Voor en na: een gave look voor een kleine badkamer

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Voor en na: een gave look voor een kleine badkamer

Stoa. Stoa.
  door Replace Your Bathroom,
Loading admin actions …

Soms weet je niet meer wat je met je kleine badkamer aanmoet. Vaak speelt het kleine aantal vierkante meters een groter rol in hoe je de badkamer ervaart, en dat is meestal niet zo best, want een kleine badkamer kan, als je geen goede inrichting hebt die bij de afmetingen past, benauwd aanvoelen. Vandaag laten we je zien hoe snel je een badkamer weer een gave look kan geven die de badkamer zelfs groter en luchtiger laat aanvoelen. Kijk samen met ons mee naar de schitterende transformatie!

Oude badkamer

  door Replace Your Bathroom,
Replace Your Bathroom

Shower – Before

Replace Your Bathroom

We worden hier niet vrolijk van. Het ziet er hier donker en verouderd uit. Geen beste sfeer en je voelt je ook opgesloten in deze badkamer. Toch is het positieve dat er een raam naar buiten toe is, dat zorg voor de nodige lichtval en je kunt de badkamer ventileren. Je moet er niet aan denken wat er zou gebeuren in deze ruimte (schimmel, vocht) als je dat raam niet open kon zetten. Maar dat is dan ook wel het enige hier dat ons hoop geeft. Een expert helpt het perfecte interieur inrichten.

Bad uit de oertijd

Tja, helemaal in stijl (zouden we bijna zeggen) zien we dit oude bad. Er is duidelijk al jaren niet meer aan gebeurd. We weten zeker dat dit bad vroeger 'cutting edge' was als het gaat om design, maar nu niet meer… Een foto als deze maakt het meer dan duidelijk dat er hier veel werk gedaan moet worden om de badkamer weer een acceptabele look te geven. Zo kan het niet langer! Gave ideeën voor je badkamer vind je hier.

Nieuw sanitair, please!

  door Replace Your Bathroom,
Replace Your Bathroom

Toilet – Before

Replace Your Bathroom

We komen nu bij het allertrieste deel van de badkamer: de wastafel en het toilet. Welkom terug in de jaren zeventig, maar dan wel de slechtste jaren, 'so to speak'. Moet we er nog woorden aan vuil maken, aan dit verouderde sanitair?

Die vloer kan echt niet meer!

  door Replace Your Bathroom,
Replace Your Bathroom

Toilet – Before

Replace Your Bathroom

Let ook even op de vloer! Snel doorspoelen maar naar de nieuwe situatie!

Lichter en groter

Ja daar worden we weer vrolijk van. Het voordeel van zo’n lichte vloer is de helderheid die deze aan de badkamer geeft. De badkamer lijkt nu echt een stuk groter, dat komt door de weerkaatsing van het licht op de witte tegels en wanden. Een slimme manier om van dat benauwde sfeertje af te komen.

Lekker ontspannen in het nieuwe bad

Ah, dat vinden we fijn om te zien. Er is nog steeds dat fijne raam dat daglicht op het sanitair werpt. Al het sanitair is vernieuwd en maakt de badkamer lekker modern. Hier kun je echt wel goed ontspannen naar een lange werkweek!

Clean and shiny

  door Replace Your Bathroom,
Replace Your Bathroom

Toilet & Sink – After

Replace Your Bathroom

Nee, zo is het niet triest meer. Ja, we zijn blij dat de metamorfose van deze badkamer zo goed gedaan is. De wastafel staat van de grond af, waardoor je gemakkelijk kunt schoonmaken. Het toilet 'shined' ons tegemoet! Deze nieuwe badkamer heeft dezelfde opzet maar lijkt een stuk groter en is door de praktisch indeling ook veel beter schoon te houden!

Bijzondere spiegel

Erg eigentijds is deze spiegel met ledverlichting als lijst, zo weet je zeker dat je hier elke ochtend en avond hier helemaal tot rust komt.

Mooie ledlampjes

  door Replace Your Bathroom,
Replace Your Bathroom

Ceiling Lights – After

Replace Your Bathroom

Hier een laatste blik op het plafond van de badkamer. Een truc om de badkamer groter te maken is niet alleen lichte tint, een raam met een goede lichtval, maar ook schitterende ledverlichting om het plafond hoger te laten lijken. De spotjes steken een beetje uit het plafond, dit suggereert diepte. Overdag is het voor daglicht dat hier de ruimte verlicht, maar in de avond moeten we het hier vooral van de spiegel en de mooie spotjes hebben. We sluiten onze tour langs de ideeën voor de kleine badkamer af. We nemen je graag mee naar dit mooie pand! Be inspired!

Wat vind je van deze badkamer? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!