12 praktische oplossingen voor je hal

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

12 praktische oplossingen voor je hal

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Gang en hal door Ekaterina Donde Design
Loading admin actions …

Jassen, schoenen, tassen, onze hal staat er vaak vol mee en waar laat je al die spullen? Het draagt niet bij aan een fraaie verwelkomende entree al deze spullen in de gang en het is ook niet echt praktisch. Maar hoe doe je dit in een kleine hal? Waar berg je al deze spullen op en hoe zorg je ervoor dat dit geen grote kolossale kast wordt? Vandaag tonen we je een aantal slimme ideeën voor meer opslagruimte in je hal zodat je de ruimte optimaal kunt benutten. Ook geven we je een aantal alternatieve plekken om spullen op te slaan want je hoeft echt niet alles in de hal zelf op te bergen. Kijk je mee?

1. Ultra stijlvolle opslag

 Gang en hal door Dyer-Smith Frey
Dyer-Smith Frey

Penthouse, Zurich

Dyer-Smith Frey

Een zeer fraai idee om je hal te decoreren deze smalle planken met schilderijen. En kies ook eens een mooie sprekende kleur voor deze ruimte. Achterin zien we een fraaie niet al te grote kast voor de jassen, tassen en schoenen. Passen de jassen er niet in? Berg dan een deel van jassen per seizoen op in je garderobekast.

2. Opslag zover als je kunt kijken

Wil je toch echt graag al je spullen kwijt in je hal en heb je een groot gezin? Ga dan los met een volledige kastenwand zoals deze. Hou er wel rekening mee dat een op maat gemaakte kast een flinke investering vraagt maar dan heb je wel een duurzaam en fraai resultaat. En je hebt er een leven lang plezier van!

3. De gang naar de keuken

Of haal de hele hal weg en integreer hem met de keuken om de ruimte optimaal te gebruiken. Zorg wel voor goede isolatie van je voordeur wanneer je hier voor kiest. 

4. Elegante extra opslagruimte

In deze elegante ruimte zien we een grote kast met spiegeldeuren. Plaats je een grote kast in een kleinere hal dan is een spiegel een zeer goed idee want deze verdubbelt de ruimte. Een smallere kast valt minder op en je kunt de jassen er ook horizontaal in ophangen.

6. Superslim gebruik van de ruimte

Deze kleurrijke hal heeft het allemaal: haken voor hoeden en jassen, hoge opslagruimte onder het plafond en natuurlijk stijl!

5. Onder de trap

 Gang en hal door Chase Furniture
Chase Furniture

Innovative storage solutions.

Chase Furniture

Of maak een super praktische garderobekast onder de trap! Je hoeft niet perse alle jassen, schoenen en tassen in de hal op te bergen. Bekijk ook eens of er andere onbenutte ruimtes zijn die je hiervoor kunt gebruiken.

7. Een slimme opslagcombinatie

Ook een zeer goed idee in de hal: een zitbank om je schoenen aan te trekken. Natuurlijk met opslagruimte! Wil je meer ideeën bekijken voor je hal? Dan raden we ook 10 praktische ideeën voor een kleine hal aan.

8. Opslagruimte op een rek

 Gang en hal door Korbo
Korbo

Inspiration

Korbo

Of doe mee aan de laatste trend en plaats een simpel houten rek voor je jassen met wat dozen eronder. De sjaals en handschoenen plaats je in handige mandjes aan de muur. Innovatief!

9. De hal annex bibliotheek

Wil je er andere spullen kwijt? Denk dan eens aan een wandmeubel of boekenkast in je hal (mits je voldoende plek hebt uiteraard). Dat houdt de woonkamer weer mooi leeg.

10. Opslagruimte met kapstok

Gewone haakjes kunnen ook voldoende zijn voor de jassen en de schoenen en andere spullen berg je op in een praktische ladekast. En wist je ook dat er speciale schoenenkasten zijn? Uiteraard kies je wel alle elementen in dezelfde stijl.

11. Een wel zeer creatieve hal!

Deze hal laat zien dat je er ook een zeer trendy en stijlvolle plek van kunt maken. Inspirerend!

12. Onzichtbare opslagruimte voor de schoenenfreak

Denk ook eens aan een smalle verborgen kast die je kunt afsluiten met een schuifwand. Deze kast is de droom van elke schoenen fetisjist!

Een smalle grote kast met spiegeldeuren... zeer goed idee!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!