Schilderen of coating? Decoratieve ideeën voor je muren | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schilderen of coating? Decoratieve ideeën voor je muren

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne spa's van homify Modern
Loading admin actions …

Schilderen of coating? Dit is een vraag die velen van ons bezig houdt wanneer de tijd is aangebroken om te beslissen wat we op de muren willen in huis zowel binnen als buiten. Bij homify geven we je graag ideeën en oplossingen voor elke ruimte van je huis. En niet alleen maar door middel van foto's. We vertellen je graag nog veel meer in dit artikel. Bewaar de ideeën die je het meest bevallen en ga vervolgens aan de slag. Durf de coating van de muren van je  huis eens met één van onze ideeën te verfraaien. We gaan ervan uit dat het de nieuwsgierigheid zal opwekken van je familie en vrienden… Geloof ons, het zal er veel mooier op worden!

Glas en natuursteen

Er zijn charmante woningen die nooit onopgemerkt blijven. Dit moderne huis heeft als coating een zeer stijlvolle coating van natuursteen. Zo kun je het hele jaar door heerlijk buiten leven. De gevel zorgt voor een landschappelijk gevoel. Wil je graag meer gevels bekijken? Bekijk dan ook even deze 9 schitterende gevels in verschillende stijlen.

Natuurstenen muur met haard

Moderne spa's van homify Modern

De muur die we om de open haard heen bouwen, zorgt soms voor wat twijfels. De laatste tijd zien we steeds vaker dat deze wordt bekleed met een fraaie coating. Zowel op de markt als bij de professionals van homify zijn er diverse inspirerende coatings beschikbaar voor het bedekken van de muur van je open haard.

Een coating met tegels

Tegels zijn een andere fraaie optie voor je muren. Meestal zien we deze soort coating met name in badkamers en keukens. En kleine tegels zijn altijd zeer charmant, of niet?!

Groen in de slaapkamer

Een ander leuk element is een natuurlijke coating voor de muren in je huis. Deze professional van homify biedt een prachtige decoratie in vele verschillende vormen die ons doet denken aan mos. Wil je graag meer voorbeelden zien van groene muren die dit bewijzen? Klik dan op de foto's voor verdere details. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de muur te schilderen. Beide bieden een uitstekend resultaat. 

Gedeeltelijk

van homify Klassiek

Wil je niet je hele muur voorzien van een coating? Dan kun je ook slechts een deel van de muur voorzien van een bedekking. Dit zorgt voor een modern tintje, zelfs wanneer je voor tegels kiest! We love deze fraaie en eenvoudige open haard.

Gewaagd

Hou je van gewaagd dan kun je besluiten om niet alleen maar je muren in felle kleuren muren te schilderen… Dit zal zorgen voor het grote verschil. Let op hoe prachtig deze eetkamer eruit ziet. Wanneer je voor deze decoratie durft te kiezen dan zullen je vrienden jaloers zijn… Onze interieurarchitecten hebben de beste oplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Groene muur

Nu hebben we al meer dan eens bewezen dat verticale tuinen – al dan niet natuurlijk – zeer modieus zijn. Met het groen van de natuur zoals deze kamerplanten in een fraai schilderij kun je de muren kleur geven door deze te plaatsen op een muur in een van de kamers van je huis.

Oud… wordt nieuw

En hoe mooi zijn deze oude stenen die zo typisch zijn voor de dorpen van Portugal op een muur in je huis. Coatings zijn altijd perfect geschikt als decoratief element. In dit voorbeeld zien we alleen maar goede ideeën.

Een groene muur, natuursteen of open haard.. We kunnen niet kiezen..
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!