10 frisse lente slaapkamers die je niet mag missen!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 frisse lente slaapkamers die je niet mag missen!

Stoa. Stoa.
 Slaapkamer door MARIA ILHARCO DE MOURA ARQUITETURA DE INTERIORES E DECORAÇÃO
Loading admin actions …

Met het voorjaar voor de deur zijn er mensen die graag een nieuwe look voor hun slaapkamer willen. Vernieuwing in de natuur, vernieuwing in het design van de slaapkamer. Hoe lekker is het om wakker te worden in een nieuwe kamer waarin de kleuren je direct herinneren aan het voorjaar? Superfijn natuurlijk! In dit artikel laten we je zien wat de trends voor dit jaar zijn op het gebied van slaapkamerdesign. Kijk snel met ons mee.

1. Less is more

Goed geplaatste decoratieve accenten kunnen het verschil maken als het gaat om het interieur van je lenteslaapkamer. Vergeet daarbij niet: ‘less is more’!

2, Lentebomen in de slaapkamer

Groen betekent hoop, vitaliteit en respect voor de natuur. Het is een kleur die wordt geassocieerd met vernieuwing, groei en volheid. In de slaapkamer is deze tint in verschillende varianten aanwezig. Helemaal leuk zijn de bomen op de wand. Een kamer vol verwijzingen naar de natuur: de houten stoelpoten, het bruine bed met het groende kleed. Natuurkleuren zijn prachtig! Een expert helpt je met de nieuwe inrichting van je slaapkamer.

3. Landelijke rozen

 Slaapkamer door Curtains Made Simple
Curtains Made Simple

Clarke and Clarke – Romance Fabric Collection

Curtains Made Simple

Is er een bloem mooier dan de roos? Wij zijn dol op deze natuurlijke schoonheid. In deze kamer zien we een landelijk design. Het ijzeren bed geeft een traditionele look aan de kamer. Het is net alsof we 100 jaar terug in de tijd gaan. Toch staat het leeslampje rechts voor de moderne tijd waarin we leven. Een kamer waarin de lente tot uitdrukking komt in de prachtige tinten van de rozenblaadjes.

4. Lichte slaapkamer

Hou je van strak met een lichte tint? Dan is dit echt jouw slaapkamer! Een van de mooiste dingen in deze kamer is toch wel de spiegel rechts aan de wand. Centraal staat natuurlijk het fijne bed met de strakke look en de comfortabele “ligging” Wat vind je van het hoofdeinde, het ledlicht en de prachtige achterwand.

5. Licht als de lente

Is dit een kamer uit de negentiende eeuw? Als we het bed, de kroonluchter en de nachtkastjes bekijkt zou je dat wel denken. Toch zien we ook eigentijdse dingen hier. Deze kamer is fris en licht als het lente.

6. Basic lentesfeer

Een basis inrichting staat prachtig in een kleine slaapkamer. Hier zien we er een goed voorbeeld van! Rechts een slaapbank en links een klein bureautje. Deze inrichting mag dan eenvoudig zijn, de visgraad houten vloer is dat bepaald niet! Samen met een interieurexpert ontwerp je snel een droomkamer! Door de vrolijke kleuren krijg je hier echt een lentegevoel. 

7. Bloemenzee

Het kan niet anders, hier wordt je vrolijk in de ochtend. Een prima plek ook voor een paasontbijt! De bloemen op de klassieke kast maken de lente hier volkomen manifest!

8. De zonnebloemen

 Slaapkamer door Etons of Bath
Etons of Bath

Georgian Farmhouse

Etons of Bath

Een van de mooiste zaken dingen die je kunt doen in het design van je slaapkamer is het plaatsen van een mooie bos bloemen! Hier zien we de zonnebloemen, de bloemen waar Vincent van Gogh zo opgesteld was. In dit authentieke interieur zijn ze helemaal op hun plek.

9. Kamer vol groen

 Slaapkamer door The Cotswold Company
The Cotswold Company

Oakland Bedroom Collection

The Cotswold Company

Hier is het echt heerlijk om ’s nachts te slapen. Dat komt door al deze fijne groene planten. Ze zuiveren de lucht. Hier heb je de hele nacht een lentegevoel.

10. Vlinders in de lente

Krijg jij vlinders in je buik van de lente. Hou jij van de mooie sfeer van het seizoen waarin de natuur weer tot leven komt? Dan weten we zeker dat je zult genieten van deze kamer. Zijn vlinders je lievelingsdieren? Laat je dan inspireren door deze slaapkamer. De vlinders op de wand brengen je elke nacht de mooiste dromen.

We hopen dat je deze interieurs gaaf vond. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden! 

Wat vind je van deze designs? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!