Modern en strak design in de keuken | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Modern en strak design in de keuken

Stoa. Stoa.
HOME #2 Minimalistische keukens van VEVS Interior Design Minimalistisch
Loading admin actions …

Vandaag ontmoet je VEVS Interior Design, een bijzondere designstudio gevestigd in Amsterdam. De interieurconcepten die ze ontwikkelen beslaan een breed gebied, zoals retail-omgevingen, restaurants, kantoren en culturele ruimtes. Het bureau is een ware smid als het aankomt op het vervaardigen van identiteiten, het ontwerpt graag innovatieve interieurs en rollen retailconcepten uit. Het bedrijf staat garant voor een creatieve deskundigheid en inspirerende ruimtes met een prikkelend verhaal. VEVS Interieur Design werkt graag in interdisciplinair verband, met hoog getalenteerde, enthousiaste ontwerpers, interieurarchitecten, communicatieadviseurs en grafisch ontwerpers. Aan de basis van hun werk staat de creatieve dialoog die ze met hun klanten klanten hebben, deze persoonlijke communicatieve methode is de sleutel tot het hoogwaardige design waar het bureau om bekend staat. Vandaag krijg je de kans om een aantal van hun meest recente ontwerpen te bewonderen. Dus kijk met ons mee en doe de nodige inspiratie op!

Sfeervol Tilburg

Een nieuwe woning in Tilburg kreeg een nieuwe lay-out, precies hetgeen je verwacht bij een nieuwbouwwoning. Transparantie was een sleutelwoord bij de realisatie van deze open binnenruimte. We zien hier de keuken waar een keukeneiland het centrale punt is, deze keuken staat in het midden van de woonkamer! Ook is er een aparte eetkamer gemaakt, waardoor de focus sterk komt te liggen op de communale aspecten van de familiemaaltijd, met andere woorden: er is geen tv of computer die afleidt van hetgeen waar het werkelijke om gaat, namelijk de interactie tussen de familieleden. We zien ook een vrijstaande kast, deze biedt de bewoners veel opbergruimte, erg handig om de keukenapparatuur en het servies in op te slaan.

Kast en gootsteen

Hier zien we de gootsteen en kast van dichtbij, beiden hebben een moderne strakke vormgeving die precies past bij de sfeer van het hedendaagse nieuwe huis. Deze tijdloze vormgeving kan jaren mee, want hij raakt niet snel uit de mode, waardoor je er als bewoner lange tijd van kunt genieten. Er zijn veel dingen in dit nieuwe huis waar de bewoners fier op zijn, zoals de speciale speelruimte voor de kinderen. Ook zij hechten aan privacy en persoonlijke ruimte, met de realisatie van deze play area is ook aan deze wens gehoor gegeven.

Bruisend Amsterdam

Van Tilburg vliegen we naar Amsterdam waar we een mooi appartement van wel zestig vierkante meter gaan bewonderen. Dit pand is volledig gerenoveerd en ingericht door VEVS Interior Design. Een van de eerste zaken die opvallen is de grote vrijstaande kast, dit lijkt echt een stijlkenmerk van het bureau te zijn. Deze kast is bedoeld als opslag, maar heeft  daarnaast ook een aandeel in de visuele lay-out van het interieur, want hij verbergt namelijk de keukenapparatuur. Let ook even op het schitterende keukenmeubel, het strakke metalen werkblad biedt je alle ruimte om heerlijk te werken aan je gerechten. Qua kleur past het natuurlijk perfect bij de rest van de meubels en steekt het mooi af bij de gewaagde roze muur!

Open ruimte

Hier zien we de kast nog even vrijstaan in de open ruimte, waar alle andere ruimtes op uit komen.Het huis verbergt ook een geheim, een parel zogezegd, waarin je kunt genieten en ontspannen. Aan de achterkant van het huis vinden we een verborgen ruimte, namelijk de badkamer! Er is een totaal woonconcept gecreëerd waarin een grote ruimtelijkheid heerst, zodat de bewoners zich helemaal thuis voelen. Het minimalistische design, de ingetogen kleuren en het gewaagde kalme roze maken dit huis tot een absolute topper. Een schitterend designconcept van VEVS Interior Design!

Tot zover deze prachtige voorbeelden van designwoningen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Ben je al lange tijd opzoek naar Nederlandse vrolijke kunst? Kijk dan hier voor inspiratie!

QOOWL een bijzondere naam die staat voor uniek design! Bekijk hier hun werk !

Het inrichten van je keuken is één van de leukste dingen! Hier vind je schitterende ideeën voor je eigen ontwerp!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!