Helemaal tot jezelf komen in dit Hollandse vakantiehuisje | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Helemaal tot jezelf komen in dit Hollandse vakantiehuisje

Stoa. Stoa.
Scandinavische huizen van homify Scandinavisch
Loading admin actions …

Er zijn maar weinig plekken in Nederland zo opwindend als Noordwijk aan Zee. Hoe dat kan? Simpel weg omdat deze plek alles biedt aan de liefhebbers van alles wat met de zee te maken heeft. Deze mensen kunnen een woning als deze daarom niet versmaden. We nemen je mee naar een vakantiewoning waarin je helemaal tot jezelf kunt komen na een week van noeste arbeid. Het is de ideale plek om de boel de boel te laten. Je hebt tijd voor elkaar en proeft van de gezelligheid. De woning draagt significant bij aan de sfeer tijdens je vakantie. Het mooie van deze woning is dat ze gewoon in je bezit kunnen komen. Het huren van een woning is al heel erg leuk, maar wat dacht je van het vieren van je welverdiende vakantie in je eigen vakantiehuis! Dat is toch wel een drom die de meeste mensen een keer waarheid willen laten worden. Kijk daarom met ons mee en volg je enthousiasme. Laat je inspireren!

Lichte look

Scandinavische huizen van homify Scandinavisch

Het kleurenpalet van de woning heeft een zachte uitstraling op de omgeving. De natuur lijkt zich rond de woning de vouwen, deze te omarmen. Ja, het mag geen twijfel lijden dat deze vakantiewoning past in het beeld dat we hebben van een excellente privé vakantiewoning. De openheid van het ontwerp draagt natuurlijk in hoge mate bij aan het vakantieplezier. De houten constructie wordt onder andere gesteund door een witte balk die een mooie connectie heeft met de kozijnen en de deurposten van de schuifdeur. Het is juist die schuifdeur die een grote rol vervult in het gebruik van de woning.

Achterzijde

Scandinavische huizen van homify Scandinavisch

De woning heeft aan de achterzijde een bescheiden ingang, die geheel in stijl is met de rest van de woning. We hoeven van deze woning geen experimentele dingen te verwachten. Deze is gewoon hartstikke mooi, maar toch ook zeer basic. Hoewel we hier natuurlijk wel over een bijzonder luxe bezit spreken. Ook hier weer treffen we een draagbalk aan met een monochrome look. Wit en houtkleur zijn de absolute kleurmakers voor deze woning. Door zijn ingetogen kleurenschema past hij wonderwel goed in deze mooi omgeving. De zuiverheid van het strand en de witte schuimkoppen van de golven, lijken als inspiratie gediend te hebben voor het kleurenpalet van deze excellente vakantiewoning. Laten we nu eens binnen gaan kijken.

Woonkamer

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

De transparantie en de lichtval in de woning zijn geweldig. De schuifdeuren en de immense raampartijen spelen daarbij natuur een grote rol. Even de deuren aan de kant schuiven en je opent de weg naar de buitenwereld. Sterker nog; binnen en buiten versmelten in een harmonieuze beweging. In de woonkamer kun je als gezin genieten van het samenzijn en het comfort dat de moderne meubels je bieden. Let ook even op de mooie balken aan het plafond; echt een knipoog naar het exterieur van de woning. Soms is het leuk om creatieve input van anderen te krijgen: raadpleeg daarom een expert op het gebied van de woonkamer!

Keuken

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

Tijdens de vakantie mogen de excellente gerechten natuurlijk niet ontbreken. In deze sfeervolle keuken heb je alles tot je beschikking om deze culinaire hoogstandjes je bereiden. De sfeer in de keuken is ook erg fijn. Dan ervaar je echt hoe belangrijk het is om te werken in een ruimte met een mooie lichtsfeer. Samen koken tijdens de vakantie is een ontspannende activiteit die veel mensen met veel plezier zullen ondernemen. Zo wordt de woning echt een plek om te leven, een echte sociale hotspot voor een gezin of een hele familie.

Toilet

Scandinavische badkamers van homify Scandinavisch

Ook de kleinste kamer van de woning kan een goede sfeer niet ontberen. In dit toilet heerst een optimale sfeer, transparantie en er is veel ruimte. Natuurlijk wordt de privacy gegarandeerd door het rolgordijn op het smalle raam, dat opvallend veel licht doorlaat. Echt een hedendaags toilet waarin alles aanwezig is. De strakke vormgeving werkt ontspannend. Het is dus ook een goede plek om je even op te sluiten… .. Meer mooie ideeën voor je toilet ontvang je van een interieurexpert!

Terras

Scandinavische huizen van homify Scandinavisch

Een van de fijnste plekken van het huis is natuurlijk het terras. Zeker als de zon lekker schijnt en je buiten kunt vertoeven. Dit overdekte terras is erg geschikt voor een klimaat zoals in Nederland. Waarom? Omdat het hier in de zomer ook nog wel een regent. Als je dan wel buiten wilt zitten heb je zonder afdak een probleem. Nu hoef je je hier geen zorgen over te maken. Ga gewoon lekker met z´n allen buiten zitten en bouw een feestje. Want dat is toch waar het leven omgaat; zelf de slingers ophangen! 

Huizen met karakter zijn dikwijls historisch geladen. Klik hier voor enkele mooie voorbeelden!

Waar zou jij een vakantiehuis willen bouwen? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!