Verander je leven met 6 feng shui tips voor je hal | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Verander je leven met 6 feng shui tips voor je hal

Stoa. Stoa.
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van シーズ・アーキスタディオ建築設計室 Modern
Loading admin actions …

De hal van de woning is vaak het gezicht van de woning. Zeker de eerste kennismaking met het interieur van je woning. Vandaag laten we je zien hoe je een persoonlijke en unieke hal kunt inrichten. De oude leer van feng shui biedt een manier om je hal op een frisse en positieve manier in de richten. Meestal gaat het dan vooral om kleurgebruik en heldere texturen, maar er speelt ook een element van bijgeloof rond deze leer, namelijk dat voorspoed en geluk een aangetrokken zouden kunnen worden door een bepaalde inrichting van het interieur. Een oude manier van denken die verbonden kan worden aan het bekende magisch denken. Zeer interessant dus om eens te kijken hoe dat concreet in je interieur zijn uitwerking zou kunnen krijgen. Het is niet zo dat je de gehele inrichting zou moeten kopiëren, een klein elementen kan al heel veel verschil maken in je eigen hal. Laat je bij het designen inspireren door deze creatieve manier van denken!

1. Helder en licht

Met heldere tinten zorg je voor een zuivere sfeer in je hal. Feng shui zien we hier terug in de planten die de lucht en de energie zuiveren. Met een expert ontwerp je snel een hal die bij je past.

2. Open en fris

In de hal dient de inrichting fris en open te zijn. Op die manier houd je de hal gestructureerd en aantrekkelijk. Rommel doet echt afbreuk aan deze ruimte. Deze hal lijkt uit de jaren zeventig te komen, maar de vloer ziet er toch echt eigentijds uit. Eigenlijk is het gewoon design uit de jaren zeventig dat weer populair geworden is. Zo zie je maar weer: in het heelal van het design gaat niets verloren.

3. Meditatieve kwaliteit

Een verfrissende binnenplaats zoals deze maakt je entree erg sfeervol. Ook hier zien we planten die een positieve sfeer oproepen. De stenen en de planten vormen een centrum waar je je gedachten op kunt richten. Het geheel heeft een meditatieve kwaliteit.

4. Spiegels

Als je spiegels in je hal wil hangen op een feng shui manier, dan moet je zorgen dat de spiegel niet naar de voordeur gericht is en deze mag niet al te groot zijn. Het is volgens deze oosterse leer namelijk zo, dat grote spiegels geluk en voorspoed terugkaatsten naar buiten toe. Dat willen we natuurlijk niet. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, ja kan best, but keep them small! Een expert kan je helpen om de juiste keuze voor je hal te maken.

5. Gastvrijheid

Eclectische gangen, hallen & trappenhuizen van INSPACE Eclectisch

Natuurlijk heeft feng shui weldegelijk een voet in de realiteit, het gaat onder andere namelijk over hoe je overkomt op je collega’s en buren. Vieze schoenen in de hal zien er niet erg aantrekkelijk uit. Deze lades helpen je om je hal netjes te maken. Schoenen stop je erin alsof ze er nooit geweest zijn. Een van de mooie dingen van deze hal is de uitkijk op de woonkamer. Dit is een zeer populaire woning, dat komt door de authentieke stijl. Je kunt zien dat deze woning oud is, dat zie je aan de stenen vloer. Zo mooi worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt!

6. Vrolijk design

Dit vrolijke design zorgt zeker voor positiviteit! Niet door een kracht van buitenaf die de ruimte bestiert kom je in een goede mood, maar gewoon je gevoel volgen dat beïnvloed wordt door mooi design. Eigenlijk heel materialistisch, en daar is niets mis mee. Vrolijkheid door een licht en speels design, het kan, en hier zien we er een voorbeeld van! De feng shui invloed is hier duidelijk te zien. Let maar eens op de prachtige ingelijste prent, kan het oosterse? Wij zijn fan. In deze woning voelen wij ons direct thuis, en dat is waarschijnlijk de ware kracht van feng shui design.

We hopen dat je geïnspireerd bent door de voorbeelden. Blijf ons volgen voor meer schitterende ideeën zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends!

Deze woningen moet je zien!

Wat vind je van deze interieurs? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!