Glazen trappen en balustrades | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Glazen trappen en balustrades

Stoa. Stoa.
Glazen trap Moderne eetkamers van Buys Glas Modern
Loading admin actions …

Het glimt, glanst en zorgt voor een enorme transparantie in je woning: we hebben het natuurlijk over glas. Vandaag laten we aan jou verschillende toepassingen van glas zien, die je kunnen inspireren en motiveren! Het is niet alleen een heel mooi materiaal, het zorgt tevens voor de nodige veiligheid op plekken in je huis waar deze gewaarborgd moet worden. Buys Glas heeft zich toegelegd op prachtige glazen ontwerpen op het gebied van de binnenhuisarchitectuur, waardoor ze een uitgebreide collectie aan je kunnen presenteren. In dit artikel laten we jou een aantal van hun schitterende ontwerpen zien. Ook online is het brede assortiment van het bedrijf te bewonderen, zo krijg je als klant snel een goed beeld te vormen van de oplossingen die Buys Glas u kan bieden. Voor beglazing is het bedrijf ook in te schakelen, zoals bij beglazing in kozijnen, winkelpuien, glazen daken, glazen vouwwanden, gebogen glas en glasherstel: jij belt ze op, zij regelen het voor je.

Dus kijk snel met ons mee naar de mooie voorbeelden en laat je inspireren. Be creative!

Glazen trap en ballustrade

Glazen Trap & Balustrade Moderne eetkamers van Buys Glas Modern
Buys Glas

Glazen Trap & Balustrade

Buys Glas

Ben je bezig met een verbouwing of heb je glasschade? Buys Glas heeft de oplossing! Het bedrijf biedt diverse glassoorten en bewerkingen tegen een eerlijke prijs! Glas slijpen,  gaten boren en glas lagen buigen, Buys Glas doet alles zelf. Zo is de levertijd kort en het ontwerp flexibel aan te passen. Onder het motto: ´afspraken nakomen tegen een eerlijke prijs´ leveren ze al meer dan 25 jaar vakwerk. Deze trap met ballustrade is er een voorbeeld van. Let op de transparantie waar het glas voor zorgt, de ruimte is open en ruimtelijk. Deze eetkamer is zo echt een plek waar je met je gezin heerlijk kunt eten. De combinatie tussen het transparante glas, de witte wanden en de donkere houtdelen maakt direct een bijzondere indruk!

Buiten ballustrade

Royaal balkon met glazen balustrade Moderne balkons, veranda's en terrassen van Buys Glas Modern
Buys Glas

Royaal balkon met glazen balustrade

Buys Glas

Voor dit moderne huis verzorgde Buys Glas de afwerking van het ruime balkon. Het balkon en de trap werden voorzien van een glazen balustrade. De gevel van het huis is vrij hoog en massief,  daarom past de glazen trap en de balustrade er zo goed bij, deze vormen een mooi tegenwicht voor de massieve gevel. Op het terras kun je heerlijk van de zon genieten. Wat een ruimte! Echt een prachtige afwerking door Buys Glas!

Open

Dubbele glazen deur in moderne stijl Moderne woonkamers van Buys Glas Modern
Buys Glas

Dubbele glazen deur in moderne stijl

Buys Glas

Deze moderne scheiding tussen de woonkamer en gang in een woning is in zijn geheel gerealiseerd door Buys Glas. Het vakmanschap en esthetische inzicht is bij binnenkomst direct duidelijk. Vroeger zouden we een houten deur geplaatst hebben die al het licht blokkeerde, maar Buys Glas pakt het liever wat moderner aan: een deur van glas is het ontwerp geworden. De ruimte behoudt zijn open transparantie en ruimtelijkheid, maar er ontstaat zo toch de mogelijkheid om, onder andere in verband met een goede verwarming van de woning, de ruimten van elkaar te scheiden. Het glas past natuurlijk perfect bij het wit en oogt zo zuiver en modern.

Klassiek en modern

Klassiek met een moderne touch Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van Buys Glas Klassiek
Buys Glas

Klassiek met een moderne touch

Buys Glas

We houden allemaal van een goede clash van stijlen op z´n tijd, dus dit ontwerp zal zeker bij vele mensen in de smaak vallen. Het is een smaakvolle combinatie tussen een klassiek vormgegeven trap en de onderhand bekende moderne glazen elementen van Buys Glas. Het is echt een trap die je verwacht in een oud herenhuis, maar door zijn hedendaagse afwerking oogt hij fris en ruimtelijk. Een trap als deze vraagt natuurlijk om sierlijke kunstwerken, die zie je dan ook op het eerste niveau van de trap aan de wand hangen. Buys Glas geeft met dit ontwerp blijk van een goed inzicht in wat er allemaal mogelijk is met verschillende stijlen.  

Tot zover de prachtige ontwerpen van Buys Glas. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Een multimediakamer is voor relaxen en zingeving. Kijk hier voor een mooi voorbeeld!

DIY is een begrip in meubelland. Hier vind je schitterende ideeën voor je eigen ontwerp!

Hoe ziet jouw droominterieur eruit? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!