10 spectaculaire toegangspoorten voor je garage | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 spectaculaire toegangspoorten voor je garage

Stoa. Stoa.
Klassieke huizen van CMG Costruzioni Metalliche Grassi Klassiek
Loading admin actions …

De poort van een garage is als een visitekaartje van het huis. Er wordt gezegd dat er geen tweede kans is om een goede eerste indruk achter te laten. Deze indruk wordt versterkt door bijzonder design. Vandaag gaan we je laten zien hoe je met het design van je garagepoort je vrienden en collega’s kunt verrassen. Er zijn allerlei ontwerpen in dit ideabook verzameld die de moeite waard zijn. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren door de mooie voorbeelden!

1. Lichtbeelden

Minimalistische huizen van URBN Minimalistisch

Bij dit ontwerp is er gekozen voor een architectuur met een artistiek ontwerp. Het heeft er hier alle schijn van dat de architect geïnspireerd is door de Bauhaus, maar er een kubistische twist aan wilde geven. Dit huis is een fijne plek om heerlijk van het leven te genieten. En wat ziet dat hek er geweldig uit! Hier vind je andere hele mooie ideeën. 

2. Roestvrij stalen look

Deze poort is gemaakt van roestvrijstaal. Het bamboe speelt hier overduidelijk een centrale rol in het design. Dat staal past heel goed bij het wit en de plantenbakken. Je hebt hier echt maximale privacy, want nieuwsgierige blikken worden gestopt.

3. Smeedijzer Gaudi stijl

De spectaculaire ijzeren poort heeft in het ontwerp een boom met bladeren, dat is een prima manier om je gasten te ontvangen. Dit is wat wij noemen een echt visitekaartje. De prachtige stijl wordt gekenmerkt door een sierlijke beweging. Een kunstig stukje tuindesign. Met een expert wordt het makkelijk om een tuin in te richten.

4. Veel privacy

Met deze poort is er geen enkel misverstand over: je hebt hier maximale privacy. De eeuwenoude muren naast de poort steken op authentieke wijze af bij de zwarte tint van het hout. We genieten van deze look! 

5. Art déco stijl

Voor de liefhebbers van art deco hebben we deze poort in de aanbieding. Deze stijl ontstond in de Verenigde Staten in 1920 en is ideaal als je een bijzondere look aan je woning wilt geven. Deze poort is van een zeldzame sierlijkheid, de waaiers verwijzen naar pauwenveren. Een schitterende manier om je woning die kunstzinnige look te geven.

6. Discreet en funcitioneel

Dit is nu echt een huis van onze tijd: veel privacy en met een schitterende functionele touch in het ontwerp. Het is een huis dat mijlen ver verwijderd is van de modernistische woonmachines (lees: huizen) zonder comfort, maar toch zien we de strakke lijnen van de modernistische stijl terug in dit ontwerp. In een woord prachtig!

7. natuurlijke houtlook

De achterkant van deze garagepoort bestaat uit een metalen plaat, maar is aan de voorkant volledig bedekt met Tablitas. Het hout heeft verschillende tinten beige en deze tinten zien we ook terug in het huis.

8. Metaal en glas

Deze poort naar de garage heeft een prachtige ijzeren look. Het design doet ons denken aan een New Yorkse loft die we eens voorbij zagen komen in een fotoboek. Het licht schijnt door de ramen en dit zorgt binnen in de garage voor een moderne sfeer. Er is zelfs een ingang voor voetgangers. 

9. Visueel spel

Landelijke garage van homify Landelijk Leisteen

Deze garage poorten laten een bijzonder visueel spel zien. Kijk maar eens even een halve minuut naar de zwarte stip in het midden en daarna na een witte muur of kast. Bizar effect niet? Dit is een slimme en creatieve manier om je garage poort eenvoudig een nieuwe look te geven. 

10. Zoals een oude fabriek

Deze poort is toch we de meest bijzondere van alles wat we vandaag gezien hebben in dit ideabook. Het is een garage die je verwacht bij een kapitalist, een grootindustrieel die met zijn staalfabrieken miljarden verdiend heeft. Een soort Dagobert Duck garage met monumentale trekjes, zo zou je het ook kunnen noemen. Wij zijn erg onder de indruk van deze bijzondere look, waar de eigenaars zeker trots op mogen zijn. 

Word je nou heel erg geïnspireerd door deze voorbeelden, raadpleeg dan eens een van onze experts! We nemen je graag mee naar een ander mooi project om je verder te inspireren! 

Wat vind je van deze poorten? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!