Voor en Na: 5 grote keukenverbouwingen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: 5 grote keukenverbouwingen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van Juan Luis Fernández Arquitecto Modern
Loading admin actions …

De keuken verbouwen doe je niet ieder jaar. Maar als je zo’n klus aan gaat pakken, dan is het vooral van belang dat je het ook goed doet. Misschien heb je al wel heel wat Ideabooks op dit gebied bekijken, maar je kunt nooit genoeg inspiratie krijgen op dit gebied. Daarom hebben we uit ons archief van experts de mooiste foto’s gehaald die zeer grote keukenverbouwingen laten zien. Bekijk het maar op je gemak en we zijn benieuwd of je een van deze keukens als voorbeeld kunt gebruiken.

Voor: eigenlijk een prachtige keuken

Je had je misschien wel voorbereid op een vreselijke keuken, maar dat was hier eigenlijk helemaal niet het geval. Het was alleen wat rommelig en de smalle vorm maakte echt praktisch gebruik niet mogelijk. En als je dan toch eenmaal aan het veranderen bent…

Na: spectaculair geheel

Heath Cottage Dining Area Moderne eetkamers van Brown + Brown Architects Modern
Brown + Brown Architects

Heath Cottage Dining Area

Brown + Brown Architects

De oude situatie was dan misschien wel mooi, maar zeker niet op tegen dit spectaculaire geheel. Wat een fantastisch gezicht om te zien! Het is nu heerlijk ruim en je kunt hier ook erg leuk eten. Eén element heeft alle stormen doorstaan: de prachtige AGA-cooker.

Voor: een beetje achterhaald

before picture Klassieke keukens van 2A Design Klassiek
2A Design

before picture

2A Design

Wederom zie je een keuken die zo slecht nog niet was. Maar het design is wel een beetje achterhaald! En voor mensen met claustrofobie was dit nou ook niet de meest ideale plek…

Na: eclectisch hoogtepunt

modern  door 2A Design, Modern
2A Design

Kitchen Project

2A Design

Je bent de oude keuken wel heel erg snel vergeten als je dit prachtige nieuwe decor ziet! Dit mag gerust een eclectisch hoogtepunt genoemd worden, vooral de combinatie van de minimalistische opzet met de rustieke natuurstenen vloer zorgt voor dat effect.

Voor: hopeloos achterhaald

Was de vorige keuken nog een beetje achterhaald, deze keuken is hopeloos achterhaald! De klassieke en donkere uitstraling is misschien leuk voor een oud bruin café, maar hier word je er een beetje depressief van.

Na: stijlvol en ruim

De nieuwe keuken is zeer stijlvol en ruim. Vooral het eiland van natuursteen in het midden is een fantastische blikvanger! Maar de rest van de entourage is de moeite ook erg waard. Wat te denken van de grote afzuigkap, het enorme fornuis of de grote ovens? Het is haast een stijlvolle horecakeuken in een ruim woonhuis!

Voor: grote chaos

Dit is nou een typisch voorbeeld van een keuken die er uit is komen te zien als een grote chaos. De koelkast staat te ver van het aanrecht en je moet je eerst door een tot kleine woonkamer gebombardeerde eetkamer wurmen om er überhaupt bij te komen… En hoe moet je koken als er een trolley lukraak voor het fornuis staat geparkeerd?

Na: inspirerend minimalistisch

Wat een wereld van verschil! Van chaos naar een geordende en bijna steriele keuken. Daar kun je je heerlijk culinair uit gaan leven! Dit is een inspirerend geheel voor iedereen die op zoek is naar een minimalistische keuken.

Voor: de grootste chaos?

Koloniale keukens van homify Koloniaal

Dacht je dat je na de vorige keuken de grootste chaos al onder ogen hebt gezien? Dan heb je het mis, want dit rommelige geheel is nog erger. Laten we het snel vergeten en van de laatste grote verandering van dit overzicht gaan genieten.

Na: heerlijk kleurrijk

Koloniale keukens van homify Koloniaal Tegels

Een niet al te grote keuken hoeft niet per se heel steriel en minimalistisch ingericht te worden. Dit kleurrijke geheel bewijst dat wel! Ook een prima oplossing als je niet van plan bent om de keuken in z’n geheel te gaan verbouwen. 

En met deze keuken zijn we aan het einde van deze inspirerende lijst gekomen. Voor alle liefhebbers van de mooiste keukens verwijzen we ook graag nog even naar dit leuke Ideabook vol ideeën.

Welke keuken vind jij het leukst? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!