De witte bungalow die je niet mag missen! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De witte bungalow die je niet mag missen!

Stoa. Stoa.
​Het Witte Huis Moderne huizen van WillemsenU Modern
Loading admin actions …

We krijgen echt een vakantiegevoel als we dit huis zien. Binnen is het echt een feest: het licht komt van alle kanten naar binnen. Er zijn vele doorkijkjes naar buiten en de diverse zitplekjes zorgen voor een huiselijke sfeer. Er is zelfs een zwembad met een terras, daar kun je dus heerlijk van genieten tijdens de zomer. Qua design loopt het huis absoluut voorop, het is in gericht met leuke en ronduit prachtige accessoires. De eigenaren zijn met recht trots op hun nieuwe woning, die al snel voor navolging in de wijk gaat zorgen! Ben je al benieuwd naar de voorbeelden van topdesign? Kijk dan snel met ons mee! 

Zuiver

​Het Witte Huis Moderne huizen van WillemsenU Modern
WillemsenU

​Het Witte Huis

WillemsenU

Er is hier alles aan gedaan om een zuivere look te creëren. Licht hout en zuiver wit bepalen de looks van de gevel. Let eens op de uitsnede in de hoek, dat geeft een mooie dynamiek aan de gevel. De hoofdingang van de woning heeft een monumentale look, zo wil je je gasten wel ontvangen! Om het geheel een beetje een zen look te geven is er een lijst van grind rond de woning gestrooid. Nu komt de woning nog mooier naar voren en ziet de omgeving er zuiver en strak uit. Een expert helpt je om een nieuwe woning te bouwen!

Mooie tuin

​Het Witte Huis Moderne tuinen van WillemsenU Modern
WillemsenU

​Het Witte Huis

WillemsenU

We doen een stap in de tuin en zijn meteen onder de indruk. Het zwembad op de achtergrond lokt ons en het gazon doet ons dromen over BBQ’s in de avond met een stel goede vrienden. Zaken waar de bewoners van deze zuivere woning ook heel veel van houden. Het is mooi dat de gevel van de woning aan deze kan zo mooi open is naar de tuin toe, dan lijken binnen en buiten wel door elkaar te lopen. Als het werk lekker is zet je de tuindeuren open zodat de zomerbries je woning door kan waaien. It’s the time of the season!

Zwembad

​Het Witte Huis Moderne zwembaden van WillemsenU Modern
WillemsenU

​Het Witte Huis

WillemsenU

Kijk dit is nu een zwembad waar we van houden! Er is zelf ruimte om een stel mooie zwembadstoelen neer te zetten. Je hebt hier echt het gevoel dat je in een 5-sterrenhotel beland bent. En dat in je eigen achtertuin! Je denk misschien dat een zwembad in je tuin vreselijk duur is, maar dit bad is toch wel realistisch geprijsd. Mooie tuinideeën vind je hier

Ontspanning te over

​Het Witte Huis Moderne badkamers van WillemsenU Modern
WillemsenU

​Het Witte Huis

WillemsenU

In deze badkamer vinden de bewoners de ontspanning die ze nodig hebben na een dag van hard werken. We kunnen je wel vertellen dat er hier voor in het weekend dagelijks behoorlijk genoten wordt van een warm bad. Daar knap je van op, dat is echt heilzaam! Het design van de badkamer past helemaal bij het totaalconcept van de woning: strak en minimalistisch! De dubbele wastafel en spiegels maken het gemakkelijk om samen van deze badkamer te genieten.

Open hal

​Het Witte Huis Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van WillemsenU Modern
WillemsenU

​Het Witte Huis

WillemsenU

De hal is een van de meest belangrijke ruimtes van je woning. Ook in deze schitterende, zuivere woning speelt het vertrek een belangrijke rol als het gaat om de gastvrijheid, een hal is namelijk de eerste plek waar je gasten het huis betreden. De eerste kennismaking met je woning en de sfeer die er in heerst. Een eerste ontmoeting en indruk kun je nooit meer overdoen, daarom moet je hal er tiptop uitzien. Hier is dat zeker het geval! De eenvoud en de doorkijk naar de kamer vallen hier op. Je kunt zelfs tot diep in de tuin kijken. Als dat geen open en gastvrije look is, dan weten we het niet meer! 

We zijn aan het einde van deze tour door de woning gekomen. Hopelijk ben je net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie design en woontrends.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!