Een van de allermooiste Hollandse woningen die je ooit zal zien... | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een van de allermooiste Hollandse woningen die je ooit zal zien…

Stoa. Stoa.
Woonhuis P Moderne balkons, veranda's en terrassen van WillemsenU Modern
Loading admin actions …

We nemen je vandaag mee op tour naar een bijzondere, duurzame familiewoning die gedeeltelijk verzonken is een beschermd landschap. Een prachtig landschap om precies te zijn! Om het landschap ook prachtig en natuurlijk te houden is er gekozen voor gedeeltelijk ondergrondse architectuur, het slaapgedeelte van de woning bevindt zich letterlijk onder de grond. Met dit project of concept worden bouwkunde en de natuur (lees: de aarde en het groen) één. Kijk met ons naar de bijzondere gevel, verzonken patio's en ruime woonvolumes. Typisch weer zo'n woning die je tegenkomt bij homify! Laat je inspireren! 

Terras

Woonhuis P Moderne balkons, veranda's en terrassen van WillemsenU Modern Hout Hout
WillemsenU

Woonhuis P

WillemsenU

Hier staan we op het riante terras van de woning en krijgen direct een goed gevoel: hier kun je echt genieten in de zomer! De overkapping en de vele raampartijen zorgen hier voor een beschutten en ook open look. De horizontale houtdelen van de gevel zorgen voor een schitterende uittekening in het landschap en zorgen voor een natuurlijke look. Strak design en een natuurlijke sfeer gaan dus heel goed samen! Meer tuinideeën vind je hier.

Droomhuis

Woonhuis P Moderne balkons, veranda's en terrassen van WillemsenU Modern
WillemsenU

Woonhuis P

WillemsenU

De architect heeft hier echt een zuivere look weten te creëren. Natuurlijk hout en grote raampartijen domineren in dit design. Het is absoluut geen alledaagse woning. Een trap voert ons naar beneden, naar de ingang van de slaapvertrekken en de patio. Deze zijn natuurlijk ook vanuit het huis te bereiken! In deze woning voel je je helemaal verbonden met de natuur. Het is een setting waarin we een ideale mix zien tussen groen, architectuur en huiselijke warmte. Je voelt je toch helemaal thuis hier! Een expert helpt je om je droomhuis te bouwen!

Enorm veel licht

Woonhuis P Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van WillemsenU Modern
WillemsenU

Woonhuis P

WillemsenU

Het is een prachtige open woning, zo eentje die je niet vaak ziet. Dat komt omdat dit een type woning is dat erg nieuw qua design is. In de verschillende hoofdsteden van de wereld zien wij deze stijl in de nieuwbouw naar voren komen. Het is dus echt een stijl van dit moment: minimalistisch, open en erg gezond vanwege al dat licht. Je zou dit het nieuwe wonen kunnen noemen!

Prachtkeuken

Woonhuis P Moderne keukens van WillemsenU Modern
WillemsenU

Woonhuis P

WillemsenU

Elke mooie woning heeft een schitterende keuken nodig, die zien we hier! Dezelfde openheid, dezelfde mooie stijl! Het keukeneiland neemt de centrale plek in binnen deze ruimte. Supermakkelijk als je met meerdere mensen aan het koken bent! We vinden de rechterwand en de lichtopening in het plafond erg prachtig! Door al dat daglicht wordt het een feest om samen te koken. Deze keuken is naast de overduidelijke esthetische kwaliteiten ook erg praktisch en hygiënisch: het strakke werkblad en de vloer zijn eenvoudig te reinigen.

Bouwkunst en setting

Woonhuis P Moderne tuinen van WillemsenU Modern
WillemsenU

Woonhuis P

WillemsenU

Hier zien we een foto van de zijkant van de woning. In deze setting komen de bewoners echt tot rust. Je ziet op deze afbeelding goed hoe de woning opgaat in het landsschap. Dat wil zeggen dat er een mooie balans is tussen de moderne architectuur en het beschermde landschap: qua kleur en textuur. Juist doordat een deel van de woning ondergronds is, past het pand goed in de setting.

Eenheid

Woonhuis P Moderne tuinen van WillemsenU Modern
WillemsenU

Woonhuis P

WillemsenU

Vanaf een afstand is het helemaal duidelijk dat de woning een alles behalve storend effect heeft op het beschermde landschap. Het is absoluut niet makkelijk om in zo’n gebied te bouwen, dit vanwege allerlei voorschriften en beperkingen om de natuur te ontzien. Als je er dan in slaagt om zo’n sfeervolle woning te bouwen die door zijn elementaire, natuurlijke looks een harmonieuze relatie aangaat met het landschap, dan laat dat echt vakmanschap zien. We zijn trots om je deze mooie woning te kunnen laten zien. Met deze laatste foto nemen we afscheid van de familiewoning, maar nemen je graag mee naar een ander tof project. 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en designtrends, dan ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld van home en design.

Wat vind je van dit huis? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!