Voor en Na: benedenverdieping gerenoveerd voor slechts € 8000! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: benedenverdieping gerenoveerd voor slechts € 8000!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van raum² - wir machen wohnen Modern
Loading admin actions …

In het nieuwe nummer van homify Voor / Na laten we je zien hoe geweldig de nieuwe resultaten zijn van een grootschalige renovatie voor slechts 8000 euro. Een koopje als je kijkt naar wat je er voor terugkrijgt. Deze woning was oud en uitgewoond, maar gelukkig hadden de bewoners de middelen om hun woning een nieuwe look te geven. Het meubilair, de betegelende vloeren, geschilderde muren en decoratieve accessoires vormen het perfecte plaatje. Dit project bewijst dat je voor een realistische prijs veel aan je woning kunt laten doen. Kijk met ons mee en laat je inspireren door het schitterende design!

Oude staat van de keuken

Een heel gewone keuken waarin je goed kunt leven, twintig jaar geleden. Het is duidelijk tijd voor een flinke update hier. Het is hier wel mooi licht, maar de houten fronten, lelijke witte plavuizen en oubollige eettafel doen een beetje afbreuk aan de lichte ambiance. Samen met een expert tover je een oude keuken om naar een unieke topper die helemaal bij je past.

Gaaf!

We houden niet zo van overdrijven, maar dit is toch wel een mega gave verandering. Is het werkelijk dezelfde keuken? Moeilijk te geloven, maar toch echt waar. De lichtval wordt weerkaatst op de witte oppervlakken. Deze keuken heeft een witte, minimalistische look die heel goed past bij de functie van de keuken, want nu kun je hem goed schoon houden. De lelijke tegelvloer is weg en vervangen voor een gietvloer. Ook al zo makkelijk schoon te houden. Deze expert helpt je met de bouw van je nieuwe woning. 

Inbouwapparatuur

Om de minimalistische look compleet te maken is er gekozen voor inbouwapparatuur. Deze is in een groot wandmeubel geïntegreerd. In het meubel wordt een combinatie tussen deze apparatuur en de opbergruimte gemaakt. Dan heb je alles bij de hand. Let ook even op de ledverlichting hier. Supermooi!

Gezellig

Het gezin houdt ervan om lekker samen te eten. Aan deze eettafel kun je met vier of vijf personen ontbijten en diner. Precies wat de bewoners van het huis graag wilden!

Woonkamer

We zijn nu aanbeland bij de woonkamer. Deze is in dezelfde stijl als de oude keuken. Daarom is het zaak dat ook deze kamer snel aangepakt wordt.

Oubollig

Deze kast is echt oubollig. Dat staat toch helemaal niet bij de witte plavuizen! 

Verbluffend

Dit zijn nu woonkamers waar we enthousiast van worden. Het bankstel is strak en heeft een grijze tint. Geen plavuizen meer, maar wel weer zo’n schitterende gietvloer. Zo krijgt de kamer een industriële look.

Tot slot de hal

We zijn nu bij de oude hal aangekomen. Het is geen wonder dat deze hal uit de gratie gevallen is bij de bewoners. We kunnen dit nauwelijks een stijl noemen. Eigenlijk hebben de vorige bewoners maar zo een aantal elementen bij elkaar geplaatst, maar er is eigenlijk niet over de stijl nagedacht, nou ja… . heel even. Tijd voor een grote verandering!

Engelen vleugels

De bewoners houden van zacht en licht design. Het is daarom heel logisch dat ze gekozen hebben voor engelen vleugels in de hal. Je hal krijgt zo direct een vriendelijke en gastvrije sfeer. Precies het soort hal waardoor je je als bezoeker bij binnenkomst helemaal op je gemak voelt.

Laatste oude foto

We kijken nu naar de andere zijde van de hal, recht voor ons zien we de ingang naar de woning. Het is een ruimte zonder identiteit en sfeer, het ontbreekt hier aan alle liefde voor design. Laten de nieuwe bewoners van deze woning nu net wel veel liefde hiervoor hebben. Hieronder laten we je zien hoe deze kant van de hal er nu uitziet.

Persoonlijkheid

Nu is het echt een vertrek met een eigen persoonlijkheid. Door het nieuwe design voel je je hier ook een stuk behaaglijker. De oude staat was kil en koud. Nu heeft de hal een warme ambiance.

Laat je verrassen door nog meer mooi design!

Wat vind je van deze verbouwing? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!