homify 360°: Wonen aan het strand

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

homify 360°: Wonen aan het strand

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Loading admin actions …

Af en toe is het fijn om ons te vergapen aan de paleizen en droomwoningen van miljonairs. Al is het alleen maar om er bij weg te dromen, en ons voor te stellen hoe het zou zijn om daar te wonen. En wanneer we aan mooie plekken denken om te wonen dan is het strand een van de eerste die bij ons naar voren komt. In deze fotoserie laten we jullie het werk van Woadden Nash Interiors zien, zij bespaarden kosten noch moeite om het interieur van deze woning te ontwerpen.

Aan het strand

 Huizen door homify
homify

Luxurious family living

homify

Dit is geen typisch huis, dat zien we meteen. Het exterieur van de woning ontleent zijn vorm en inspiratie aan de art deco stijlbeweging, getuige bijvoorbeeld zijn prominente ronde vorm. Vanuit elke kamer in het drie verdiepingen tellende huis heeft men uitzicht op de kustlijn. 

Oogverblindend interieur

 Woonkamer door homify
homify

Luxurious family living

homify

Eenmaal binnen krijgen we een indruk van de magie die Woadden Nash Interiors heeft weten te creëren. Het kleurenpalet, waarin paars-tinten en crèmekleuren de boventoon voeren geven de ruimte een bijna koninklijke uitstraling.  De zachte verlichting en de spiegelende oppervlakken vergroten dit gevoel van luxe nog eens. De gebogen vormen van de ramen nodigen ons uit om van het spectaculaire uitzicht te genieten. Klassieke stijlelementen worden daarnaast afgewisseld met moderne decoraties.

Showroom

 Woonkamer door homify
homify

Luxurious family living

homify

De ruimtes binnen lopen vloeiend in elkaar over. Ook hier treffen we weer veel grijs, paars en reflecterende oppervlakken aan. De moderne belichting vindt zijn weerspiegeling in deze reflecterende oppervlakken die bij ons het gevoel oproepen als ware we ons in een showroom bevinden. 

Grandeur

 Gang en hal door homify
homify

Luxurious family living

homify

De drie verdiepingen worden met elkaar verbonden door deze grandioze wenteltrap, gesitueerd in de kern van de woning. De majestueuze kandelaar maakt het plaatje compleet. 

Royaal dineren

 Eetkamer door homify
homify

Luxurious family living

homify

Wat hebben we aan een woning zo groot en luxueus als dit zonder een evenzo indrukwekkende eetkamer? Dat moeten de architecten ook gedacht hebben. Getuige deze indrukwekkende ruimte die plaats biedt aan visite en bezoekers. De klassieke sfeer die hier hangt wordt gecontrasteerd door moderne paars- en grijstinten die we al eerder tegenkwamen in de woning. 

Ontspannen

 Mediakamer door homify
homify

Luxurious family living

homify

Een heuse thuisbar inclusief pooltafel. Ook voor ontspanning is ruimte in deze woning. Het doet ons afvragen of de bewoners de behoefte hebben om de woning ooit te verlaten. 

Ongewone keuken

 Keuken door homify
homify

Luxurious family living

homify

De keukeninrichting volgt de vorm van de gebogen façade. Onmiddellijk wordt duidelijk dat we hier te maken hebben met een atypische keuken.

Hoofdslaapkamer

 Slaapkamer door homify
homify

Luxurious family living

homify

Ten slotte laten we jullie nog de zogenaamde master bedroom zien. Misschien wel de belangrijkste plek van het huis. Subtiele verlichting en zachte structuren zetten de toon in deze slaapkamer die verder van alle moderne gemakken is voorzien. Zo kent de slaapkamer een inloopkast en ingebouwde speakers. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!