Mega mooie topwoning te Breda

Stoa. Stoa.
homify Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Deze zuivere look van de woning die we vandaag aan je laten zien heeft ons verbaast. We vinden hem relatief dichtbij huis, in het zonnige (qua sfeer) Breda. Het gaat hier niet om een doorsnee woning, maar om een excellent designhuis. Dat laatste zul je er zeker aan afzien. De temperamentvolle inrichting bewijst ons dat de Nederlanders ook een gepassioneerd volkje kunnen zijn, maar dan wel op een nuchtere manier. Het gezin dat deze woning betrekken kan heeft de beschikking over veel leefruimte in de woning. Daarbij is de inrichting bijzonder strak en de lichtval uitgekiend, waardoor de ambiance van de woning optimaal is, je leefruimte heeft zo de ideale sfeer. Deze woning inspireert ons en blaast ons van de sokken. Zelf zien waarom dit is? Kijk dan snel met ons mee!

Eerste kennismaking

We naderen de woningen en het eerste dat ons opvalt is de minimalistische vormgeving. Het wit en het grijs van de gevel hebben een behoorlijk impact in de omgeving. De perken voor de woningen zorgen voor een natuurlijk touch in deze buitenruimte. Als bewoner hoef je je hier geen zorgen te maken dat je privacy in het geding is, want deze is volkomen gegarandeerd door de gesloten buitengevel. Deze is redelijk massief, maar door de lichte tint en de verschillende uitsneden, oogt hij toch licht en vriendelijk. Een mooie plek om onze tour te beginnen!

Andere hoek

homify Moderne huizen

Vanuit een andere positie in de ruimte zien we dat de woning is uitgerust met een eigen privé-garage, waardoor je in de avond een fijn gevoel hebt als de garage deur zich achter je bolide sluit. Zo staat je auto veilig. Deze garage is aangesloten op de woning en wordt ook binnen afgesloten met een deur. De ingang van de woning heeft echt zo´n statige look, die tevens gastvrij en uitnodigend oogt. Echt een bijzondere entree voor je gasten! Laten we eens binnen gaan kijken!

Keuken

homify Moderne keukens

We beginnen direct in het hart van de woning, hier komt het gezin samen om te genieten van de heerlijkste maaltijden. Boven het keukeneiland vinden we een unieke afzuigkap, deze past als gegoten bij de keuken. Overal in deze ruimte treffen we strakke vromen en eigentijdse voorzieningen. Precies wat we verwachten bij een minimalistische woning. In zekere zin volgt het interieur van de keuken de vormtaal van het exterieur, zo ontstaat er een mooie continuïteit tussen binnen en buiten. En wat te denken van de sfeerverlichting die onder het keukeneiland vandaan stroomt? Gewoon prachtig!

Gang

homify Moderne gangen, hallen & trappenhuizen

In deze prachtige woning in Breda is er niets aan het toeval overgelaten als het gaat om een excellente sfeer. In deze gang zien we verschillende natuurlijke decoraties die de sfeer verhogen. Ze passen perfect bij de warme gloed van de sfeerverlichting. De basis voor dit alles is de grijze tegelvloer en de witte wanden, deze zorgen voor die ingetogen look waar we zo van houden. Overdag vangt deze ruimte veel licht door de immense raampartijen, in de avond baadt dezelfde ruimte in een sfeervol kunstlicht. Samen met een expert realiseer je al snel je droominterieur. Klik hier voor de mooiste ideeën!

Woonkamer

homify Moderne woonkamers

We treffen een gigantisch raam aan in de woonkamer, dat moet voor een ongelooflijke lichtsfeer zorgen. De sofa´s bieden je het nodige comfort en de plant in de hoek geeft de kamer een natuurlijk ambiance. Een zwart-wit design op de wanden volgt de vormgeving van het exterieur en zorgt hier binnen voor een evenwichtig en gevarieerd beeld, waarbinnen weer geëxperimenteerd kan worden met diverse decoraties en kunstobjecten, zoals het kleurrijke schilderij op de wand. Deze setting is met veel gevoel voor stijl ontworpen en is daarom een goed voorbeeld van wat er in een unieke designwoning mogelijk is. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier opdoen!

Laatste blik

homify Moderne huizen

We nemen afscheid van de woning in Breda. Deze minimalistische topper heeft ons echt overtuigt, de Nederlanders hebben ook het nodige temperament, maar dan wel op een nuchtere manier. Hoe mooi licht dit huis op in het landschap! De Hollandse luchten achter deze minimalistische woning luidden de avond in, terwijl wij weer op weg gaan naar een volgend project. Wat een ruimte en wat eens sfeer! Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ideeën voor thuis. 

Met deze tips heeft geen dief een kans: voorkom woning inbraak!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine