt weten, dan raden we je aan om hier even te kijken.

Onder de douche

Zodra je onder de douche stapt, bevindt je je wederom in een eclectische ruimte. Het minimalisme heeft door middel van een motiefje op de tegels namelijk een zeer subtiel oosters tintje gekregen. En dat zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer.

In bad!

Naast de douche kun je hier ook nog lekker in bad. En dan zie je dat naast het oosters tintje ook het authentieke en klassieke hier door het raam weer te voelen is. Zo kun je in bad ook heerlijk genieten van de fraaie mengeling van stijlen die dit huis zo uniek maakt.

Wat vind jij het leukste van dit appartement? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!