Een nieuwe uitbouw voor de feestdagen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een nieuwe uitbouw voor de feestdagen

Stoa. Stoa.
laan van Overvest Moderne huizen van TIEN+ architecten Modern
Loading admin actions …

De feestdagen zijn weer in aantocht, dat zijn de momenten van samenzijn. Het zijn ook feesten van licht en gezelligheid. Een prachtige uitbouw van je woning maakt deze dagen nog specialer. We genieten van de uitbouw vanwege zijn hoge mate van transparantie, dikwijls worden er grote raampartijen gerealiseerd waardoor de connectie tussen binnen en buiten optimaal wordt. Het licht van de woonkamer schijnt je tuin in en de lichtjes die je daar in de bomen hebt gehangen zijn vanuit het interieur te zien. Een transparante gevel zorgt tevens voor een gevoel van vrijheid in je woning. Een uitbouw is niet moeilijk te realiseren en verhoogt je wooncomfort. Vandaag laten we een prachtige uitbouw aan je zien die de feestvreugde deze feestdagen echt tot een hoogtepunt kan brengen. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Tijden van licht

serre bij avondlicht Moderne huizen van TIEN+ architecten Modern
TIEN+ architecten

serre bij avondlicht

TIEN+ architecten

De avond is gevallen en de uitbouw komt prachtig tot leven. Natuurlijk is overdag ook zeer prachtig, maar in het donker is de sfeer optimaal. Dat komt door de grote raampartijen die het licht naar buiten laten stromen. Voor het design is gekozen voor een hedendaagse, strakke uitvoering, die wonderwel goed past bij de gevel. Het schuin aflopende dak maakt een mooie blik op de sterren mogelijk. De tuin heeft een strakke look, maar toch oogt het geheel gezellig. Je komt al helemaal in de kerstsfeer als je dit zo ziet. Het is mooi om te zien dat de nieuwe structuur goed past bij de reeds bestaande architectuur.

Overdag

woonkamer met DJ meubel Moderne woonkamers van TIEN+ architecten Modern
TIEN+ architecten

woonkamer met DJ meubel

TIEN+ architecten

We bevinden ons hier in de uitbouw, of ook wel serre genoemd, maar ditmaal niet in de avond, maar juist overdag. Want we willen je laten zien dat ongeacht het tijdstip op de dag, deze ruimte het helemaal voor je zijn kan! De afwerking is natuurlijk bijzonder excellent. Let op de houtenwant met de kleurige nisjes, de glanzende strakke vloer en de uitnodigende meubels. Qua kleur is alles op elkaar toegesneden, typisch de look die je verwacht bij een designhuis. Deze uitbouw biedt je alle mogelijkheden om sociale activiteiten te ontplooien, bijvoorbeeld met familie en vrienden.

Hal

We bevinden ons hier in de hal van de woning. Deze heeft een basic look, maar is o zo mooi. De subtiele trap, met een warme houtkleur, brengt ons naar boven, daar waar de slaapkamers zich bevinden. Het valt direct op dat er in de woning een grote ruimtelijkheid en een hoge mate van transparantie te ervaren is. Dan heb je al direct twee bijzonder belangrijke aspecten van de moderne binnenhuisarchitectuur te pakken! Er mist er nog één: het schitterende daglicht. Dat zien we hier ook in overvloed aanwezig.

Eetkamer

We bezoeken nu het sociale hart van de woning, namelijk de speelse eetkamer. Let op de tafel en de kleurige stoeltjes. De hanglamp boven dit meubelstuk doet excentriek aan. Natuurlijk helpt de spiegel aan de wand, met de luxe lijst, een handje mee om de sfeer eclectisch te maken, maar zonder dat het geheel een karikatuur wordt. Vanaf de linkerzijde van de afbeelding zien we de toevoer van natuurlijk licht. We voelen ons helemaal top in deze eetkamer! Meer mooie ideeën voor je eetkamer haal je bij een gerenommeerde expert.

Details

combinatie van moderne afzuigkap met klassiek plafond Moderne keukens van TIEN+ architecten Modern
TIEN+ architecten

combinatie van moderne afzuigkap met klassiek plafond

TIEN+ architecten

We zeiden het net al even, maar laten we er nu even de nadruk opleggen: de nieuwe uitbouw is bevestigd aan een woning met geschiedenis. De oude architectuur draagt geweldige details in zich, zoals die op het plafond. Zie je hoe mooi de industriële afzuigkap afsteek bij de sfeervolle ornamenten. Echt een voorbeeld van old meets new. Ze gaan op een zeer eigenaardige, hybride wijze een eenheid aan.

Helderheid

lichte serre Moderne woonkamers van TIEN+ architecten Modern
TIEN+ architecten

lichte serre

TIEN+ architecten

Wat een helderheid! Vanuit deze positie in de ruimte krijgen we een goed beeld van de woonserre, de uitbouw waar je zeker van zult genieten, helemaal omdat de feestdagen weer voor de deur staan. Natuurlijk moet je op tijd beginnen met de realisatie van zo´n uitbouw, maar heel lang hoeft de realisatie van zo´n een uitbreiding niet in beslag te nemen. En mocht het allemaal wat te kort dag zijn, dan plan je hem alvast in voor volgend jaar. De lichtsfeer in je woning wordt optimaal en de feestvreugde wordt verhoogt. Natuurlijk is dit een uitbouw die in elk seizoen prachtig is.

De tuin

buiten aanzicht Moderne huizen van TIEN+ architecten Modern
TIEN+ architecten

buiten aanzicht

TIEN+ architecten

Vanuit de tuin hebben we een prima zich op de uitbouw. Zie je hoe natuurlijk de serre opgaat in de bestaande buitenruimte? Het groen biedt vele kansen om ook in de winter te genieten van een sprookjesachtige sfeer. Zie je al die lichtjes al voor je? Een serre is een prima toevoeging aan je woning, zeker omdat het woonoppervlakte vergroot wordt en de transparantie de sfeer verhoogt. Echt een ultiem kerstcadeau zo´n uitbouw! De juiste expert kan je helpen je ideale uitbouw te realiseren.

Een bijzonder strakke woning symboliseert de hedendaagse architectuur. Bekijk hem hier!

Wat vind je van deze verbouwing? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!