Deze muurkleur past bij jouw sterrenbeeld! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Deze muurkleur past bij jouw sterrenbeeld!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Moderne slaapkamers van MARIANGEL COGHLAN Modern
Loading admin actions …

Heel lang geleden werden aan sterren al allerlei eigenschappen toegekend, die ons dagelijks leven en karakter beïnvloedden. Niemand heeft echter alle kenmerkende eigenschappen van een sterrenbeeld. Je karakter wordt immers ook voor een groot gedeelte gevormd door de dingen die je meemaakt, de invloed van  je ouders, je partner, je vrienden. Toch heeft de sterrenhemel een grote invloed op ons. Op de dingen die we mooi vinden, de mensen waar we ons toe aangetrokken voelen, de kleuren waarvan we houden. Reden voor ons om de kleuren die passen bij de sterrenbeelden op een rijtje te zetten. Misschien helpt het je om de ideale kleur voor  de muur in je woonkamer of slaapkamer te vinden!

​Waterman: turquoise

Fantasierijk en gezellig. Watermannen houden niet zo van regels en richten hun huis het liefste in met een beetje van alles, omdat ze worden beheerst door de chaotische Uranus. De kleur van de Waterman is: turquoise, maar ook oranje, paars en blauw zijn favoriet.

​Vissen: donkerblauw

Christmas '14 Scandinavische woonkamers van Farrow & Ball Scandinavisch
Farrow & Ball

Christmas '14

Farrow & Ball

Gevoelig en fantasierijk. Vissen zijn dol op kleuren die hen herinneren aan water. Deze kleuren kalmeren en geven een gevoel van vrede. De kleur blauw in deze ruimte laat de lichte kleuren van het schilderij, de plinten en de stoel mooi uit komen. Het gele kussen zorgt j uistvoor warmte en een levendige sfeer.

Blauw is een koele kleur die kalmerend werkt en goed combineert met kleuren als geel en oranje. Blauw vertegenwoordigt de nacht en oneindigheid, en is een kleur die ontspant.

​Ram: rood

De Ram houdt van een levendige en gezellige omgeving. De favoriete kleur van de Ram is rood, maar ook geel en roze vinden ze mooi.

Rood zorgt voor zelfvertrouwen, moed en een optimistische houding tegenover het leven. Het is een warme opvallende kleur die de aandacht trekt.

Stier: groen

Stieren zijn zeer aards en hebben een voorliefde voor aarde kleuren. De favoriete kleur van de Stier is groen. Groen creëert een gevoel van comfort en rust en brengt de geest in evenwicht. Voor meubels is er voor de Stieren niets beters dan hout.

Groen is de kleur van genezing en wordt in het algemeen instinctief gebruikt als het mentaal niet goed gaat.

Tweeling: geel

kitchen ​custom-made Rustieke keukens van edictum - UNIKAT MOBILIAR Rustiek & Brocante
edictum – UNIKAT MOBILIAR

kitchen ​custom-made

edictum - UNIKAT MOBILIAR

Tweelingen zijn sociaal en gezellig en houden van lichte en luchtige ruimtes met moderne meubels. Ook hebben ze een voorliefde voor  technologie en communicatie. Andere kleuren zijn grijs, helder wit en smaragdgroen.

Heldere en vrolijke kleuren worden vaak in verband gebracht met het intellect. Er wordt gezegd dat deze kleuren helpen om gevoelens te uiten.

​Kreeft: wit

HOTEL CAL REIET – THE MAIN HOUSE Mediterrane slaapkamers van Bloomint design Mediterraan
Bloomint design

HOTEL CAL REIET – THE MAIN HOUSE

Bloomint design

Kreeft is het teken van zuiverheid. Degenen die zijn geboren onder dit teken zijn vaak gevoelige en loyale mensen. Wit, als de heldere hemel, biedt bescherming en helpt om de creatieve geest op te laden en te koesteren. Het is een beschermende kleur die vrede brengt, reinigt en de emoties verduidelijkt. Echter, te veel wit geeft een gevoel van isolement en kou.

Wil je graag wit in je interieur toepassen? Laat je adviseren door een van onze professionals.

Leeuw: oranje

De koning van de dieren geeft de voorkeur aan weelderige omgevingen waar hij zich kan manifesteren. De Leeuw geeft de voorkeur aan imposante en luxe ingerichte kamers. Een van de kleuren die hier goed bij past is oranje.

Oranje stimuleert de geest. Het is dus een ideale kleur voor een werkplek of studiekamer. De kleur staat symbool voor de kracht van het individu, het vergaren van kennis en het geven van een gevoel van welzijn.

​Maagd: pastelkleuren

Scandinavian Bedroom Scandinavische slaapkamers van Pixers Scandinavisch
Pixers

Scandinavian Bedroom

Pixers

Maagden hebben een voorliefde voor orde en netheid. Pastelkleuren en aardetinten als bruin en beige zijn favoriet.

​Weegschaal: roze

Koloniale gangen, hallen & trappenhuizen van Canexel Koloniaal

Weegschalen zoeken evenwicht en eenvoud in de omgeving. Roze is de favoriete kleur.

Roze symboliseert romantiek, vrouwelijkheid en bescherming.

​Schorpioen: donkerrood

De mysterieuze Schorpioenen genieten van rijke kleuren zoals in deze slaapkamer. De keuren passen goed bij gepassioneerde persoonlijkheden. Paletten met donkere tinten zijn perfect voor hen. Favoriete kleuren: rood, zwart en bruin.

​Boogschutter: paars

De rusteloze Boogschutter houdt van een eenvoudig makkelijk te onderhouden huis. Ze houden van mooie objecten die hen herinneren een reis. Favoriete kleuren: paars, blauw en lila. Deze tonen hebben een diepgaand effect op de geest.

Steenbok: grijs

Steenbokken hebben de voorkeur aan een klassieke en traditionele inrichting. Het ideaal voor hen is de kleur zwart, maar ook grijs en bruin zijn favoriet. Zwart is de kleur die aanmoedigt. Grijs is de kleur van fraude, van het niet nakomen van verplichtingen en vluchten. Maar niet alles is negatief aan deze kleur: grijs zorgt ook voor stabiliteit, vrijgevigheid en onafhankelijkheid.

Ben je benieuwd wat de Feng Shui gebruiken over kleur vertellen? Kijk dan ook eens in dit Ideabook.

Past de kleur bij jou? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!