Kunstzinnige lampen voor een modern interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kunstzinnige lampen voor een modern interieur

Stoa. Stoa.
Terloops Industriële woonkamers van Wisse Trooster - qoowl Industrieel
Loading admin actions …

QOOWL staat garant voor uniek en innovatief design, een voorbeeld van hun werk zijn de bijzondere klokken die we vandaag aan je laten zien. Deze klokken hebben een ambachtelijk uiterlijk en vertellen echt een verhaal. Een bijzonderheid aan deze klokken is dat de wijzerplaat gemaakt is van een oude en zichtbaar gebruikte schuurschijf, waardoor iedere klok een robuust en uniek uiterlijk heeft. De patronen die op de wijzerplaat zichtbaar zijn, zijn natuurlijk tijdens zijn vorige leven als gereedschap ontstaan. We noemen deze vorm van ontwerpen ook wel upcycling, waarbij een product als geheel een nieuwe functie krijgt. Dit is natuurlijk het tegenovergestelde van recycling, waarbij objecten tot een ruwe grondstof worden teruggebracht. Het zijn dus eigenlijk een soort found-object designklokken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd wel een geschikte klok voor jouw interieur bij zit. 

Aan de wand

Lifestyle foto Terloops Industriële woonkamers van Wisse Trooster - qoowl Industrieel
Wisse Trooster – qoowl

Lifestyle foto Terloops

Wisse Trooster - qoowl

Op deze afbeelding kunnen we goed zien hoe mooi de klokken in een hedendaags interieur staan. Het is een interieur met strakke, moderne elementen, zoals de gietvloer en de monochrome wand, maar we zien ook ouderwetse meubels en accessoires zoals de donkere kast en de vaas. De kamer krijgt zo een eclectische sfeer waarin verschillende tijden samenkomen. Natuurlijk past de schitterende klok van QOOWL hier perfect bij, want deze is zelf ook een verzameling van verschillende tijden. Ga rustig in de stoel zitten, pak een goed boek en vergeet de tijd en ruimte om je heen.

Kleurrijke textuur

Productfoto Terloops van Wisse Trooster - qoowl Industrieel
Wisse Trooster – qoowl

Productfoto Terloops

Wisse Trooster - qoowl

Deze klok is een innovatief ontwerp dat perfect past bij een hedendaags interieur, al was het alleen al om zijn vale look en levendige textuur. Deze schijf heeft geleefd, dat zie je zo. Het leuke is dat de klok met zijn uiterlijk echt je verbeelding prikkelt, want het verleden leeft door in het heden, de oude schuurschijf is nu wijzeplaat, terwijl de klok de uren van de wereld aanduid, het ritme van de werkelijkheid. Zijn rode tinten doen denken aan de rode grond van Afrika of het oppervlak van Mars, beiden zijn met elkaar verbonden in ruimte en tijd. Ben je dol op een rustieke of industriele stijl, dan is dit uurwerk echt iets voor jou!

Schitterende lampen

Per Meter 01 als hanglamp boven een bureau: modern  door Wisse Trooster - qoowl, Modern Hout Hout
Wisse Trooster – qoowl

Per Meter 01 als hanglamp boven een bureau

Wisse Trooster - qoowl

QOOWL is veelzijdig en houdt zich daarom graag met uiteenlopende onderwerpen bezig. Deze LED-verlichting is één van de bijzondere ontwerpen die ons een blik in de toekomst gunnen. De ontwerpers Wisse Trooster en Troy Reugebrink bundelden hun kennis, kunde en natuurlijk inzicht om deze schitterende verlichting te realiseren. Dit ontwerp is zelfs geïntroduceerd tijdens de bekende Dutch Design Week. De lampen dragen de naam: Per Meter 01 en zijn ontworpen als onderdeel van het QOOWL label. De ontwerpers voelden de behoefte om eens iets anders te ontwerpen dan de conventionele verlichting. En zeg nou zelf: dit is toch iets totaal anders dan het inmiddels fossiel geworden lichtbakje met neonbuizen. Een bijzonder design.

Toepassing

Per Meter 01 als wandverlichting : modern  door Wisse Trooster - qoowl, Modern Hout Hout
Wisse Trooster – qoowl

Per Meter 01 als wandverlichting

Wisse Trooster - qoowl

Een groot deel van zijn onconventionele karakter krijgt de Per Meter 01 door de flexibele plaatsing die met deze verlichting mogelijk is. We zien op de afbeelding een goed voorbeeld van wat er mogelijk is met deze lampen. Het is niet moeilijk om je wand te veranderen in een kunstwerk van licht. De lampen zijn overigens zeer licht, dit komt door het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn, namelijk Aziatisch cederhout. Ze zijn mooi en makkelijk te plaatsen, met de snoeren kun je gemakkelijk meerdere lampen met elkaar verbinden. Zo heb je als gebruiker veel creatieve vrijheid. Elke lamp is een meter lang en schenkt dus veel licht aan de ruimte. Veel plezier met de inrichting van je interieur! 

Tot zover deze prachtige ontwerpen van QOOWL. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Een eetkamer is een sociale hotspot in huis! Kijk hier voor verschillende mooie voorbeelden!

Het is leuk om een huis te zien transformeren van bouwval tot droompaleis. Hier vind je schitterende metamorfoses.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!