10 trucs voor geluk en vrolijkheid in je huis! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 trucs voor geluk en vrolijkheid in je huis!

Stoa. Stoa.
Moderne zwembaden van Original Vision Modern
Loading admin actions …

We nemen je vandaag mee op tour lang bijzondere trucs om in je woning de nodige dosis geluk en vrolijkheid te brengen. Ze zeggen altijd dat geld niet gelukkig maakt, maar de dingen die je ermee voor je huis kunt doen maken je meestal wel happy. Daarom hebben wij in dit ideabook 10 handig, leuke en vooral bereikbare trucs voor je op een rijtje gezet waarmee jij echt veel geluk en vrolijkheid kunt brengen in je huis. Dat is eigenlijk een cadeautje aan jezelf en dat mag eigenlijk altijd, niet waar? Kijk snel met ons mee en laat je lekker inspireren! 

Pure Ph1920 doorhandle in White bronze (WB) Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van Dauby Landelijk
Dauby

Pure Ph1920 doorhandle in White bronze (WB)

Dauby

1. Installeer een ventilator

De looks van de buitenruimte zien er echt super zuiver uit! En wat een openheid ook! Natuurlijk is het wel fijn om met warm weer wat verkoeling te hebben, in de grote open ruimte hangen daarom ventilatoren, dan blijf je lekker koel in de zomer! Een expert helpt je bij de inrichting van je droomhuis.

2. Houd je huis schoon

Er zijn maar weinig woonmomenten zo fijn als het besef dat je lekker kunt gaan zitten in je zojuist opgeruimde huis. Stel het niet te lang uit om je woning weer even een lekker schoonmaakbeurt te geven. Het zal je veel geluk en vrolijkheid brengen. Als je het niet te lang uitstelt, heeft dat als voordeel dat het schoonmaken korter duurt, dan is het vuil niet zo hardnekkig! Meer mooie ideeën voor je huis vind je hier.

3. Slaapkamer

Verwijder de rommel! Dat geeft een goed gevoel en een mooie strakke look in de slaapkamer (of welke kamer dan ook). Hier zien we een toonbeeld van netheid. Natuurlijk zie het er door de weeks toch vaak wat rommeliger uit, er moet ook geleefd kunnen worden per slot van rekening, maar als dit het streven wordt, dan weten we zeker dat je veel geluk en vrolijkheid in je woning zult ervaren. Deze slaapkamer ziet er in ieder geval supermooi en strak uit!

4. Organiseer je thuiskantoor

Zoals het op het werk gaat moet het eigenlijk ook thuis zijn: een opgeruimd kantoor. Op die manier weet je altijd waar alles ligt en voel je je veel lekkerder als je aan het werk bent. Hier wordt altijd met veel plezier gewerkt!

5. Slimme plaatsing meubels

Moderne keukens van malee Modern

Deze meubels zijn slim geplaatst, namelijk tegen de zijwand van de keuken. Zo hou je veel loopruimte over. Dat is in een ruimte waar je ook wel eens met meer dan een persoon staat te koken echt geen overbodige luxe!

6. Planten voor binnen

Planten in de tuin zien er geweldig uit. Je raakt snel betoverd door de natuurlijke schoonheid. Wist je dat planten binnen minstens net zo mooi zijn en heel gezond? Door het plaatsen van binnenplanten in je woning zul je gaan merken dat je je veel beter voelt! Dat komt door de natuurlijke werking van de planten, ze zuiveren de lucht voor je! Zorg er altijd voor dat de planten genoeg licht hebben, dat ze genoeg water moeten hebben spreekt voor zich, maar veel mensen vergeten wel eens om ze water te geven, terwijl ze zo hun best doen om de lucht te zuiveren! Denk om de planten, ze zijn onze toekomst!

7. Geef een boost aan natuurlijk licht

Een beetje in het verlengde van wat we net hebben besproken, maar niet onbelangrijk te noemen: geef een boost aan natuurlijk licht! Hier zien we een goed voorbeeld van hoe je dat kunt doen! De spiegel weerkaatst het daglicht dat door het raam naar binnen valt. Ook de witte wanden doen dit in mindere mate. Zelfs de lichte houtvloer draag een steentje bij aan dit proces. Natuurlijk licht zorgt dat we ons beter voelen, vandaar ook die immense raampartijen in de eigentijdse architectuur. Nieuw wonen is licht wonen!

8. Tijd voor jezelf

Veel mensen komen er vanwege allerlei redenen niet aan toe, ondanks het belang van dit punt: tijd voor jezelf nemen. Om goed te kunnen presenten is het ook nodig om te rusten. Vergelijk het maar eens met een topatleet, die gaat ook niet 24/7 volcontinu door. Rust, regelmaat en reinheid, het zijn oude principes, maar in ons hectische, digitale tijdperk belangrijker dan ooit.

9. Kijk naar het kleurenpalet

Een vrolijk en lichtpalet werkt mee aan een optimale totaalbalans: zuivere licht, veel licht en ontspannende tinten. Kleuren zijn immers lichtweerkaatsingen, dus kies ze zorgvuldig. Hier hebben we er een mooi voorbeeld van: chique, veel riet en daardoor een beetje exotisch. Echt een lay-back interieur!

10. Zorg voor een terras of buitenruimte

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein het is, maar zorg altijd voor een terras of buitenruimte wanneer de mogelijkheid daartoe is. Zo kun je namelijk altijd even een frisse neus halen. Dat zorgt dat je weer een heldere blik krijgt op de zaken. Even een momentje voor jezelf ook! Hier zien we uitstekend voorbeeld van een overdekt buitengebied waar zelfs een sofa staat! Genieten is hier gegarandeerd.

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! Stay inspired! 

Welke trucs haal jij thuis uit om de boel vrolijk te maken? Zeg het met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!