Geef wat kleur aan je tijd met ColourMytime | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Geef wat kleur aan je tijd met ColourMytime

Stoa. Stoa.
ColourMyTime: modern  door ColourMyTime, Modern
Loading admin actions …

De tijd van de saaie tikkende koekoeksklok is voorbij, want ColourMyTime komt met een serie handgemaakte hightech led klokken op de markt die een een klassieke vormgeving combineren met digitale techniek. Je kunt zelf instellen door welke kleuren de uren, minuten en seconden worden aangeven. Klokken of wekkers kunnen knap irritant zijn vanwege een te hoge intensiteit, maar gelukkig is daar wat op gevonden, deze klokken hebben een lichtgevoelige sensor die ervoor zorg dat de lichtintensiteit van de klok past bij de omgeving. De klokken zijn vanzelfsprekend zeer exact en bestaan uit hoogwaardig MDF, fineer en kunststof, zo zijn ze zowel stijlvol als slijtvast. We hebben het hier natuurlijk over vakwerk. Excellente producten, die op een ambachtelijke wijze vervaardigd zijn uit prachtige materialen als coromandel, zebrano of plataan fineer. Vandaag laten we je deze mooie ontwerpen zien, dus kijk snel met ons mee!

Shackle

ColourMyTime, model Shackle: modern  door ColourMyTime, Modern
ColourMyTime

ColourMyTime, model Shackle

ColourMyTime

ColourMyTime lijkt voor dit model, genaamd Shackle, de tijd als bindende factor voor te stellen, deze bindt ons letterlijk allemaal samen, of misschien heeft het wel te maken met de strakke industriële uitvoering van het uurwerk, het antwoord  zal wel in het midden liggen. Wat we weten is dat het een zeer bijzondere klok is die zeker een kind van zijn tijd is, als we de kleuren op de grijze metaalkleurige cirkel zien, denken we ook even aan de digitale revolutie van twee a drie decennia geleden, waarbij de compact disk in ons leven kwam. Het donkere design van dit klokje maakt ons direct fan!

Crisp

ColourMyTime, model Crisp: modern  door ColourMyTime, Modern
ColourMyTime

ColourMyTime, model Crisp

ColourMyTime

Deze prachtige klok draagt de naam Crisp en is exclusief ontworpen door ColourMyTime. Het ontwerp is mijlen verwijderd van de standaard klok met wijzers en getallen. Dit is een wetenschappelijk, welhaast futuristisch ogende klok die op zeer geraffineerde wijze de tijd aangeeft. Het is even wennen maar dan heb je ook echt iets bijzonders in huis. Je kunt deze klok neerzetten of ophangen, wat je ook doet het resultaat is prachtig. Het werk heeft een sculpturale uitstraling, waardoor hij een stuk interessanter is dan de ouderwetse Oudhollandse klokken, waar geen mens meer van opkijkt. Het design van je klok is best belangrijk want je kijkt er toch vele malen per dag op. Dan mag hij best een mooie vormgeving hebben. ColourMyTime heeft er in ieder geval voor gezorgd dat je met Crisp echt iets bijzonders aan de muur hebt hangen!

Klassiek

ColourMyTime, model Classic: modern  door ColourMyTime, Modern
ColourMyTime

ColourMyTime, model Classic

ColourMyTime

ColourMyTime ontwerpt zowel in de hoogte als in de breedte, dat wil zeggen, ze garanderen een hoge kwaliteit en een breed assortiment, waarbij er voor elk interieur en smaak wat wils is. Deze klok heeft een klassieke vormgeving en draagt dan ook niet zonder reden de naam Classic. Het uurwerk is geschikt voor zowel lichte en donkere interieurs waarbij de achtergrond monochroom is, maar als jezelf nog creatieve ideeën hebt op dit punt: durf te experimenteren!

Float

ColourMyTime, model Float: modern  door ColourMyTime, Modern
ColourMyTime

ColourMyTime, model Float

ColourMyTime

De muur is toch de eerste plek waar we een klok verwachten. ColourMyTime weet dit natuurlijk en heeft om aan deze verwachting te voldoen een prachtig ontwerp ontwikkeld. Het is wederom een klok met een bijzondere tijdsaanduiding, heel wat fraaier dan een dertien in een dozijn klok natuurlijk. In een strak en modern interieur wordt deze klok in een mum van tijd het pronkstuk van je designcollectie, zonder overdreven opzichtig te zijn. Door zijn eenvoudige vorm en bescheiden materiaal is het een schitterende aanwinst voor je interieur.

Achterzijde

ColourMyTime, model Shackle: modern  door ColourMyTime, Modern
ColourMyTime

ColourMyTime, model Shackle

ColourMyTime

We zien hier de achterzijde van de zojuist al getoonde Shackle. ColourMyTime heeft gezorgd voor een eenvoudig interface, waardoor de klok snel en makkelijk ingesteld kan worden. Het is duidelijk te zien dat deze klok opgeladen kan worden door middel van een dc oplaadpunt en een adapter. Zo hoef je niet met milieuverontreinigende batterijen te werken. Een mooi design gaat dus prima samen met praktisch gebruiksgemak! 

Dit waren de prachtige ontwerpen van ColourMyTime. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast over deze klokken als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Het balkon en de veranda zijn ideale plekken om af te koelen als het zomer is. Kijk hier voor de nodige inspiratie!

Dutch design is twee keer zo mooi. Klik hier voor het schitterende werk van Dutch Duo Design!

Prachtige ideeën voor het interieur van je eetkamer vind je hier.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!