Een nieuw terras voor een vrijstaande woning

Stoa. Stoa.
Taras kompozytowy. Realizacja w Poznaniu., PHU Bortnowski PHU Bortnowski
Loading admin actions …

Een vrijstaand huis met een grote tuin is meestal een droom voor mensen in de grote stad. Na de pensionering of als investering is het goed om een woning buitenaf aan te kopen. Voor sommigen is dit weggelegd, voor anderen nog niet. Toch gaat het project dat we vandaag aan je laten zien je veel inspiratie geven, omdat het op een interessante manier tot stand gekomen is. Er is namelijk een schitterende terras bij een vrijstaande woning aangelegd. Gewoon door een expert in te schakelen beschikken de bewoners nu over het terras van hun dromen. Het uiteindelijke design van deze woning is schitterend en echt de moeite van een bezoekje waard. Dus kijk snel met ons mee.

Eerste stappen

Hier zien we de eerste handelingen om de tuin een nieuwe touch te geven. Een terras is daarbij een goede manier. Je kunt zo veel plezier hebben in je tuin als deze er tof uitziet. Met een aanpassing als die we je vandaag laten zien gaat dat zeker lukken. Helemaal als we bedenken dat het warme seizoen er weer aan komt. Een expert helpt je met de aanleg van je nieuwe tuin. 

Complex en duurzaam

Het is een terras met een complexe vorm ontworpen door een landschapsarchitect. Dit past precies bij het grote huis. Het terras weerstaan eenvoudig de verschillende weersomstandigheden omdat het zeer duurzaam en hoogwaardig is: REHAU, een modern composite. De tuin werd helemaal afgegeven en aangepast aan de complexe vorm van het terras. Het terras is bestand tegen temperatuurschommelingen vanwege het moderne materiaal. Dit houten frame is gestoeld op een stevige fundering.

Nieuwe tuin voor de zomer

De tuin is ruim en zou echt een beauty kunnen zijn. Helaas is het hier een beetje een rommeltje. Toch hebben we de hoop op een zomertuin nog niet verloren, want als je nu begint aan de aanleg van je nieuwe tuin zit jij deze zomer nog te chillen!

Egaliseren

Om te zorgen dat je terras egaal is, laten we zeggen waterpas, is het belangrijk om oriëntatiekoortjes te spannen en de grond vlak te maken. Bovendien weet je zo precies waar je terras komt.

Fundering

Voor de funderingen worden de nodige gaten gegraven met een handboor. Zo heeft de vloer een goede basis. Samen met een expert ontwerp je snel een schitterende woning. 

Fundering II

Voor de funderingen worden de nodige gaten gegraven met een handboor. Zo heeft de vloer een goede basis. Een flinke wind die dit terras nog van zijn plaats krijgt! 

Eenheid tussen huis en tuin

Hier zien we de tuin in een verder stadium. Het nieuwe terras en de tint van het grote huis passen prachtig bij elkaar. Zo zie je straks echt een eenheid tussen woning en tuin. Dat zorgt voor een mooie sfeer om van te genieten.

Nieuw terras

Hebben we teveel gezegd. Hier zien we toch zeker die beloofde eenheid tussen huis en tuin. We kijken naar het immense huis met de grote tuin er rond omheen. Een pad leidt ons langs het huis naar het gazon, vanaf daar neemt het nieuwe vlonderpad het over en leidt ons op zijn beurt naar het nieuwe terras. Het is fijn dat je niet over het gazon hoeft te lopen, vanwege de regen die er wel eens kan vallen. Zeker in Nederland is zo’n pad geen overbodige luxe.

Het eind resultaat

Tot slot zijn we aanbeland bij de laatste foto van deze reeks. Alle werkzaamheden zitten erop en de bewoners hebben eindelijk de beschikking over hun langgewenste terras. Je ziet nu ook de voordelen van zo’n terras: de pergola bijvoorbeeld, die de bewoners de gelegenheid biedt om in de zomer een doek te spannen waaronder ze kunnen schuilen tegen de zon. Het is een zeer ruim terras waarop de familie graag samenkomt om te genieten van het mooie weer en de gezelligheid met elkaar.

We nemen afscheid van dit project. Hopelijk ben je enthousiast en net zo geïnspireerd als wij. Heel veel succes met het realiseren van je eigen terras. Blijf ons volgen voor de mooiste woonideeën en trends!

Wat vind je van deze verandering? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!